פורסם 2008 בדצמבר 717 שנים מחבר תודה לשניכם אממממכן זה מוסומן בויולזה שרשם אחריך לא שיניתי כלום וגם לא קופץ לי לפני שום בקשת סיסמה או משתמש..
פורסם 2008 בדצמבר 717 שנים אני אישית הייתי מריץ אשף רשת מחדש.או מקסימום משנה את שם המשתמש לראות עם יש איזה שינוי בהתחברות. (שם המשתמש שאיתו אתה מתחבר מהמחשבים לשרת בשרת)אם כן לוודא שהוא נמצא בקבוצות הנכונות, תציץ שבפוליסה הלוקלית במחשב שלך הקבוצות הנ"ל נמצאות במורשי גישה מרחוק.אחרת תנסה לעשות NET USE בשורת הפקודה, אולי יתן לך שגיאה קצת יותר אינפורמטיבית או אולי יש אחת כזאת בEVENVIEWER ?!( כמו שאמתרתי אין לי מושג לגבי VISTA מעבר לחודש + שעבדתי איתה )זהו, אין לי יותר רעיונות סופית.
פורסם 2008 בדצמבר 817 שנים מחבר אני אישית הייתי מריץ אשף רשת מחדש.או מקסימום משנה את שם המשתמש לראות עם יש איזה שינוי בהתחברות. (שם המשתמש שאיתו אתה מתחבר מהמחשבים לשרת בשרת)אם כן לוודא שהוא נמצא בקבוצות הנכונות, תציץ שבפוליסה הלוקלית במחשב שלך הקבוצות הנ"ל נמצאות במורשי גישה מרחוק.אחרת תנסה לעשות NET USE בשורת הפקודה, אולי יתן לך שגיאה קצת יותר אינפורמטיבית או אולי יש אחת כזאת בEVENVIEWER ?!( כמו שאמתרתי אין לי מושג לגבי VISTA מעבר לחודש + שעבדתי איתה )זהו, אין לי יותר רעיונות סופית.נסיתי להריץ את האשף כמה פעמיםושיניתי את שם המחשב כבר וחוץ משזה שינה לי את השם לא היה שינוילגבי ה "תציץ שבפוליסה הלוקלית במחשב שלך הקבוצות הנ"ל נמצאות במורשי גישה מרחוק"לא ממש הבנתי אותך...הקלדתי גם את הNET USE וזה לא נתן לי כלום...
פורסם 2008 בדצמבר 817 שנים נסיתי להריץ את האשף כמה פעמיםושיניתי את שם המחשב כבר וחוץ משזה שינה לי את השם לא היה שינוילגבי ה "תציץ שבפוליסה הלוקלית במחשב שלך הקבוצות הנ"ל נמצאות במורשי גישה מרחוק"לא ממש הבנתי אותך...הקלדתי גם את הNET USE וזה לא נתן לי כלום...הרעיון היה לא לשנות שם מחשב אלא שם משתמש אלא אם כן עד עכשיו לא השתמשת באחד בזמן התחברותכלומר אתה עושה שימוש באנומנימי / הרשאת גישה ל EVERYONEלגבי הפוליסה, זה בגדר רעיונות אז לא הסברתי לעומק, זה נמצא ב CONTROL PANEL - ADMINISTRATIVE TOOLS - LOCAL POLICYשם יביו לך שלושה עצים אתה תוכל לזהות די מהר איפה נמצאות ההרשאות שם זה רשום מאוד מובן קשה לפספס את זה הגישה מרחוקלגבי ה NET USE כנ"ל, אתה צריך להכנס לCMD ולרשום NET USE X: \\SERVER\share (עם טעיתי בסינטקס אז אפשר לבדוק כרגיל עלידי שימוש ב ?/ )אתה תקבל הודעת שגיאה אולי זה יעזור לכוון אותנו.דרך אגב אם אתה מנסה להתחבר ב REMOTE DESKTOP לשרת זה עובד?
