עבור לתוכן

צריך המלצה למחשב נייד בסביבות 5500 (לצפייה בסרטים,גרפיקה,משחקים)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

אז כך החלטתי לרכוש מחשב נייד ואלה הסיבות למה :

1. הדבר החשוב ביותר בשבילי זה לצפות בסרטים מהמחשב לטלוזיה LCD HD Ready 32 SAMSUNG באיכות הגבוהה ככל שניתן לשדר מהמחשב לטלויזיה.

2. חשוב לי מאוד שיהיה לי הרבה מקום במחשב כדי שהאחסן את כל הסרטים,שירים וכו..

3. גלישה נוחה ככל שניתן באינטרנט.

4. משחקים פחות מעניין אותי אבל אני רוצה לאפשר לי גם את האפשרות לשחק במשחקים לא ברמה הכי גבוהה ובכיף.

5. אני מאוד רוצה שהמחשב שהרכוש באמת יוכל לעמוד בדרישות לפחות ב5 שנים הבאות מבחנת כל הדברים עם זה בתוכנות , משחקים ברמה לא הכי גבוהה וכו...

סה"כ זה מה שאני זקוק ואני מאוד מקווה שתעזרו לי למצוא את המחשב המתאים ביותר מבכנת הנתונים האלו.

הכסף שאני מוכן להשקיע בסביבות ה 5500 ש"ח

תודה רבה לכולם ובאמת לפי מה ששמעתי וראיתי זה באמת אחד הפורומים הטובים שיש בתחום המחשבים. :xyxthumbs:

פורסם

ברוך הבא לפורום.

לדעתי, אתה צריך למקד קצת את דרישותיך. בוא נעבור עליהן אחת-אחת.

1) בהנחה שיש לך כניסת HDMI בטלוויזיה, אתה צריך מחשב נייד עם יציאת HDMI. זה לא קשה להשיג, בדגמים האחרונים זה נהיה מאוד פופולרי.

2) מה זה הרבה מקום? מחשבים ניידים באים היום לרוב עם דיסקים של 160-250GB, כאשר דגמים מעטים באים עם 320GB. נדיר מאוד למצוא יותר מכך. חבל אם 250GB לא מספיק לך, חבל לפסול נייד טוב רק בגלל האכסון, שכן פתרונות אכסון לטווח ארוך כמו דיסקים לצריבה או כוננים קשיחים חיצוניים (אפילו עד 1TB) הם אופציות טובות בכל מקרה.

3) לא ממש ברור לי למה אתה מתכוון. מה זה גלישה נוחה, ועוד "ככל הניתן"?

4) השאלה היא האם תסתפק בכרטיס מסך בסיסי כמו 9200M/9300M/HD3450/HD3470 או שהדרישות שלך ל"משחקים ברמה לא הכי גבוהה" הן 9600M ומעלה? אני שואל, כי להרבה אנשים שהתרגלו לשוק המטורף (והמוגזם לטעמי) של כרטיסי מסך במחשבים נייחים, אפילו 9600GT נשמע כמו כרטיס "בסיסי".

5) פה הייתי אומר לך - אין סיכוי, כי מה לעשות, הניסיון מראה ש-5 שנים הוא זמן שבו חומרה לרוב נהיית מיושנת לחלוטין, במיוחד בכל הנוגע לביצועים במשחקים. כמובן אין לדעת בדיוק עד כמה, כי אי-אפשר לצפות קפיצות טכנולוגיות, אבל בגדול, סביר להניח שכבר בעוד 3 שנים יהיו דברים הרבה יותר מהירים בשוק שיגרמו למחשב שלך להרגיש מיושן.

מצד שני, מעבר למשחקים, לא ציינת שום תוכנות דורשניות במיוחד. לאינטרנט ואופיס, סביר להניח שכל מחשב יספיק גם בעוד 5 שנים, כי מחשבים שהם היום בני 5 מספיקים יפה מאוד לשימושים אלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים