פורסם 2008 בדצמבר 1117 שנים אהלןתכננתי את הרשת שלי בבית ככה, רציתי לדעת האם תכננתי נכון או שכחתי משהו:הרשת היא חוטית, אמורה לשמש לאינטרנט בעיקר (הורדות ודואר)בזק בין לאומיVתשתית כבלים של הוטVמודם כבלים של הוט (terayon tj715x)Vנתב BR-6104K (עוד לא קניתי)Vמתג של Edimax (יכול להיות שלא אצטרך בגלל שלנתב כמה יציאות)Vכל מיני מחשביםVכל מיני אנשיםשאלות:1. האם תכננתי נכון, צריך כבל מוצלב איפשהו בדרך?2. האם אפשר להגדיר בנתב חיבור אוטומטי?תודה לcheif על האתר
פורסם 2008 בדצמבר 1117 שנים אולי צריך כבר מוצלב בין הראוטר לנתב, אל תתפוס אותי במילה וכנראה זה יעבוד כך או אחרת. למה אתה מתכוון חיבור אוטומטי? לאינטרנט? אין בעיה
פורסם 2008 בדצמבר 1117 שנים מחבר סחטן תודה על התגובה המהירה 2 שאלות: נתב=ראוטר.. חיבור אוטמטי הכוונה חיבור ללא חייגן דרך הגדרת הנתב 2. אני לא מצליח למצוא בפורומים ובגוגל על הנתב BR 6214K, האם הוא ממולץ יותר מ BR-6104K.. והאם הוא תומך ברשת הכבלים של הוט? במחירים הם די דומים
פורסם 2008 בדצמבר 1117 שנים חיבור ללא הגדרות - אני מבין שאתה מתכוון לחיבור ישיר, את זה אתה צריך לבקש מספק האינטרנט שלך.אם אתה מחובר בחיבור ישיר, גם אין בעיות של תמיכות - פשוא להגדיר Dynamic IP ושלום על ישראל. אין בעייה גם להגדיר חייגן (שהרי הוא תומך PP2P / L2TP)
פורסם 2008 בדצמבר 1117 שנים 1. התכנון בסדר גמור. לא צריך כבל מוצלב בשום מקום.2. ה-6104K כבר די מיושן וה-6214K הוא אכן המחליף שלו, אבל אתה גם יכול ללכת על על נתב אלחוטי כמו ה-6204 ולבטל את האופציה האלחוטית אם זה ממש מפריע לך.
פורסם 2008 בדצמבר 1417 שנים מחבר תודהקניתי את הbr 6214kעובד סבבה וצריך לציין שכדי לעבוד איתו ברשת הכבלים של הוטהייתי צריך לעדכן את הקושחה (firmware).אפשר וכדאי דרך האתר של פיקוקhttp://www.pikok.co.il/Tmicha.asp#1ויש שם את המדריכים כדי לבצע.
פורסם 2008 בדצמבר 1417 שנים תוותר על המודם ותקח את הראוטר של הוט שיצא השבוע חדש חדש משהו טוב יחסוך לך
פורסם 2008 בדצמבר 1517 שנים הוט הוציאה השבוע מוצר חדש זה ראוטר אלחוטי משולב מודם אין צורך במודם וראוטר הראוטר משולב זה חבילה אחת של חברת אמביט אם אתה רוצה עוד פרטים כנס לאתר של הוט ותראה
פורסם 2008 בדצמבר 1517 שנים נתב דיי עלום שם, מעט פרטים עניניים עליו באינטרנט, בעיקר בתחום האלחוטי.כמו שנידון פה כמה פעמים על המכשירים המשולבים של בזק, יש כמה בעיות עם פתרון הזה:-מכשירים משולבים נוטים להתחמם הרבה יותר, מה שעלול לפגוע בפעילות התקינה שלו.-אתה כבול לתשתית מסויימת, אם תרצה להחליף לתשתית השניה, תצטרך להחליף את הנתב ולהגדיר את הכל מחדש.-האחריות/התמיכה שמקבלים עלולה להיות לא מספקת. לגבי זה האתר של הוט מספק מעט מאוד מידע, זה הגיוני, הם רוצים שאנשים יתקשרו לשירות לקוחות שם יותר קל "לפתות" אותם.
פורסם 2008 בדצמבר 1617 שנים מצד שני, לאנשים עם פחות ניסיון, זה פתרון עדיף, כי זה פחות מכשיר להתעסק איתו, וHOT בוודאות תומכת בו. ככה שכנראה קהל היעד שלו יותר עממי ומקהל היעד של הפורום הזה.
פורסם 2008 בדצמבר 1617 שנים תומכת עד לאיזו רמה?אמנם ללקוחות העממיים אין את הידע הנדרש להגדרת הנתב,יש להם דרישות שלעיתים מצריכות הגדרות מתקדמות בנתב.אבטחת רשת? ידע בהגדרת ההצפנה האופטימלית ביותר.שימוש בתוכנות P2P? הפניית פורטים או DMZ, לעיתים ב-QOS במטרה לתעדףתעבורת רשת בצורה הטובה ביותר פן תפגע בגלישה תקינה.האם הוט תתן תמיכה לכל אלו? כמו שנאמר, באתר של הוט אין מידערלוונטי וענייני בנושא(בזק למשל, גובה על הגדרות מתקדמות שצויינו לעיל, תשלום נוסף).
פורסם 2008 בדצמבר 1617 שנים אני מניח שכשהמוצר ייכנס רשמית (כלומר עם הכרזה ותמיכה), HOT בהחלט תתן תמיכה לכל מי שרוצה PORT FORWARDING וכו'. הרי כשאתה קונה מוצר כמו נתב מספקית אינטרנט, היא נעשית בעצם אחראית גם על הרשת הביתית שלך במובן מסויים, אז הגיוני שהיא תתן תמיכה.מצד שני, זה לא שספקיות האינטרנט או התשתית ידועות בהגיון או בתודעת שירות גבוהה במיוחד,ככה שהכל יכול להיות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.