פורסם 2008 בדצמבר 717 שנים היי יש לי כמה מחשבים בבית שאחד מהם הוא סוג של שרת אחסון כזה בעל נפח גדול מאד עם XP סימנתי את כל המחשבים על אותה קבוצת עבודה שלכל אחד שם והתחלתי לשתף כוננים ותיקיות. הכל עבד יפה עד לרגע שפתאום איני יכול להכנס למחשב האיחסון שלי משום מחשב ברשת. וכאשר אני מנסה אני מקבל הודעה כמו בתמונה.. אבל!! ממנו אני כן יכול להכנס לכל מחשב אחר!! מה הבעיה יש למישהו מושג היכן אני מסדר את זה שוב חברים תודה לעוזרים אחרת אני יצתרך להתקין הכל מחדש בגלל שטות כזו!! [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בדצמבר 717 שנים מחבר שרת האחסון הזה הוא XP או ויסטה?כן הוא XP והתמונה היא ממחשב עם ויסטה שאני ניגש אל השרת..
פורסם 2008 בדצמבר 717 שנים נסה כאפשרות ראשונה לבטל\לנטרל את הפירוול שמותקן עליו (גם אם אין פירוול, נטרל את המובנה של ה XP)ובדוק האם עכשיו כן ניתן לגשת אליו או לא.
פורסם 2008 בדצמבר 717 שנים מחבר נסה כאפשרות ראשונה לבטל\לנטרל את הפירוול שמותקן עליו (גם אם אין פירוול, נטרל את המובנה של ה XP)ובדוק האם עכשיו כן ניתן לגשת אליו או לא.אין לי פירוול וגם נסיתי לבטל את של הוינדוס זה לא עזר..נ.בתוכנות שצפיתי בהם בסרטים מאותו מחשב נתנו לי גישה ישירה לכוננים האחרונים שהיתי בהם אבל רק בגלל שהשתמשתי בהם בעבר..גם חלק מהכוננים הממופים עובדים!
פורסם 2008 בדצמבר 717 שנים היי יש לי כמה מחשבים בבית שאחד מהם הוא סוג של שרת אחסון כזה בעל נפח גדול מאד עם XP סימנתי את כל המחשבים על אותה קבוצת עבודה שלכל אחד שם והתחלתי לשתף כוננים ותיקיות. הכל עבד יפה עד לרגע שפתאום איני יכול להכנס למחשב האיחסון שלי משום מחשב ברשת. וכאשר אני מנסה אני מקבל הודעה כמו בתמונה.. אבל!! ממנו אני כן יכול להכנס לכל מחשב אחר!! מה הבעיה יש למישהו מושג היכן אני מסדר את זה שוב חברים תודה לעוזרים אחרת אני יצתרך להתקין הכל מחדש בגלל שטות כזו!! כמובן ניסת להפעיל מחדש את השרת.
פורסם 2008 בדצמבר 717 שנים מחבר ברור!!נו מה אני פונה אליכם כבר אחרי שניסיתי את כל זה...אין איזה פקודה בשביל לאפס את כל הגדרות השיתוף והרשת במחשב?
פורסם 2008 בדצמבר 717 שנים נסה לעבור על הגדרות השיתוף שלך במחשב השרת לפי:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=29725.msg272298#msg272298
פורסם 2008 בדצמבר 717 שנים מחבר תראה זו לא הפעם הראשונה שאני יוצר שיתוף בין מחשבים ואני מכיר את התהליך הזה בעל פה..אבל דבר כזה עוד לא קרה לי...והנה עוד תמונה עם הודעה נוספת שאולי תיתן כיון נוסף..![attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בדצמבר 717 שנים תנסה להגיע אליו עם כתובת IP, כלומר לכתוב \\ipבשורת הכתובת של החלוןכשהאייפי הוא כמובן זה של השרת שאתה מנסה להגיע אליו
פורסם 2008 בדצמבר 717 שנים יש לך בוודאות תיקיה כלשהי משותפת ב XP? וודא את זה.האם אתה משתמש בשיתוף קבצים פשוט? (אפשרויות תיקיה > תצוגה > השתמש בשיתוף קבצים פשוט (מומלץ) )
פורסם 2008 בדצמבר 717 שנים תנסה להגיע אליו עם כתובת IP, כלומר לכתוב בשורת הכתובת של החלוןכשהאייפי הוא כמובן זה של השרת שאתה מנסה להגיע אליוdan9, לא רשמת הרבה פרטים ואני לא ממש מכיר את הודעות השגיאה של VISTAאבל תנסה מה שKidney_stonE הציעה, כמו כן תבדוק עם חיבור מהשרת למחשבים עובדוחיבור בין המחשבים עצמם עובד אם כל אלו עובדים, תבדוק שהשרות SERVER למעלה בשרת.יש מצב ששינית משתמש או סיסמה בשרת? ובכלל לפני שאתה מקבל את הודעת השגיאה הנ"ל קופץ חלון אחר שם משתמש וסיסמה למשל או שישר שגיאה? התקנת איזה תוכניות בשרת או עידכוני אבטחה של XP ? אולי התקנה של LLTD במחשב של XP תעזור (למרות שזה די מגוחכך ואמור להיות רק בשביל המפה המעפנית בVISTA).הVISTות הן כולם SP1 כי אני זוכר שהיו בהתחלה בעיות עם הרשת אולי זה איך שהוא קשור...המממ לא קופץ לי יותר שום דבר לראש עכשיוויופי 5 הודעות נכתבו אחרי אני מקווה שאני לא חוזר על משהו כי אין לי כוח לעבור על כולם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.