פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים יש שרשרת מעגלית הפעלה מקבלת שרשרת מעגלית ומחזירה הפניה לחוליה שממנה מתחיל המעגל. אני לא יודע איך לעשות אני שובר כבר יומיים את הראש על השאלה הזאת אם מישהוא יוכל לעזור לי זה יהיה גדול תודה מראש שכחתי לציין שזה בשפת JAVA
פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים מחבר http://code.grep.in/2006/02/c-programming-find-linked-list-is.htmlזה פעולה שבודקת האם שרשת היא מעגלית או לא אבל אני צריך להחזיר הפניה לחוליה הראשונה במעגל
פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים עוד פיתרון שנעזר ברשימה זמנית:זו לא בעיה לקבל את המצביע לתא שמתחיל את המעגל,בבדיקה האם התאים שווים אתה מחזיר את התא שהתא הנוכחי מצביע עליו...0) האיבר הנוכחי הוא האיבר הראשון בעל מידע,Head (לא ראש דמה)1) פתח רשימה חדשה (זמנית)2) 2.0) אם תוכן התא = תוכן המיוחד בצע "שיחזור" והחזר "יש לולאה"2.1) הוסף את תוכן האיבר הנוכחי ( מספיק רק אחד מהשדות) אחרי הזנב של הרשימה הזמנית 2.2) ודרוס את המידע שיש ברשימה המקורית בתא המדובר במידע ידוע ומיוחד (למשל 19326522- , או מחרוזת מיוחדת.... גם מצביע למידע הזה...) 2.3) אם זה לא סוף הרשימה עבור לאיבר הבא ובצע את 2 שוב3) בצע "שיחזור" החזר "אין לולאה"שיחזור:בכל מקרה לפני הפקודה החזר בצע:0) האיבר הנוכחי = האיבר הראשון בעל המידע 1)אם הרשימה הזמנית לא ריקה הכנס את תוכן התא הראשון לאיבר הנוכחי של הרשימה המקורית1.1) מחק את התא הראשון של הרשימה הזמנית. חזור על שלב 1.2) מחק מהזיכרון כל שריד לרשימה הזמנית.
פורסם 2008 בדצמבר 1216 שנים ברגע שמצאת את המעגל, אתה יכול לעבור איבר איבר מתחילת הרשימה, ולבדוק אם הוא נמצא במעגל. הראשון שאתה מוצא שנמצא במעגל הוא תחילת המעגל.
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים שאלה מתוך ראיון עבודה, אותה שאלה כמו של פותח התראד, רק בזמן ריצה לינארי, וללא זכרון נוסף ( הכוונה ללא מחסניות, רשימות מרושרות, רקורסיה וכו' ). פתרון ינתן בהמשך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.