פורסם 2008 בדצמבר 817 שנים מחבר הרעיון היה לא לשנות שם מחשב אלא שם משתמש אלא אם כן עד עכשיו לא השתמשת באחד בזמן התחברות כלומר אתה עושה שימוש באנומנימי / הרשאת גישה ל EVERYONE לגבי הפוליסה, זה בגדר רעיונות אז לא הסברתי לעומק, זה נמצא ב CONTROL PANEL - ADMINISTRATIVE TOOLS - LOCAL POLICY שם יביו לך שלושה עצים אתה תוכל לזהות די מהר איפה נמצאות ההרשאות שם זה רשום מאוד מובן קשה לפספס את זה הגישה מרחוק לגבי ה NET USE כנ"ל, אתה צריך להכנס לCMD ולרשום NET USE X: \\SERVER\share (עם טעיתי בסינטקס אז אפשר לבדוק כרגיל עלידי שימוש ב ?/ ) אתה תקבל הודעת שגיאה אולי זה יעזור לכוון אותנו. דרך אגב אם אתה מנסה להתחבר ב REMOTE DESKTOP לשרת זה עובד? בעבר היתי מצליח להתחבר בREMOTE DESKTOP גם שהבעיה היתה קיימת היום משום מה לא היה אפשר?? לגביי ה NET USE כתבתי את זה ותראה מה הוא נתן לי בחלון הCMD גם לגבי הפוליסה לא מצאתי משהו חריג [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בדצמבר 817 שנים התמונה לא נפתחת לי.לגבי RD יתכן ופשוט כיבית את האפשרות?מה שכן שאלתי כבר קודם ולא ענית ישירות, אתה בטוח שהשירות SERVER למעלה? אולי תנסה לאתחול אותו (אפשר להכנס לשם דרך לוח בקרה או בהפעלה לרשום services.msc ).כי מהשרת אפשר להתחבר אבל לשרת אי אפשר להתחבר ...
פורסם 2008 בדצמבר 817 שנים מחבר התמונה לא נפתחת לי.לגבי RD יתכן ופשוט כיבית את האפשרות?מה שכן שאלתי כבר קודם ולא ענית ישירות, אתה בטוח שהשירות SERVER למעלה? אולי תנסה לאתחול אותו (אפשר להכנס לשם דרך לוח בקרה או בהפעלה לרשום services.msc ).כי מהשרת אפשר להתחבר אבל לשרת אי אפשר להתחבר ...לא הבנתי אותך אחי תוכל להסביר לי שוב בקשה..
פורסם 2008 בדצמבר 817 שנים התחל - הפעלה - services.msc תמצא שירות שנקרא SERVER תוודא שהוא למעלה, תנסה להפעיל אותו מחדש. (כפתור ימני עליו והפעל מחדש)
פורסם 2008 בדצמבר 1017 שנים אין מה להחליף כבר אם יש תקשורת ל-gateway ולאינטרנט.כל המחשבים מחוברים דרך LAN לסוויץ' שנמצא בתוך ראוטר ביתי?האם כל המחשבים באותה ה-Workgroup או ה-Domain?מה שכן, לפי השגיאות שזה נותן לך, מדובר בתקלת תקשורת נטו,כי כל הבעית שלו "האם יש תקייה שיתופית? האם באותה הקבוצה וכיוב"יניבו שגיאת הרשאות.במחשב המארח, תנסה לבצע את השלבים הבאים:1. כניסה ל-control panel2. כניסה ל windows firewall3. לחיצה על לשונית Advanced4. לחיצה על Settings מתחת ל-ICMP5. סימון ב-V את האפשרות - Allow incoming echo request6. לחיצה על OK ושוב על OK.תעדכן מה נסגר.
פורסם 2008 בדצמבר 1017 שנים למה זה רלונטי לאפשר החזרת פינגים ? הוא הרי רואה את השרת במיקומי הרשת של שאר המחשבים ויכול לגשת מימנו עליהם ומהם הוא מצליח לגשת עליו אבל מקבל שגיאת הרשאה ... אני מפספס משהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.