פורסם 2009 באפריל 616 שנים נכון ! תנסה להזכר איך סידרת את זה..זה עושה לי כאבי ראש. אני כבר חרמן על המשחק !!! תודה ROFL אין לי מושג ! מה השם של הפאטצ' באנגלית ? GTA IV Patch 1.3
פורסם 2009 באפריל 616 שנים יש אולי אנשים עם מעבדי Phenom x3\x4 שמשחקים בזה ונתקלו בבעיות כולשהין?וגם איך המפרט לדעתכם יחזיק את המשחק? (לא להתייחס ל9800GTX+) כרגע יש לי את ה2900P 512MB\512BIT REAL
פורסם 2009 באפריל 816 שנים שאלה לי אליכם,בהגדרות יש את האפשרות View Distance הבעיה שזה מגביל אותי,איך אני יעשה שזה לא יגביל אותי? (ניסיתי הכל).ובינתיים הכל אצלי על הכי גבוה שאפשר וזה עושה לי 40 FPS.
פורסם 2009 באפריל 916 שנים כנראה אין לך את המקורי בגלל זה... שאלה לי אליכם, בהגדרות יש את האפשרות View Distance הבעיה שזה מגביל אותי,איך אני יעשה שזה לא יגביל אותי? (ניסיתי הכל). ובינתיים הכל אצלי על הכי גבוה שאפשר וזה עושה לי 40 FPS. תסתכל בעמוד הראשון של האשכול הזה.
פורסם 2009 באפריל 916 שנים עשיתי את זה ועשיתי עוד כמה דברים וזה לא עוזר\=כי אתה לא עושה את זה טובצא מהמישחק.כנס לתיקיה של המשחק ותיצור קובץ txt בשם commandline(קליק ימני בעכבר -> חדש -> קובץ טקסט)בתוך הקובץ שים את הפקודות -norestrictions-nomemrestrictכנס למשחק ותעלה את ההגדרות.אם אתה עושה את זה כמו שצריך אין סיבה שזה לא יעבוד.
פורסם 2009 באפריל 916 שנים אוקי צודק זה הצליח(:הכל על מקסימום(:אבל עכשיו יש לי בעיה קטנטונת,במסך אני רואה מצד ימין מן קטע שחור כזה לאורך המסך(מלמעלה למטה),וזה קטע שאי אפשר ליראות כלום,יש למישהו רעיונות?\=עריכה:איך שומרים במשחק?
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים לך לבית שלך איפה שהתחלת, ואתה צריך לישון במיטה...זה מעביר 6 שעות של המשחק (יום לילה וכדומה) וממה שאני יודע זו השיטה היחידה..אגב יש אפשרות לקנות פה בתים במשחק הזה?
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים לך לבית שלך איפה שהתחלת, ואתה צריך לישון במיטה...זה מעביר 6 שעות של המשחק (יום לילה וכדומה) וממה שאני יודע זו השיטה היחידה..אגב יש אפשרות לקנות פה בתים במשחק הזה?לא, רק מקבלים עם הזמן
פורסם 2009 באפריל 1116 שנים חברה מישהו יכול לתת לי הדרכה קלה איך להגיע למסוקי המשטרה החמושים (שחורים גדולים כאלה, לא הMUVERICS)תודה מראש!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.