פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים שלום לכולם איך אפשר לדעת אם הלוח אם נשרף?מדובר בלוח מתוצרת PCCHIPS אם זה משנהSOCKET mPGA478Bתודה לעוזרים...
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים ע"י הדברים הקטנים אפשר לדעת . כגון העכבר והמקלדת עובדים רק בUSB או לחלופין הUSB לא עובד . כרטיס הקול המובנה למשל לא עובד . כשרכיב מסויים שמחובר ללוח לא עובד החלפת אותו ועדיין לא עובד אז הלוח נשרף . 1 התקלות הנפוצות שמגלים שהלוח נשרף הוא שהמחשב מבקש ממך להכניס הדיסק של וינדוס בשביל להקליט אותו על HD זה אומר ש 50% סיכוי שהלוח נשרף (השני זה הHD אבל בדרך כלל הוא מרעיש תקפה מסויימת לפני שהוא שובק)
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים ^^^^^ לי קרה כמה פעמים שהלוח 'התחיל' להתקלקל כמה שבועות לפני שנישרף בסוף גילתי שהוא התקצר עם המארז ופעם 1 הוא קיבל קצר רציני ונשרף לגמרי .
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים מחבר קודם כל תודה על התגובות ...מה שקורה זה ככה:המסך לא נידלק , "רק" המאווררים עובדים (של המעבד , כרטיס מסך ומאוורר מארז) פירקתי את הלוח מהמארז ואין עליו שום סימנים של שריפה
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים לפני שאתה קובע שזה לוח תנסה להעביר את הספק שלך למחשב אחר כדי לשלול בעית ספק תבדוקגם אם הסטיקים של הזיכרונות יושבים במקום באופן תקין ותעדכן.
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים בדיקה אחרונה שהייתי עושה במקרה כזה זה באמת להזיז את הזכרונות למקום אחר, ואם זה לא עוזר, כנראה שבאמת נדפק לוח האם.
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים מחבר לא רק שהזזתי את הזיכרונות למקום אחר ,אפילו החלפתי לזיכרונות אחרים ...גם זה לא עזר !!!
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים הלוח נשרףממש לא חייב, יש עוד כמה שלבים בדרך לקביעה הזאת.האם הספיקר הפנימי מחובר?, האם יש ציפצופים בזמן ההדלקה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.