פורסם 2009 בפברואר 616 שנים גם אני הלכתי לבד ולא עבד! ראיתי סירטון של המשימה ביוטיוב שמישהו עשה שם את המשימה, ולאד התקשר אליו וניקו הזה (השחקן שאנו משתמשים בו)אמר לו שהמכונית מלוכלכת ואז הוא לוקח אותה לניקוי!איזה באסה חייבים למצוא איזה משהו!
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים רוקסטאר אמרו שGTA4 נועד לעבוד על הגדרות מקסימליות טוב רק במחשבי העתיד... ואני חושב שסוף סוף מצאתי את הפיתרון לבעיה...
פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים שאלתי את אותה השאלה בהודעות הראשונות, אבל בגלל שאני משדרג כרטיס מסך חשבתי לשאול שוב. המפרט הזה יוכל להריץ את המשחק בצורה נורמלית?Intel Pentium Dual Core E5200 - 2.5 GHzASUS P5KPL-CM2GB NCP DDR II - 800 - NCP OriginalRadeon HD 3850, 256MB DDR3, 256 BitWD 160GB & 80GB 7200RPM ATA133SAMSUNG DVR-S223F x22COMPUCASE CI-6a19/300W
פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים הבעיה היא שעדיין אין לי את כרטיס המסך החדש, רק בשבוע הבא . במקום לסוע פעמיים לת"א לקנות את הכרטיס בפעם הראשונה, ואת המשחק בפעם השנייה, חשבתי לבדוק אם הוא מסוגל להריץ אותו ואם כן אז לקנות את המשחק כבר ישר. אז למישהו יש מושג אם הכרטיס כן יכול להריץ את המשחק טוב?
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים המשחק הזה כ"כ מלא בבאגים שאפשר להשתגע. עד שנפטרתי מהתקיעות שהיו לי עכשיו אני לא יכול לרכוש בגדים בpersues, מישהו נתקל בזה?
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest תבדוק פה הדבר הכי עלוב שראיתי בזמן האחרון. אומר לי שהוא לא יודע כלום. לא איזה מעבד יש לי, כמה זיכרון, כמה שטח פנוי, איזה כרטיסי מסך ובקיצור לא יכול לקבוע אם אני יכול להפעיל את המשחק הלא. איזה חרטה
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtestתבדוק פהאוי נו זה סתם בודק לפי דרישות יבשות, אין לזה קשר למציאות.
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים יש לי בעיה במשימה WORNG IS RIGHT. שאני מגיע לבית של בחור ההוא אני לא מצליח להשתמש במחשב. אני לוחץ על הכפתור אבל לא קורה כלום.
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים למה יש לי הרגשה או שהמשחק או שהתוכנה של האינטרנט שלו הורידה לי את הפאץ' בלי שאני אבקש?פתאום יש לי אפשרויות של מים ועוד כל מיני שטויות שלא היו לי לפני..ולא ביצעתי שום הורדה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.