עבור לתוכן

בעיות גראפיקה חמורות בכל המשחקים

Featured Replies

פורסם

far.jpg

ככה זה נראה בקרייסיס..

ככה בgta החדש לאחר הדריבר החדש וכדומה:

2hwzjf9.jpg

אוקי אז ככה יש לי קודם כל מלא אשכולות בפורומים בארץ ובחו"ל אבל נתחיל במפרט המעפאן:

e4400 box- מעבד

2gigram 600 ומשהו מגהרץ.

my motherboard is intel dg965ry

והכרטיס מסך ati readon 2600pro 512mb.

יש גם tvcard flytv

אוקי עכשיו אני אגיד לכם בערך את כל הדברים שניסיתי עד עכשיו:

א': בדיקת טמפרטורות- הכל תקין.

ב': פרמוט המחשב מספר פעמים לפחות והתקנת הדריברים מחדש אם או בלי עזרת התוכנה driver cleaner pro. (גפ את הדרייברים מהדיסק ניסייתי)

ג': בדיקת ארפיאקטים דרך התוכנה ההיא של ati.

ד': הגדרות ביוס גם שיחקתי איתם לפי ההמלצות.

ה': החלפת כל החומרה כגון לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך לחדשים. (אל תדאגו לא קניתי מksp או אייבורי)

כל התוכנות שניסיתי עד עכשיו לא עשו כלום.. ולא אמרו על משהו חריג לפחות. אז אוקי חשבתי שזה מהספק כח כי מלא אנשים אמרו שזה יכול ליצור את הבעיה היה לי לפני זה ספק ג'נרי מעפאן של פנטיום 4 בכלל משהו לא מוכר אז קניתי 2 ספקית חדשים כל אחד 200 שקל בערך עלה: אחד זה TrendSonic

650 switching power suplly. והשני זה zumax 450w או זומאקס שחכתי אין לי פה את הקופססא שניהם לא עזרו בדיוק.

עכשיו אין לי מושג ממה זה עוד יכול לבוא בשאר הפורומים נשארתי בלי תשובה זה כאילו יש חתכים בגראפיקה.

ויש כאלה שישאלו את עצמם אם וידאתי שבאמת החליפו לי את החלקים ולא רמו אותי אז כן, אני בטוח שהם חדשים.

אני ממש מקווה שתוכלו לעזור ולכתוב הצעות כי אני כבר נואש ושוקל לזרוק את המחשב לפח.. סליחה על המגילה בכל מקרה ומקווה שתעזרו.

קראשים וכאלה אני כמעט ולא מקבל במשחקים שאמורים לפעול טוב. רק הגראפיקה נראת על הפנים.

פורסם

כלומר הבעיות באות לידי ביטוי עם 2 (או יותר) כרטיסי מסך שונים? אני חייב לציין שהדבר מוזר מאוד, כי אלו מאפיינים מובהקים של בעיה בזכרון של כרטיס המסך.

פורסם
  • מחבר

וואלה :x

מה אני יכול לעשות החלפתי אותו פעמיים כבר יש מצב שזה לא זה ?

פורסם
  • מחבר

בוצע

פורסם
  • מחבר

מישהו???

פורסם

הייתי אומר לך לאמץ את הכרטיס מסך עם FurMark אבל אמרת שניסית עם 2 כרטיסים שונים? (אותו דגם?)

באילו עוד משחקים זה קורה ?

פורסם
  • מחבר

טוב ניסיתי אותה עכשיו.. וככה 699 במבחן על הזמן במבחן יציבות הרצתי 20 דקות והגיע ל50 c בערך.. לא אמור להיות רציני לכרטיס הזה כי יש לו גוף קירור ולא מאורר.. לפי מה שאני יודע.. וגם לא ראיתי באגים בתמונה או משהו כזה..

ובקשר ל2 הכרטיסים השונים, החלפתי מהחברה פשוט לאותו כרטיס אריזה חדשה כרטיס חדש לפי מה שראיתי.. וגם היה שינוי בטמפ שם במאמץ הגיע לי ל70.. אבל עשיתי ניסוי שמתי משחק כבד ושמתי מאורר על הכרטיס מסך מאורר גדול (האלה שמקררים תבית) והוא הגיע ל30 מעלות במאמץ ועדיין היו באגים כאלה בגראפיקה.. לא יודע אולי לא התקנתי טוב את הדירברים.. מחקתי את הישנים דרך ההוספה והסרה ואז ניקיתי אותם עם driver cleaner pro אחר כך התקנתי את הדריברים מהדיסק של הכרטיס מסך כי זה לא נתן יש להתקין את הדריברים שהורדתי מהאתר של ati (האלה החדשים שאמורים גם לתקן את הgta לא זיהו את הכרטיס מסך) אז התקנתי את הדריבר מהדיסק כמו שמרתי זה נתן ואז על זה התקנתי את הדריברים החדשים פשוט.. וזה עשה התקנה נקיה

פורסם

אם אתה מרכיב את הכרטיס מסך במחשב אחר קורה אותו דבר למחשב האחר?

פורסם
  • מחבר

אין לי איך לבדוק תאפשרות הזאת בכלל :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים