פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים תודה רבה, הסתדרתי איך קונים יכולות לאליקה? אני סיימתי את 3 ה"מקומות" הראשונים מתוך הארבעה, והשגתי 60 נקודות אור. עכשיו כשאני מסתכל במפה מסומן לי גם המקום שממנו התחלתי. חזרתי לשם והיה שם סרטון קצר עם הדברים המוזרים האלה, ואני לא כול כך מבין מה צריך לעשות.
פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים המשחק ממש משעמם!!!כל פעם אותם האויבים, אותו הסגנון וכו'.ואפילו המלכודות אותו הדבר (אין כאלו)איפה הימים שהיו "שיפודים" שקרעו אותו לגזרים, או אבנים מתגלגלות עליו, או כל מיני דברים דומים שעשו לו הרבה נזק?ושיכולנו להשמש בכל מיני נשקים?ולזרוק נשקים?והיו משיגים חרבות טובות וחזקות יותרוכך הלאה?קצת מאכזב שעשו את המשחק כזה "פשוט" ו"ילדותי"
פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים מקש E זה המקש של אליקה?אני לא יודע כי שיניתי את המקשים, אני משחק עם גיימפאד.
פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים המשחק ממש משעמם!!!כל פעם אותם האויבים, אותו הסגנון וכו'.ואפילו המלכודות אותו הדבר (אין כאלו)איפה הימים שהיו "שיפודים" שקרעו אותו לגזרים, או אבנים מתגלגלות עליו, או כל מיני דברים דומים שעשו לו הרבה נזק?ושיכולנו להשמש בכל מיני נשקים?ולזרוק נשקים?והיו משיגים חרבות טובות וחזקות יותרוכך הלאה?קצת מאכזב שעשו את המשחק כזה "פשוט" ו"ילדותי"זה באמת נכון, המשחק הוא טוב אבל לא עולה על הקודמים לו.משהו יודע אם המשחק הזה הוא ראשון בטרילוגיה או שלא?אני משתמש באלו של DNA שמבוססים על 8.12בהחלט הכל זז נפלא, אבל מצד שני המשחק לא כזה כבד, ממש לא מרגיש שהוא מאמץ את המחשב שלי בשום קטע במשחק.מה ההבדל בין דרייברים של DNA לבין אלו של שיש באתר הרישמי של ATI?
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים תיראו יש לי עם v sync 60 fps עם הכרטיס 9800gtx+ אבל יש פעמים שה fps נופל ל 35 לאיזה שנייה כזה המשחק איטי ואז ה fps עולה חזרהה למה זה קורה?
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים קיבלתי את המשחק הזה מתנה, ויש לי אפשרות להחליף אותו ל-tomb raider underworld. מה אתם אומרים? כדאי להישאר או להחליף...?
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים מחבר קיבלתי את המשחק הזה מתנה, ויש לי אפשרות להחליף אותו ל-tomb raider underworld. מה אתם אומרים? כדאי להישאר או להחליף...?תחליף, POP משחק אדיר אבל TR לוקח אותו.
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים ^ כל אחד ומה שהוא חושב...תראה, תתקין את POP, תוריד את הדמו של TR, ותשחק קצת בשניהם.תראה מה אתה מעדיף, מה נראה לך משחק יותר מהנה.אני לדוגמה לא אהבתי במיוחד את TR, אז אני מעדיף את POP.
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים אני מאוד אהבתי את POP 1+3. אבל האמת שהגרפיקה של POP החדש קצת "מרתיעה.." מזכירה לי קצת את הסרט "סורק באפילה".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.