פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים למה אתה מבאס אותיגם ככה אני בערך סובלנשאר לי לי לאסוף 18 כדורים לבנים ואין לי כוחאולי יש איזה טריינר או משהו?
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים נוו מיזהוא יכול לעזור לי למה המשחק פעם פועל ופעם לא? מתי שאני פותח את השמירה ויש את הגלגל המיסתובב אז שהוא מיסתיים המסך ניהיה שחור ורק שומעים סאוונד ואז אני עושה ריסטארט עד שהמשחק פועל למה זה קורה?
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים נוו מיזהוא יכול לעזור לי למה המשחק פעם פועל ופעם לא? מתי שאני פותח את השמירה ויש את הגלגל המיסתובב אז שהוא מיסתיים המסך ניהיה שחור ורק שומעים סאוונד ואז אני עושה ריסטארט עד שהמשחק פועל למה זה קורה?לא יודע למה זה קורה אבל גם לי זה קורה
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים תקשיבוו אל תשחקו במשחק הזהה במחשב הזה הורס את הכרטיס יש את הבעיה שבטעינה יש מסך שחור ורק ריסטארט פותר את הבעיה מאז שהבעיה קרתה לי במשחק כמה פעמים המחשב התחיל להיתקעע המשחק הזה כניראה הרס לי משהוא במחשבב ואני ממש לא יודע מה לעשותת אני כימעט בטוח שהוא הגורםם אני ממליץ לא לשחק בוא
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים תקשיבוו אל תשחקו במשחק הזהה במחשב הזה הורס את הכרטיס יש את הבעיה שבטעינה יש מסך שחור ורק ריסטארט פותר את הבעיה מאז שהבעיה קרתה לי במשחק כמה פעמים המחשב התחיל להיתקעע המשחק הזה כניראה הרס לי משהוא במחשבב ואני ממש לא יודע מה לעשותת אני כימעט בטוח שהוא הגורםם אני ממליץ לא לשחק בואואני כמעט בטוח שאתה לא יודע על מה אתה מדבר.
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים ותפסיק לירשום עם אותיות שחוזרות על עצמן, זה משגע !מה הבעיות שיש לך, אולי אפשר לעזור...מה שבטוח, זה לא בגלל המשחק.
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים תמיר תנסה להפעיל vsinc ולראות אם זה עוזר.והסגנון פקאצה שלך באמת מציק,לא צריך להיות לחוץ על המקלדת.
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים המפתח של POP עצוב שלא קיבל יותר מחמאות: http://www.shacknews.com/laryn.x?story=56522חבורת EMO. כולם נהיים נקניקים...
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים תמיר תנסה להפעיל vsinc ולראות אם זה עוזר.והסגנון פקאצה שלך באמת מציק,לא צריך להיות לחוץ על המקלדת.אמרתה שגם לך זה קורה לא?
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים אמרתה שגם לך זה קורה לא?כן זה קורה לי אבל לא עוד לא ניסיתי לפתור ממש את העניין אבל ראיתי אתמול איפה שהוא באינטרנט שאולי להפעיל vsinc יפתור את העניין.אני עוד לא ניסיתי את זה פשוט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.