עבור לתוכן

אהלן. מחפש אל-פסק מתאים למחשב החדש שלי שיגיע מחר -- וצריך חוות דעת. (עד 500 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

שלום.

אז כפי שאמרתי, מחר מגיע המחשב החדש (שנבנה בעזרתכם האדיבה בפורום מפרטי מחשב).

הספציפקציות:

Q9550, Corsair 450W, לוח של ASUS PQ5 PRO, הארדיסק 500ג' בסאטה 2, צורב בסאטה.. 4 גיגה של זכרונות DDR2 800, מארז של TT SopranoRS 101 וכרטיס מסך שאת הדגם שלו שכחתי (לא משהו רציני מדי -- קניתי אותו ב- 450 ש"ח בערך).

אציין כי ברשותי מסך 17" של LG, ושאני עלול למצוא את עצמי מחליפו ב- 22" מתישהו בתקופה הקרובה.

כעת אני מחפש אל פסק טוב שיוכל להחזיק מערכת שכזו.

ראיתי את ה- PRPC750 Line של אדוויס מתומחר ב- 400 ש"ח. האם הוא יוכל להחזיק את המערכת (מחשב ומסך בלבד), גם בתצורה הנוכחית וגם במידה ואשדרג למסך 22" רציני יותר? אני שואל מכיוון שראיתי באחת הכתבות מצוין שבשביל להמיר את ה- VA ל- W, יש להכפיל את ערך ה- VA ב- 0.6. במקרה שלנו (אם מתייחסים לדגם ה- 750) נקבל 450 בדיוק, שזה ממש נופל על ערך ספק הכוח בלבד. ידוע לי שהמחשב לא באמת משתמש בכל ה- 450W כל הזמן, אבל אין לשכוח שאני עלול לחבר אליו גם מסך 17"/22".

תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

הקפצה.

מישהו, פורפאבור? :)

פורסם
  • מחבר

הקפצה אחרונה שאני עושה לפני שאני פשוט קונה ומקווה לטוב.

אנא -- אם מישהו יודע, אני ממש אשמח לקבל פה קצת עזרה (וגם אם לא, שיהיה סוף שבוע נפלא).

פורסם

שלום

אני גם באותה הסירה.

שים לב שיש פה מס' דיונים בנושא תאימות של Corsair לאל-פסק מסוג Line interactive (הסטנדרטי).

עושה רושם שעקב תכונת הActive PFC של הספק, האל-פסק עלול לא להתאים (נדרשת תכונת יצירת גל סינוס טהור מהאל-פסק לעומת סינוץ מסומלץ מהדגמים הסטנדרטיים של Advice ודומיה).

אני עדיין חופר בפורומים כדי לוודא האם אכן כך.

במידה וכבר קנית, אשמח לדעת במה בחרת והאם המערכת מתפקדת.

תודה

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs:

(ולא, עוד לא קניתי -- מנסה לקבל וודאות בבחירה לפני שאני מוציא ת'כסף על נסיונות).

פורסם

היי לכם

האקטיב PFC זו תכונה בכל ספק היום.היו על זה מיספר דיונים וכמה חברי פורום אמרו שספקים עם הפיצר הזה עובדים עם סדרת PRPC

אם אתה רוצה להיות שקטים יש את סדרת SL אבל המחיר יהיה בהתאם.

זה ה PRPC 750

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1092

זה ה SL הבסיסי 800

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1098

מחיר 1111 שח לעומת 387 שח

ההבדל הוא פי 3 !!!!

אני רכשתי את שלי PRPC 1050 אבל לי אין אקטיב PFC בספק שלי (ספק HEC ישן )

לדעתי לא צריכה להיות בעיה - אני עצמי טחנתי את הנושא לפני כמה זמן.

פורסם

בהחלט יכולה להיות בעיה עם ACTIVE PFC. כדאי שתוודא בחנות.

פורסם

בהחלט יכולה להיות בעיה עם ACTIVE PFC. כדאי שתוודא בחנות.

היה דיון על הנושא הזה בעבר כי אני רוצה להחליף ל M12II של סיסוניק והוא מגיע עם האקטיב PFC וכמה חברי פורום אמרו שהם חיברו ספקים עכשווים לאל

פסק המדובר ולא היתה בעיה.

הייתה לי שיחה עם אדוויס עכשיו ולפי מה שהם אמרו סדרת PRPC לא תומכת בעבודה עם אקטיב PFC.

(יש להם אינטרס למכור אז לקחת את זה בעירבון מוגבל :P)

פורסם

אז איזו סדרה אמרו לך שכן תומכת באופן רשמי ?

פורסם

סדרת SL גל סינוס טהור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים