פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים כשיש לי את הבחירה אם להרוג את dwayne או את playboy, זה משנה את מי אני אהרוג? המשימות ישתנו אם אני אהרוג אחד ואת השני לא?
פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים יותר משתלם להרוג את פלייבוי כי אתה מקבל את הבית שלו ואז דווין נהנהי חבר שלךאם תהרוג את דווין אז פלייבוי יגדי שהוא לא רוצה לראות אותך יותר ורק תקבל יותר כסף אם תהרוג את דווין.
פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים הלו אנשים!אני אמנם יודע את זה כבר אבל יש כאלה שלא, בלי ספויילרים.תערכו את ההדעות שלכם ושנו את הפונט לצהוב.
פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים טוב אז אני אהרוג את פלייבוי, ולמה הוא לא ירצה לראות אותי יותר? הוא יגיד שאתה רוצח חסר לב ואל ירצה לראות אותך שוב =\
פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים אפשר לדעת כמה עולה GTA4 בארץ בחנויות?והאם מישהו יכול להביא לי בפרטי{כי אני יודע שאסור פה לדבר על חנויות}שמוכרת GTA4 בעפולה?אין שום בעיה לתת לינק לחנויות כל עוד זה לא נעשה לצורך פרסום נטו
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים הוא יגיד שאתה רוצח חסר לב ואל ירצה לראות אותך שוב =\ חבל שאי אפשר להרוג את שניהם..
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים משהו יכול להסביר לי בבקשה איך אני משחק באולינג???מה אני צריך לעשות עם העכבר אחרי שאני נימצא בתנוחת READY???
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים יאללה חבר'ה מה קורה עם משחקי רשתשרת המאצ'י:HWZONEGTAסיסמא:777תתארגנו אם אתם רוציםאיך אני נכנס לשחק? זה פעם ראשונה שאני משתמש בתכנה הזאת (המאצ'י), שמתי את השם של הסרבר ואת הסיסמה עכשיו מה אני עושה?מופיע לי dj-electric ו-orikadosh.
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים אני נכנס למשחק הכל פועל כמו שצריך איך שאני מתחיל ליסוע ופיתאום ניתקע התמונה ואי אפשר לעשות כלום וחייב להדליק את המחשב מחדשאז אמרו לי להוריד מ high ל מדיום ואכן זה הסתדר והמשחק פעל אבל רק לעוד 15 דקות נוספות לאחר מכן זה שוב נתקע למישהו יש פיתרוןולמה בכלל אני צריך לשחק על מדיום שגם הוא ניתקע יש לי כרטיס מסך מעולה אולי זה בגלל המסך המסך שלי ישן או אולי צריך לשנות רזולוציה בבקשה עזרהסתם שתבינו שהבעייה היא לא המחשב אז ככהיש לימעבד E8500זכרון ראם 2GBכרטיס מסך 9800GT 1GB DDR3הבעייה היחידה ניראה לי זה או בגלל שהמסך שלי ישן ואולי צריך לשנות משהו ברזולוציה של המשחקאו שהגרסה של המשחק לא טובה וזה לא ניראה לי כי הורדתי את הגרסה של razor 1911אם זה בגלל הרזולוציה מישהו יכול להגיד לי באיזה רזולציה להשתמה יש לי מסך 17 של מאג ישן ושמן יענו לא LCDואל תגידו לשנות מהיג' למדיום כי גם אז זה נתקע למישהו יש פיתרוןתודה מראש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.