עבור לתוכן

MSI 4850 VIDEO IN, האם אני יכול לחבר ממיר HOT?

Featured Replies

פורסם

שבת שלום!

שאלתי בכותרת, רציתי לדעת האם בלי כרטיס טלוויזיה אני אוכל לחבר את הממיר לVIDEO IN של הכרטיס ויראו טלוויזיה?

אם כן אז באיזה תוכנה אני יכול לצפות? משהו ? כיוון?

תודה..

פורסם

לא חושב שזה אפשרי, אולי לצפות אבל בטח שלא להקליט.

ואם אי אפשר להקליט מה התועלת בצפיה בטלוויזיה על המחשב ?

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה.

אז ככה ,אני לא מעוניין להקליט תכנים, אני רוצה רק צפייה, זה יספיק בהחלט..

אפשרי? איך<?

פורסם

קודם כל תודה.

אז ככה ,אני לא מעוניין להקליט תכנים, אני רוצה רק צפייה, זה יספיק בהחלט..

אפשרי? איך<?

אתה קונה או כרטיס טלוויזיה או דבר שנקרא TVBOX ומרחיב את החיבורים של המסך, משמע נכנס בDVI או VGA ויש לו כניסות קומפוננט וRCA.

כרטיס טלוויזיה יהיה יותר זול וחלקם מגיעים גם עם שלטים וגם עם אפשרות הקלטה (בדומה ליס מקס או הוט מג'יק).

tvbox.jpg

ככה נראה TVBOX.

פורסם
  • מחבר

יש לי כרטיס טלוויזיה ממש טוב של היופיוג'י ,הבעייה היא הלוח שלי, מאחר וקניתי את הכרטיס מסך הזה הוא חסם לי את יציאת ה PCI האחרונה שלי, בלוח יש שתי יציאות של PCI בלבד, אחת לכרטיס קול שלי, WAVETERMINAL 192M והשנייה שימשה לכרטיס טלוויזיה בעידן ה7600 :).

אז הפיתרון הוא לקנות לוח חדש וזהו?

למרות שאם אני לא טועה יש אופצייה לחבר את הממיר ישירות למסך שלי בעזרת כבל מיוחד VGA TO RGB ...זה נכון?

פורסם

יש לי כרטיס טלוויזיה ממש טוב של היופיוג'י ,הבעייה היא הלוח שלי, מאחר וקניתי את הכרטיס מסך הזה הוא חסם לי את יציאת ה PCI האחרונה שלי, בלוח יש שתי יציאות של PCI בלבד, אחת לכרטיס קול שלי, WAVETERMINAL 192M והשנייה שימשה לכרטיס טלוויזיה בעידן ה7600 :).

אז הפיתרון הוא לקנות לוח חדש וזהו?

למרות שאם אני לא טועה יש אופצייה לחבר את הממיר ישירות למסך שלי בעזרת כבל מיוחד VGA TO RGB ...זה נכון?

גם הכרטיס קול, גם הכרטיס טלוויזיה וגם הכרטיס מסך מתחברים בPCI-E ? אני מניח שלזה התכוונת, כי כרטיס מסך מתחבר בPCI-E.

אולי התבלבלת ? תבדוק שוב, יש הבדל בין PCI-E לPCI שיותר קצר מהPCI-E.

פורסם

לבחור מעלי הסבר:

יש לו בלוח 1 PCI-E ו-2 PCI.

בגלל שהכרטיס מסך שלו בגודל מפלצתי הוא חסם פיזית

את ה-PCI שמתחתיו!

ולכן נשאר לו רק PCI אחד, שתפוס ע"י הכרטיס קול.

אגב, יש TVBOX שמתחברות דרך חיבור כמו של מסך DVI\VGA

ולכרטיס מסך שלך אמור להיות 2 יציאות לפחות. אופציה עדיפה בהרבה.

פורסם
  • מחבר

כמה עולה TV-BOX ? האם במחיר כזה כבר יש לוח שעדיף לי ובו אני אחבר את הכרטיס טלוויזיה?

פורסם

אם יש לך במסך 2 כניסות (dvi/vga) ואתה יכול למתג ביניהם, אולי זה באמת פתרון טוב:

http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=VGA2RGB&Cat2Cat1ID=8320&Cat2ID=7910&aff=Zap〈=HE

http://www.10shop.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=1127614

לא יודע מה שווים הכבלים אבל יש גם ממיר רציני יותר עם upscaling וכו':

http://www.videoset.biz/Index.asp?CategoryID=154&ArticleID=377

פורסם
  • מחבר

אכן, יש ברשותי מסך 2 כניסות, DVI ו VGA ,אני לא אוכל למתג בניהם בעוד המסך דולק לדעתי, אני יכול לנסות, אבל זה לא קריטי, המסך מאוד נגיש לי ,אני פשוט אחבר את שניהם קבוע, כי לפי בדיקה שביצעתי המסך מתייחס קודם כל לDVI וברגע שאני ארצה להחליף לטלוויזיה אני פשוט אנתק את הDVI ואכבה ואדליק, לא ממש מפריע לי, אבל זה במידה ואני באמת לא יכול למתג בניהם, ישלי איזה אופציה במסך, אני אקנה מחר כבל כזה ואנסה, ה' איתי... ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים