עבור לתוכן

Grand Theft Auto IV - כל הבעיות הטכניות של המשחק כאן

Featured Replies

פורסם

פעם עשרים,כדי לשחק במשחק בלי סרוויס פאק 3,צריך לשנות את תאימות קובץ ההפעלה של המשחק לווינדוס 2000.זה הכל,עובד בדוק.

• תגובות 987
  • צפיות 122.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

לכל החדשים,

ברוכים הבאים לפורום :)

אני מבקש מיכם לקרוא בעיון רב את חוקי הפורום (סטיקי בעמוד הפורום הראשי)

להבא תגובות בסגנון פיראטי יגררו אזהרה/הרחקה בהתאם לנסיבות.

מחקתי את התגובות האחרונות,

המשך דיון פורה

פורסם

מערכת חולנית אבל על הרזולוצייה הזאת לכולם זה ירוץ חלק, כל הבעייה היא ברגע שמעלים את הרזולוצייה.

חכה שאני יקבל תT220p ותראה שגם ב1920 הוא ירוץ חלק[br]פורסם בתאריך: 17.12.2008 בשעה 13:09:08

אני עכשיו בזמן האחרון משחק ככה חצי שעה יותר לפעמים ואז אני מקבל Fatal Error:RESCO משהו כזה

תעזרו לי זה דופק לי משימות :S

פורסם

פעם עשרים,כדי לשחק במשחק בלי סרוויס פאק 3,צריך לשנות את תאימות קובץ ההפעלה של המשחק לווינדוס 2000.זה הכל,עובד בדוק.

מה ז"א ואיך בדיוק?

פורסם

מה ז"א ואיך בדיוק?

אם בעת הפעלת המשחק מופיעה לך שגיאת RMD40 (או משהו כזה,מי שיש לו יודע..),לך אל קובץ ההפעלה,LAUNCHGTAIV.EXE,תכנס למאפיינים,ותחת הלשונית תאימות תבחר שהקובץ יופעל בתאימות לWINDOWS 2000(את יכול לבחור גם אפשרות אחרת אם נורא בא לך,לא בדקתי..),והמשחק יעבוד כמו גדול גם בלי SP3(השגיאה ניתנת כשאין SP3 במחשב..)

ואני חושב..מה הלאה? מה יחייבו אותנו עוד להתקין בשביל שנוכל להפעיל משחק מסכן? מה יהיה עוד שנה? תצטרך להראות לעינית מיוחדת שתבוא בקופסת המשחק שאתה קנית פחית קולה כדי שתוכל לשחק? תצטרך להתחייב בכתב לקנות רק בWALLMART בכדי שהמשחק יפתח??

פורסם

^

נכון, כל עוד הוא לא משתמש ביכולותי של ה-SP3 (ואין לו איך להשתמש)

אין שום סיבה שידרשו מאיתנו דברים כאלה מיותרים.

פורסם

חכה שאני יקבל תT220p ותראה שגם ב1920 הוא ירוץ חלק[br]פורסם בתאריך: 17.12.2008 בשעה 13:09:08

אני עכשיו בזמן האחרון משחק ככה חצי שעה יותר לפעמים ואז אני מקבל Fatal Error:RESCO משהו כזה

תעזרו לי זה דופק לי משימות :S

אני באמת לא יודע אתם מגדירים חלק אבל חיים בסרט שהמשחק הזה עובד לכם טוב.

המשחק בנוי חרא הוא ירוץ חרא על המערכות הטובות ביותר.

ותלוי גם על איזה הגדרות אתה משחק, רזולוצייה גבוהה בסדר אבל מה עם שאר הפרטמטרים..

פורסם

מצאתי את ההגדרות הכי טובות בשבילי

texture על HIGH

RANDAR על HIGHEST

DRAW DISTANCE על 0 - כן זה אוכל FPS לארוחת בוקר הדבר הזה , מצאתי את זה לא כל כך שימושי כי אני על 16AF שזה בהחלט מספק אותי

כל השאר על הכי גבוהה חוץ מSHADOW ששמתי על 9

הבאנצ'מארק מראה ממוצע של 38 FPS , בהחלט שחיק.

המעבד משחק פאקטור אדיר במחשב הזה!

אני עם E6750 במהירות סטוק מקבל ממוצע של 30FPS

שאני על 3.2 אני מקבל 38-39

בהחלט מורגש שינוי !

פורסם

עם טקסטורות על LOW, רינדור על MED, והמדדים על השליש, המשחק עובד טוב, אבל אני עדיין לי יכול לשחק !!

הצל מרקד ! כל כך מרגיז !! מתי זה כבר נפתר ?!

פורסם

מצאתי את ההגדרות הכי טובות בשבילי

texture על HIGH

RANDAR על HIGHEST

DRAW DISTANCE על 0 - כן זה אוכל FPS לארוחת בוקר הדבר הזה , מצאתי את זה לא כל כך שימושי כי אני על 16AF שזה בהחלט מספק אותי

כל השאר על הכי גבוהה חוץ מSHADOW ששמתי על 9

הבאנצ'מארק מראה ממוצע של 38 FPS , בהחלט שחיק.

המעבד משחק פאקטור אדיר במחשב הזה!

אני עם E6750 במהירות סטוק מקבל ממוצע של 30FPS

שאני על 3.2 אני מקבל 38-39

בהחלט מורגש שינוי !

הבנצ'מארק שבמשחק הוא לא אינדקציה לשום דבר. לפי מה שראיתי וחוויתי, צריך להוריד לפחות 10 FPS מהתוצאה כדי לקבל את מה שתכלס יהיה לך במשחק.

פורסם

אתה יכול להעלות תמונת מסך של זה?^

זה קרה שוב שיחקתי יצאתי כזה למפה וזה פתאום יוצא לי ורושם

GTA IV Fatal Error:RESC10

פורסם

^צערי גם לי זה עושה את זה ויש לי עותק חוקי למהדרין... אחרי ריסט זה עבד לי שוב :-\

פורסם

^

גם לי זה רושם את זה אבל לפני שזה בכלל נכנס למשחק.

מישהו יודע מה הבעיה?

פורסם

חבר נתן לי את גירסתו המקורית (הוא עוד לא התקין) ואמר לי לבדוק איך המשחק... בתכלס אחלה משחקיות וכו'... אבל למה אני לא יכול להעלות את הטקסטורות לHIGH?.?? מפרט בצד ורזולוצייה 1024*700

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים