פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים פעם שלישית גלידה ?ומה יגיד עינקודר שאתם מפוצצים לו את השרת כל הזמן עם אותה תמונה ??
פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים מחבר פעם שלישית גלידה ?ומה יגיד עינקודר שאתם מפוצצים לו את השרת כל הזמן עם אותה תמונה ??1. זה לא על השרת שלו2. מה איכפת לי3. אתה חייב לי גלידה ;D
פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים אני צריך להשיג כמה חולצות כאלה , אבל עם מסכים כחולים של XP או של NT , המפחידים האלה
פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים פעם שלישית גלידה ?ומה יגיד עינקודר שאתם מפוצצים לו את השרת כל הזמן עם אותה תמונה ??1. זה לא על השרת שלו2. מה איכפת לי3. אתה חייב לי גלידה ;DLOL !!! ;Dנראה אותך משיג את אותה תמונה בלי החולצה.... אהממ אהמממ...
פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים אהמ, אהמ, לא נמאס לכם לפתוח כל הזמן נושאים חדשים עם אותה תמונה? (שאגב, יש אותה גם בלי "הודעת השגיאה"...)
פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים מתוך התחשבות באתר, והצורך בהעלאת תמונות, לנושאים כללים למשל,והתקציב המוגבל שלך לשרת, אולי תיתן לפרסם תמונות, ותמחק אותם לאחר מספק ימים - ככה נוכל "להנות" מהעלאת תמונוות ואתה לא תצטרך לשלם על זה ביוקר.
פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים התעבורה היא הבעיה.. העובדה ש-200 אנשים מורידים קובץ של 200 קיי ביום אחד... (שזה בכלל לא במקרה הזה, כי התמונה היא לא מהשרת..)
פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים אמצנו את השרת של אורט!! ח"ח ;Dאולי, תחתוב סקריפט שתמונה תועלה ישר לאורט?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.