עבור לתוכן

P4P800 + 2.4C - בירורי OC.

Featured Replies

פורסם

סוף סוף אחרי הרבה בלאגן המחשב שלי חי ונושם... GEIL GOLDEN DRAGON DDR400 256X2, P4 2.4C, ASUS P4P800, CNPS 7000CU, RADEON 9000PRO ועוד כל מיני דברים נחמדים.

הזיכרון עכשיו רץ על מתח של 2.675 ללא שינוי יחס, תיזמונים CAS 2/3-3-6.

performance mode = Turbo , PAT = Auto זה לפי המלצה של XBITLABS, הם קיבלו ככה הכי הרבה ביצועים.

המעבד ללא שינוי מתח...

ההמרה עכשיו היא דיי חלשה ואני הולך להתקדם עוד הרבה אבל מה שרציתי להבין זה, למה הMEMORY BANDWIDTH הוא יחסית דיי נמוך, הוא אמור להיות יותר גבוהה ממה שאני הבנתי.

המטרה בהמהרה הזאת היא למשוך את הזכרונות כמעט עד הסוף, אני אנסה עוד בהמשך אבל בינתיים הם עומדים על 480MHZ עם תיזמונים לא רעים ואני חושב שזה יפה לDDR400... אבל הקיבולת לא אמורה לגרד את ה5000 + + + ?

הת'ראד הזה הוא לא בשביל להשוויץ בתוצאות אלא יותר לתמיכה והסברים עד לתוצאה המתבקשת...

הנה התמונות, איכות חרא - לא רציתי שיתפוס הרבה...

פורסם
  • מחבר

והנה הSANDRA...

ד"א זאת הגירסה החדשה, יכול להיות שזאת הסיבה שהקיבולת נמוכה ?

ועוד משהו... מופיע שם 64BIT, זה לא אומר להיות 128 ?!

אם יש לכם הערות, או עיצות כלשהן... הכל יתקבל בברכה, תודה.

פורסם

את ה MAM תעביר ל ENABLED לא ל AUTO - זאת הסיבה לביצועים הנמוכים - ב BUS שאתה נמצא אתה אמור להיות בסביבות ה 5000 נק' - אני לא ראיתי את הביקורת ב XBIT אבל תבדוק ותראה שאני צודק ...

לגבי ה PERFORMENCE MODE - את זה אני חושב שאין הבדל בין AUTO ל TURBO - אבל תשאיר את זה על TURBO.

בכל מקרה, עם MAM ENABLED ו PERFORMENCE MODE על AUTO ב DEFAULT של המעבד - BUS 200 - אני מקבל 4400-4500 נק' ....

ב BUS 240 אני בסביבות ה 5000 ....

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להגיד לי עם איזה תיזמונים ? ועל איזה גירסה של SANDRA אתה עובד? MAX3 החדשה?

ולגבי השאלה השנייה... איך אני רואה שאני ב DUAL ? כתוב לי 64BIT, זה אמור להיות 128BIT לא ?

פורסם

האמת שאחרי שקראתי את התרד שלך הלכתי לביקורת של XBIT ומצאתי גם השוואה מעניינת ב VR-ZONE ( תמצא אותה ב PC-SPOT )

ואין הבדל גדול בין ה MAM ENABLED למצב של AUTO - אבל יש הבדל של 2-3% יותר כשה MAM ENABLED.

תבדוק את הביקורת של VR-ZONE - תבדוק את התיזמונים שלהם ותראה מה קורה.

בכל מקרה - אחרי קצת משחקים עם הזכרונות הצלחתי להגיע לתוצאה הבאה שהיא הרבה יותר טובה ממה שהייתי מקבל עד עכשיו - תשים לב לתזמונים ולהכל ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים