פורסם 2008 בדצמבר 1516 שנים אין יותר מידי איפה לטעות, הכבל של הFRONT AUDIO לחבר ללוח(איפה שרשום F_AUDIO), ויש רק דרך אחת אפשרית לחבר את הכבל הזה..מה יכול להיות התקלה / איך מסדרים את זה?
פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים איזה לוח אם יש לך ? איזה מארז יש לך ?יש מצב שאין תאימות בסוג הבקר במארז לסוג הכרטיס קול בלוח אם HD מול AC97ברוב המארזים האיכותיים יש HD ו AC97 משמע כבל בעל חיבור כפול ורשום על המחבר את הסוג לו זה מתאים. ישנם גם מארזים שיש להם רק חיבור אחד אבל בחוברת של המארז רשום איך לחבר בצורה של HD ואיך בצורה של AC97.בלי פרטים נוספים קשה לעזור לך
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים לא עובד זה אומר אתה מכניס אוזניות/מיקרופון ולא שומע כלום (באוזניות) ? בדקת שהכל מוגדר נכון בדרייברים ?כנס לביוס תבדוק מה מוגדר לך בהגדרות של הכרטיס קול..
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים מחבר אז ככה:בביוס לא ראיתי שום דבר שקשור לAUDIO.לא יודע בדיוק איזה הגדרות אני צריך להגדיר בדריוורים שלו, מלבד ההתקנה שהורדתי מהאתר.הסתקלתי קצת בSound And Audio Devices ובתוכנה של הכרטיס קול(Realtek HD Audio Manager) ניסיתי לשחק קצת, לשנות - כלום..וכן אני מכניס את האוזניות ולא שומע כלום(לא סטטי ולא כלום).
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים מחבר יש שם 4 דברים שאני לא מכיר ואולי יכולים לעשות משהו..Azalia codecOnboard serial port 1Onboard parallel portparallel port mode
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים לוח קדמי או כבל שלו מקולקל או לא מתאים ללוח אם.לוח קדמי לא מחובר נכון ללוח או פין בלוח.
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים זה לא פגום. יש לי בדיוק אותו מארז רק בכחול ולוח מאוד דומה(965GM-S2) וגם לא יש כ.קול של רילטק. פשוט מאוד!: תיכנס ללוח בקרה של הכרטיס(בתוך הווינדוס, לא בביוס). תבחר שם AUDIO I/O שם יש לך בANALOG מין סמל של מפתח שוודי. שם תבטל את הבחירה של DETECT FRONT PANEL..... מקווה שעזרתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.