עבור לתוכן

בעיה בחיבור מספר מחשבים ברשת חוטית\אלחוטית החיבור נופל כל הזמן..עזרה :-(

Featured Replies

פורסם

היי חברה אני צריך עזרה ודעה בבקשה..

יש ברשותי 3 מחשבים שעובדים ברשת אלחוטי ועוד 3 עם כבל..

אני יתן לכם תמונה שתכלו להבין איך הרשת בנויה אצלי:

יש לי סוג של שרת איחסון כזה עם המון מקום כ6 T בערך! עם XP

עוד שתי מחשבים סלונים עם VISTA

עוד שתי מחשבים רגילים שמחרוברים בעזרת כבל.. אחד XP ואחד VISTA

ומחשב נייד עם VISTA שכולל חיבור כבל או אלחוטי

חשוב לציין שאני משתף את האינטרנת וגם את התקיות והקבצים בין המחשבים!!!

החובור מתבצע כך:

המודם של HOT מסוג טיריון אני חושב. ראוטר אלחוטי של D-LINK DI 524 והאב פשוט של דימנוד בעל 4 כניסות..

מודם => ראוטר =>*כל המחשבים שמחוברים בעזרת אלחוטי האב=> *כל המחשבים שמחוברים בעזרת כבל

בשתי מחשבים עובדים תוכנות שיתוף אחד אימיול ואחד ביטורנט. בשתי התוכנות שמתי הגבלה של 20 חיבורים בגלל שהראוטר דיי מאפן לפי מה שהבנתי פה!

המחשבים שמחוברים בכבל עובדים יפה עד לרגע שתוכנות השיתוף משתמשות בהרבה חיבורים אז הראוטר נופל!

אבל על זה עוד הצלחתי להתגבר בעזרת הגבלת מספר חיבורים! (בסך הכל 40 חיבורים ביחד זה מספיק לא?)

לגביי האלחוטי זה שונה כי מהירות הגישה נהפכת להיות מאד איטית (גישה לסרטים מוזיקה תמונות..) ומייד אחרי 10 -15 דק חיבור האינטרנת נופל וזהו!!

ממה זה יכול להיות?

מה הסיבה?

אולי זו החומרה של עומדת בעומס?

יכול להיות שזה עניין של הגדרות?

שמעתי שאולי החלפת ראטור לאיכותי יותר תפתור את הבעיה?

אנה עזרו לי אני כבר לא יודעה מה לעשות? :nixweiss:

פורסם

במקרה כמו שלך הייתי מחליף את הראוטר למקדם יותר ובוחר באחד שניתן לשלוט בו על רוחב הפס המוקצה לכל מחשב וכך למנוע את החניקה של החיבור האלחוטי -- התכונה הזו נקראת QOS בערוץ היורד ואתה יכול לקרוא עליה כאן -- http://www.netcheif.com/Reviews/6216MG/6216MG.htm -- בפרק על QOS. נתב שיכול להתאים לך עם תכונה כזו מעבר לזה הנסקר במדריך הוא ה-6204 של EDIMAX.

פורסם
  • מחבר

אז הבעיה היא העומס על הנתב??

רגע אבל גם אם אני מכבה את המחשבים האלחוטים או משאיר אחד הוא היה נופל...

אולי בגלל שבהאב מחוברים 4 מחשבים שמחוברים לכניסה אחת בנתב ואז נוצר עומס על הכניבה הזו האינטרנט נופל?

בנוסף מה לגבי הלינקסיס?

http://www.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_Product_C2&childpagename=US%2FLayout&cid=1133202177241&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper

ב 340 גם טוב? אין איתו בעיות באניטנרנט של כבלים?

פורסם
  • מחבר

אנה עזרו לי... HELP

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים