פורסם 2009 במרץ 2216 שנים אפשרי לחטוף מסוק / מטוס משהו? כל פעם אני נכנס לשדה התעופה ועושה טיולים חח עם רכב מהיר אבל אי אפשר לקחת מטוס אפילו קטן :-[
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים לחטוף מסוק לא נראה לי שצריכה להיות בעיה אבל מטוס לא! זה הקטע הדפוק של ה GTA החדש פשוט אכזבה.
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים מסוק יש בכמה מקומות:1. בתחנת משטרה בעיר השניה, איפה שעובד השוטר ששכחתי איך קוראים לו.2. בקצה הדרומי של העיר יש מנחת עם 5 מסוקים.
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים זה קצת דפוק שיש מסוקים שאפשר לשלוט עליהם ומטוסים לא...תאמין לי לפי דעתי עדיף כבר את סאנאנדרס.
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים אם היה אותו משחק רק במקום בNEW YORK היה בSA אז המשחק היה יותר פצצה כי אז היו משקיעים במשחק יותר לדעתי...
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים איזה שטויות, איך אתה יכול להשאיר את אותה מפה עם משחק אחר, מנוע אחר ועלילה אחרת לגמרי ?זה קצת דפוק שיש מסוקים שאפשר לשלוט עליהם ומטוסים לא...תאמין לי לפי דעתי עדיף כבר את סאנאנדרס.בקטע הזה באמת SA לוקח בגדול ! איזה כיף היה לטוס לגובה ואז לצנוח ! פשוט ענק ! חבל כל כך שביטלו את זה.אבל אני מבין אותם האמת, אם עושים מטוסים צריך ליבנות מפה ענקית, למשל המפה של SA שלפי דעתי גדולה יותר משל 4, הייתה קטנה מידילמטוסים, היה אפשר לחצות אתה כולה במספר דקות עם מטוס...
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים בקטע הזה באמת SA לוקח בגדול ! איזה כיף היה לטוס לגובה ואז לצנוח ! פשוט ענק ! חבל כל כך שביטלו את זה.אבל אני מבין אותם האמת, אם עושים מטוסים צריך ליבנות מפה ענקית, למשל המפה של SA שלפי דעתי גדולה יותר משל 4, הייתה קטנה מידילמטוסים, היה אפשר לחצות אתה כולה במספר דקות עם מטוס...אז מה אתה רוצה זה לא FLIGHT SIMULATOR.....זה כולה GTAכמה זמן טיסה אתה רוצה מנקודה לנקודה חצי שעה? רבע שעה?אתה יודע כמה זמן היה לוקח לך לעבור את זה באוטו??זה מעצבן
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים בעוד כמה זמן בערך הם יעשו את המשחק הבא שלהם? מעניין על מה יהיה מסופר... iv על רוסים, מעניין מה הבא, איטלקים?
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים תיראו אני ב 61% הגעתי לשלב עם מסוק שאני צריך להרוג את dimitri ואני צריך לעקוב אחרי ההמסוק שלו אחר כך הרגתי אותו וזה והיה סירטון והיה כתוב מי ייצר את המשחק וכל הבולשיט הזה זה היה ניראה כאילו סיימתי את המשחק ואחשיו אין משימות למה נעלמו כל המשימות?
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים תיראו אני ב 61% הגעתי לשלב עם מסוק שאני צריך להרוג את dimitri ואני צריך לעקוב אחרי ההמסוק שלו אחר כך הרגתי אותו וזה והיה סירטון והיה כתוב מי ייצר את המשחק וכל הבולשיט הזה זה היה ניראה כאילו סיימתי את המשחק ואחשיו אין משימות למה נעלמו כל המשימות?זה בדיוק מה שקרה לי אבל אני לעומתך כתבתי את זה בלבן כדי לא להרוס לשאר חחענו לי שסיימתי את המשחק אבל דילגתי על משימות של ברוסי וכל מיני כאלהעל 40 אחוז מהמשימות דילגתי? מישהו ענה לי שהמשימות של ברוסי זה רק 1 אחוז, אתה רציני? כל משימה במשחק היא לפחות 1.5 אחוז בקושי יש בכלל משימות.הפעם עשו את המשחק בשטח ממש קטן רק בעיר ניו יורק וזה פשוט דפק את הכל ולאלה שכתבו למה אנחנו מצפים.. העלילה של סן אנדראס הייתה הרבה יותר טובהחבל מאד שכל המסקרים למינהם שישר נתנו למשחק 10 בכל הקטגוריות לא באמת שיחקו במשחק והבינו עד כמה הוא קצר ובמחינה עלילתית דיי בזיוניחוץ מ3 משימות את כל המשימות עברתי בפעם הראשונה אין תיחכום בכלל אפילו בGTA1 היו מטוסים אז מצחיק להגיד "זה לא פלייט סימולטור" זה חלק בלתי נפרד מהמשחקבקיצור אני שוקל עכשיו להתקין סן אנדראס, פשוט משחק ברמה אחרת
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים לשניכם^^המשימות נגמרות ב61 אחוז+-כל השאר זה משימות צדדיות, לצאת עם אנשים וכד'.ככה זה גם בSA וVC ו3
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.