פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים המממ אתה אמור להיות מסוגל להריץ ישומי OpenGLבדוק עדכוני דריוורים באתר של החברה... רוב המשחקים היום משתמשים בהרחבות ל OpenGl אז אולי אתה צריך להתעדכן...אתה גם יכול להריץ OpenGL בגרסאות האחרונות שלו עם לינוקס.
פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים אתה התקנת דרייברים עדכניים של NVIDIA או של היצרן של הכרטיס שלך, או שאתה סתם משתמש בדרייברים שמובנים לחלונות?
פורסם 2002 בפברואר 1523 שנים מחבר לא התקנתי אף דרייבר מיוחדפעם הביאו לי איזה דרייבר אבל זה דפק את הווינדווסאם תוכלו לתת לי לינק שיסביר מה לעשות אני אודה לכם מאוד
פורסם 2002 בפברואר 1523 שנים לא התקנתי אף דרייבר מיוחדפעם הביאו לי איזה דרייבר אבל זה דפק את הווינדווסאם תוכלו לתת לי לינק שיסביר מה לעשות אני אודה לכם מאודכנס לwww.nvidia.comבמידה והצ'יפ של הכרטיס שלך הוא של החברה הזאתי, ועד כמה שזכור לי הוא כן, כי מדובר בTNT 1 או 2, נכון?תוריד את הדרייברים הכי עדכניים לחלונות XP, לא אלה שמיועדים ל64 ביט, ותתקין לפי ההוראות, למרות שאין כמעט כי ההתקנה פשוטה מאוד:תוריד את הקובץ Double Click עליו, NEXT NEXT וREBOOT.
פורסם 2002 בפברואר 1523 שנים מחבר אני לא בטוח שזה הכרטיסנכון לעכשיו לפי מה שכתוב אז הדרייברים הם ל:3dfX INTERACTIVE Bansheeאתה עדיין חושב שעלי ללכת לאתר של nivida?
פורסם 2002 בפברואר 1523 שנים יש לך כרטיס של 3dfx והם פשטו את הרגל ממזן.. :-[אבל יש אתר יכול לתת לך דריברים לכרטיס.. ;Dכנס ל:www.voodoofailes.comאבל תצתרך לדעת איזה דגם יש לך... ???(voodoo banshee. voodoo 1, voodoo 5 או כל השאר...)
פורסם 2002 בפברואר 1523 שנים אהה אופסי לא שמתי לב... בכל מקרא גם לי יש וודו בנשי כרטיס עלוב! :AR15: :AR15: בכל מקרא.. אני לא מצליח להריץ עם הכרטיס הזה openGL .. 3DFX = כרטסים זבל!
פורסם 2002 בפברואר 1523 שנים מחבר אחי יש רק את גרסת דמואתה יכול להביא לי גרסא מלאה?ולפי מה שהבנתי משמה זה למשחקים מסוימים
פורסם 2002 בפברואר 1523 שנים הכאב של הVoodoo Banshee היה כזה:לא היית לו תמיכה מלאה בכלל בOpenGL., ולמשחקים כמו Q3A וכו' היו כאבים קשים מאוד לעבוד איתו. זה היה כרטיס מסריח, שכל משחק היה צריך להתקין לו PATCH מיוחד כדי שהBanshee יוכל לעבוד איתו. הכרטיס הזה תמך רק ב: MiniGL(שזה תחליף לOpenGL) Glide Direct3D(עם תמיכה לDirectX 6 בלבד)האפשרות היחידה להפעיל את הכרטיס הקרוב והכאוב הזה בחלונות XP זה להוריד דרייברים לא רשמיים עבורו, אבל הם לא יעשו פלאים לכרטיס הרקוב הזה.
פורסם 2002 בפברואר 1523 שנים מחבר יש מישהו שבכל זאת יכול לעודד אותי?בנתיים אני לא רואה כרטיס חדש אצלי במחשב באופק...אין עוד דרך להפעיל? אפילו לא רשמי...
פורסם 2002 בפברואר 1523 שנים אחי מאיפה יש לך את ה"ויקטורי 2"? לפי מיטב זיכרוני הוא לא שווק בזמנו כלל בארץ... בכל מקרה חפש קובץ בן 50 מגה שנקרא SetupGL. הוא נמצא בדיסק של Quake3 Arena. אולי הוא יפתור את מכאוביך (זה המיני GL?)...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.