עבור לתוכן

למה ואיך 8800GTX ו-ULTRA נעלמו מהעולם?

Featured Replies

פורסם

לפי מה שהבנתי, הם יותר חזקים מכרטיסים כמו 9800GTX+ אבל הם ישנים יותר. הבנתי גם שהם פשוט נעלמו מהעולם, אפילו שהם היו כרטיסים חזקים ביותר.

אשמח לדעת איך ולמה זה קרה.

פורסם

יקרים יקרים יקרים... צורכים לא מעט חשמל.. וסורי לצער אבל אפילו HD4850 כבר הוכיח את עצמו על 8800ULTRA

פורסם
  • מחבר

כמה הם עלו אז? כי לפי מה שאני רואה, בארץ ניתן להשיג את האולטרה במינימום 4.2K..

פורסם

לא... ראיתי גם ב3.5 אבל אתה מבין את העיקרון

כרטיסים חזקים מאוד יקרים לא שורדים כל כך הרבה... מצד שני תראה את ה8800GT... עד היום הוא מככב ומראה תוצאות טובות

פורסם
  • מחבר

אשכרה היו אנשים שקנו אותו אז במחירים האלו? זה לא טרור לארנק?

וכן, זו אחת הסיבות שאני לא רוצה לקחת HD4870x2 למערכת שמחירה הכולל מגיע לבערך 21,000. (כולל כל הציוד ההיקפי כמובן)

פורסם

ככה זה עובד... אנשים צריכים להבין... החפלת חומרה בינונית בתדירות גבוהה היא הדרך הטובה ביותר גם לשמור על ביצועים וגם לשמור על הארנק

פורסם
  • מחבר

את האמת גם אם הייתי לוקח HD4870x2 או GTX295 הייתי יכול להמשיך ולשדרג כל חצי שנה כמו שאני מתכנן

זה פשוט סתם בזבוז כסף.. להכפיל את מחיר כרטיס המסך בשביל 40% שיפור? "למה מי מת?"

אגב, תודה רבה על ההסבר :)

פורסם

זה פשוט סתם בזבוז כסף.. להכפיל את מחיר כרטיס המסך בשביל 40% שיפור? "למה מי מת?"

40% זה הרבה :P

פורסם

ככה זה עובד... אנשים צריכים להבין... החפלת חומרה בינונית בתדירות גבוהה היא הדרך הטובה ביותר גם לשמור על ביצועים וגם לשמור על הארנק

EVGA GTX260 C216 SuperClocked Edotion

נכנס לקטגוריה הזזאת :o ?

פורסם

EVGA GTX260 C216 SuperClocked Edotion

נכנס לקטגוריה הזזאת :o ?

HD4870 בודד יותר חזק היום מ3870X2 ו(מ9800GX2) של לפני פחות משנה שהיה יקר ביותר ונועד להתמודד על הבכורה עם הכרטיסים שהזכרת בעלות יותר נמוכה.

ה8800 GTS לעומתם היו יותר כלכליים ולכן הם לא באמת נעלמו אלא קיבלו שמות חדשים דוגמת ה9800GT 9800GTX

ואילו ה8800GT הפך ל9600GT. (ואגב אחרי מזעור תהליך הייצור הם ימשיכו איתנו בתור GT180 GT160 וכו' או איך שלא יקראו להם).

לכן אם הוא מדבר על רמות המחירים של לפני קצת יותר משנה הGTX260 למיניהם וHD4870 נחשבים היום לכרטיסים בחלק העליון של ליגת מחירי הביניים.

פורסם
  • מחבר

40% זה הרבה :P

אישית, אני מצפה לקבל תמורה מלאה לכסף שלי על כל חלק שאני קונה. אם אקבל שיפור של 50%, אני צריך לשלם 50% כסף יותר.

פשוט יש רמות כלשהן שאי אפשר להתפשר על משהו חלש יותר, כמו הרמה של ה-GTX260. משהו פחות חזק לא יספק אותי ברזולוציה בה אני משחק.

פורסם

אין ספק שמחירי הכרטיסים האלה הם בשמיים , ולכן לא שרדו הרבה..

ה-GTX295 במחיר ראשון של כ-550דולר ליחידה לא ישבור את ליבנו שוב,

Dj-Electric לפי דעתי אתה לא צודק .. לפי דעתי החלפת חלקי חומרה בתדירות גבוהה זה הפיתרון .. במיוחד לגיימרים שעובדים בעבודות בגיל העשרה. כמו מקדונלדס וכו' הם מרויחים בחודש כ-1500 שקל אם הם עובדים הרבה,ולכן הם יכולים לשדרג את מחשבם חלק אחר חלק. כרטיס מסך טוב של Nvidia או ATI

עולה כיום כ-1500 שקל.. כמו HD4870 או 9800GTX או GTX260 והכרטיסים האלו לא ברמה נמוכה.

הלוח הטוב ביותר שקיים בשוק כרגע לאוברקלוקרים או גיימרים ממש כבדים הוא STRIKER II Extreme מבית אסוס ,ועוד לוח שכרגע שחכתי את שמו של גיגהבייט(סוקט 775) ואני לא מצפה מאף אחד לקנות אותו אבל יש לוחות בכ-1000 שקל שלא יגרעו מרמת המחשב.. כמו כן זכרונות ב-500 שקל לא יורידו מאף רמה. וכן הלאה..

כאשר השוק מתחלף כמו לאחרונה עם מערכות i7 שבקרוב יצוצו אל העולם.. ניתו להחליף את הלוח והמעבד בכ-3000 שקל ועוד זכרונות DDR3 שלי אישית יש.

זה אמנם יוצא סיפור יקר אבל זה לגיימרים מבינינו .

וסיימון אריק.. ה-HD לא יותר חזק מה-GX2 . הם באותה רמה. הבדל של FPS בודדים.

פורסם

HD4870 בודד יותר חזק היום מ3870X2 ולא(מ9800GX2) של לפני פחות משנה שהיה יקר ביותר ונועד להתמודד על הבכורה עם הכרטיסים שהזכרת בעלות יותר נמוכה.

ה8800 GTS לעומתם היו יותר כלכליים ולכן הם לא באמת נעלמו אלא קיבלו שמות חדשים דוגמת ה9800GT 9800GTX

ואילו ה8800GT הפך 9800GT. (ואגב אחרי מזעור תהליך הייצור הם ימשיכו איתנו בתור GT180 GT160 וכו' או איך שלא יקראו להם).

לכן אם הוא מדבר על רמות המחירים של לפני קצת יותר משנה הGTX260 למיניהם וHD4870 נחשבים היום לכרטיסים בחלק העליון של ליגת מחירי הביניים.

רק כמה תיקונים

לגבי החומרה, אפשר לקרוא לזה טובה, נכון, קצת שגוי לקרוא לזה בינונית

פורסם
  • מחבר

DJ, ברזולוציות גבוהות כמו 19.2x12 או 25x16 הזיכרון של ה-9800GX2 מתחיל להגביל וה-HD4870 1GB לוקח אותו.

פורסם

נכון...

בכל אופן את הפונטאה של 8800 GTX וULTRA כבר הבנת....

כרטיסים ממש יקרים שלא נותנים הרבה מעל ל8800GT - פשוט מתו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים