עבור לתוכן

האם ניתן לשים תוכן של מארז רגיל ב-HTPC

Featured Replies

פורסם

היי, רציתי לדעת האם אני אוכל לשים את המפרט הבא במארז HTPC כלשהו [מעדיף את הMOZRT SX של THERMALTAKE] גם אם זה כולל מוד כלשהו:

-לוח-אם:Asus P5K Pro

-מעבד:Intel Core 2 Duo E6750

-כ.מסך:BFG nVidia GeForce 8800GT OC2

-זיכרון:OCZ 2GB 800MHz

-ספק כוח:520HX [לא זוכר של מי...]

-כ.קול: Asus XONAR D2X

במידה וישנה אפשרות לשים את החלקים על לוח-אם אחר או לעשות מוד כלשהו, או אפילו הוראות לבניית מארז HTPC באופן עצמאי אשמח לקבל עשות ודעות.

בתודה מראש!

פורסם

מוד שיגרום לחומרה להכנס זה להתחיל לחתוך חלקים ולא נראה לי שזה מומלץ.

כעיקרון אין שום בעיה לשים חלקים "רגילים" כל עוד ה-Htpc תומך ב-Full ATX כמו ה-LC17 הנהדר

פורסם

הוא נחמד, אבל האמת מחירו יקר יחסית והיתי כבר מעדיף להשקיע עוד כ-100 ש"ח בישביל ה-LC17

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שישנם מארזים בסדר גודל דומה אך יותר יפים בעלי גימור בסגנון של ה MOZART SX בטווח מחירים של עד 900 ש"ח?

http://www.hardcoreware.net/reviews/review-346-1.htm

הם אומרים שהוא [המוצרט] תומך בFULL ATX - זה אומר שהרכיבים שלי ייכנסו לשם ללא צורך בהחלפת לוח אם/רכיב כלשהו אחר?

פורסם

יש 4 גרסאות למוצרט. רגילהת SLIM, רגילה עם MEDIA LAB (שלט) ו SLIM עם MEDIA LAB. ה SLIM בגובה של 9 סנטימטר בערך. מאוד מגביל מחינת חלקים. הגרסה הרגילה יותר גבוהה . בערך 13 ס"מ. לשם הכל (אולי חוץ מהמגדלים של טרמלרייט) אמור להיכנס. אבל כך בחשבון שצארזי HTPC אינם מיועדים להתמודד עם משהו כמו 4870X2

פורסם
  • מחבר

לא חשבתי על HD4870X2 , אלא על 8800GT...האם הוא ייכנס לSLIM? או שרק לרגיל?

פורסם

ל SLIM הוא לא יכנס

פורסם
  • מחבר

יש לכם אולי הצעות למארזים שתומכים ברכיבים הנ"ל בעלי מראה כזה:

עשויים מאלומיניום מוברש בצבע שחור, בעלי חלקים מבריקים [גם כן בשחור] כאשר שאר הכתוב על המארז/ הכפתורים/החיבור לאוזניות וכל אלה הם בצבע זהב?

פורסם

אני די בטוח שהדבר הכי קרוב למה שאתה מחפש הוא המארז שXTRACT המליץ עליו.

http://tms.co.il/product/5621

תוודא שיש אותו בשחור.

פורסם

לדעתי למוצרט יש יתרון בכך שיש פנל מיוחד שמסתיר את הכונן DVD. זה יותר יפה ,וגם זה ממש מציק שכשאתה רואה סרט מ DVD, הנורה של הכונן מהבהבת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים