פורסם 2011 במאי 614 שנים מה מצב חברהה!תקשיבו אני כל הזמן עושה משימות במשחק ושומר אבל שאני מדליק עוד פעם תמישחק אני רואה שלא נשמר לי כלום מה עושים בבקשה תשובות כי כבר נימאס לי מזה...
פורסם 2011 במאי 614 שנים ירון,אם המשחק שלך לא מקורי,לא תוכל לבקש עזרה בפורוםקרא את חוקי הדיון בעמוד הראשי של הפורום
פורסם 2011 במאי 614 שנים מה מצב חברהה!תקשיבו אני כל הזמן עושה משימות במשחק ושומר אבל שאני מדליק עוד פעם תמישחק אני רואה שלא נשמר לי כלום מה עושים בבקשה תשובות כי כבר נימאס לי מזה...אתה צריך לעשות פרופיל בLIVE.כשאתה בתפריט הראשי תלחץ על HOME במקלדת ובחר בOFFLINE PROFILE או משהו בסגנון.
פורסם 2011 במאי 2314 שנים שמעו המשימות של גיי טוני מפתיעות לטובה והמשחק ממש עף לי עם ה5850 קרוב להכי מקסימום של האגדרות
פורסם 2011 ביולי 514 שנים שמישהו (ברוקסטאר) יתן לבחור הזה עבודהhttp://www.next-gen.biz/news/video-icenhancer-stunning-new-gtaiv-mod
פורסם 2011 ביולי 514 שנים רואים בסרטון שלו שמנוע המשחק מקרטע כל כמה שניות.אם זאת התוצאה של הMOD הזה אז מה זה שווה.ראשית הכבוד החוכמה והבושה בפני הסינכרון וההחלקה.
פורסם 2011 ביולי 514 שנים זה מוד מדהים ל4 !לא להאמין לאן הגיעו עם טוויקים מהקהילה!באמת לא הייתי רוצה לקבל מנע חדש, שיילטשו את זה וייתרכזו בגיימפלי ובמכינקה של השליטה בדמות וברכבים שהתקדמה מאוד מאז שהוא יצא.
פורסם 2011 ביולי 514 שנים באמת שאני לא מבין איך זה שמפתחים עצמאיים יכולים למתוח את המשחק כל כך הרבה מעבר למה שהמפתחים המקוריים עם הרבה יותר משאבים וכנראה גם עם יותר גישה לא מצליחים לעשות, המוד נראה הרבה יותר טוב מהמשחק המקורי.
פורסם 2011 ביולי 514 שנים הולי פאקינג שיט, כמעט גמרתי מלראות את הוידאו הזה. זמן להתקין מחדש את GTA IV!
פורסם 2011 ביולי 614 שנים אתמול בלילה ניסיתי להתקין את המוד ללא הצלחההתקנתי והסרתי GTA פעמיים והתקנתי ידנית לגרסה 1040אחרי זה העתקתי את המוד לספרייה המתאימה אבל המשחק קרס כל פעם לדסקטופ במסך פתיחהכנראה שפשוט נחכה ל GTA 5
פורסם 2011 ביולי 714 שנים כי הוא כנראה לא ממש עובד.זה קריטי, המוד נבנה לגרסה מסויימת, אל תתעלמו מזה, וזה לא שזה או עובד או שהמשחק לא עולה, יכול להיות שבגרסה מסויימת תקבל רק חלק מהפיצ'רים של המוד.
פורסם 2011 ביולי 714 שנים חברה רציתי לשאול 2 שאלות.1- קניתי אתמול מי STEAM את הGTA IV GOLD EDITION ב10 דולר, יצא לי שווה ?2- בינתיים הורדתי רק את הEFLC דרך STEAM אבל איך אני נירשם למשחק ? אני רוצה לשחק בMULTIPLAYER.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.