עבור לתוכן

האם חיבור ל-הוט ב-ip קבוע, מונע מספקיות האינטרנט לצמצם רוחב פס למשתפי הקבצים ?

Featured Replies

פורסם

כאשר אני מדבר על ip קבוע אני מיתכוון לחיבור בשיטת MPLS (כך לפחות אני זוכר את המונח בו השתמש הטכנאי של הוט שהתקין לי את

את החיבור לאינטרנט בבית)..

החיבור הוא לא באמת ip קבוע ומנסיוני הוא משתנה פעם בחצי שנה בממוצע.

יש יתרונות וחסרונות בכל אחד משני שיטות החיבור הנפוצות (התחברות בחייגן\חיבור IP קבוע ).

האם החיבור בשיטה הזו מקל על פיצול רוחב הפס לשני מחשבים שונים בבית?

האם היתרונות הגלומים בשיטת חיבור אחת , גוברים על היתרונות בשיטת החיבור השנייה או שכיום ההבדלים הם מינוריים וחסרי משמעות ללקוח

הממוצע?

פורסם

אני לא מבין מה הקשר. :nixweiss:

באופן אישי, הפעם האחרונה שהשתמשתי בחייגן הייתה עם מודם 28.0 מתישהו בתחילת האלף הנוכחי. :sleep:

פורסם

לא.

האם החיבור בשיטה הזו מקל על פיצול רוחב הפס לשני מחשבים שונים בבית?

לא קשור.

האם היתרונות הגלומים בשיטת חיבור אחת , גוברים על היתרונות בשיטת החיבור השנייה או שכיום ההבדלים הם מינוריים וחסרי משמעות ללקוח

הממוצע?

חסרי משמעות, מעבר לעובדה שנתבים מסוימים סובלים מקשיים ב-PPTP/L2TP, ועובדים טוב יותר ב-Dynamic IP, שידוע בארצנו כ-MPLS.

פורסם
  • מחבר

לא.

לא קשור.

חסרי משמעות, מעבר לעובדה שנתבים מסוימים סובלים מקשיים ב-PPTP/L2TP, ועובדים טוב יותר ב-Dynamic IP, שידוע בארצנו כ-MPLS.

אם כך,אז המסקנה לטעמי ברורה ועדיף חיבור בחייגן שמקטין את הסיכון של האקרים "להינעל עלייך" וגם מקטין את החשיפה והפרופיל שלך ברשת

אם וכאשר ינקטו צעדים משפטיים נגד משתפי קבצים\מורידים סידרתיים וזאת מפני שמספר ה-ip משתנה כל פעם שמתנתקים ומתחברים מחדש לאינטרנט.

פורסם

לטעמך זה אולי ברור. לטעמי, כל הפקטורים שפירטת לא רלוונטיים, ואני מעדיף את הנוחות של חיבור ללא חייגן.

פורסם

אם כך,אז המסקנה לטעמי ברורה ועדיף חיבור בחייגן שמקטין את הסיכון של האקרים "להינעל עלייך" וגם מקטין את החשיפה והפרופיל שלך ברשת

אם וכאשר ינקטו צעדים משפטיים נגד משתפי קבצים\מורידים סידרתיים וזאת מפני שמספר ה-ip משתנה כל פעם שמתנתקים ומתחברים מחדש לאינטרנט.

אתה מתבלבל, יש חיבור בעזרת חיגן במחשב ויש אפשרות שהנתב יבצע את ההתחברות

מניסיון כמעט תמיד עדיף שהנתב יבצע את החיבור.

דבר אחר זה שHOT נותנים לך IP קבוע וזה לא קשור לצורת ההתחברות אלא לשיטת עבודה של HOT מולך.

וכאן לטעמי זה רק מפריעה, עושה בעיות להורדת קבצים מאתרים שעובדים לפי IP למשל RAPIDSHARE ויוצר איטיות בקטנה במקרים מסוימים

אבל אם נגיד אתה רוצה להתחבר לעצמך מרחוק ואין לך כוח להסתבך עם DNS דינימי אז זה דווקא חיובי.

פורסם

וכאן לטעמי זה רק מפריעה, עושה בעיות להורדת קבצים מאתרים שעובדים לפי IP למשל RAPIDSHARE

סתם שאלה. מעבר ל-Rapidshare הדפוק, יש עוד אתרי הורדות שעובדים לפי IP?

פורסם

סתם שאלה. מעבר ל-Rapidshare הדפוק, יש עוד אתרי הורדות שעובדים לפי IP?

בטח כל אתר הורדות ישירות שאני מכיר שיש לו הגבלה על מספר הורדות ביום עובד כך

מעבר לזה גם כמעט בכל אתר דפוק ופורום יש רישום כזה או אחר וזה יוצא פחות אנונימי כך

ויש עוד כלי מיני קטנות.

פורסם
  • מחבר

אתה מתבלבל, יש חיבור בעזרת חיגן במחשב ויש אפשרות שהנתב יבצע את ההתחברות

מניסיון כמעט תמיד עדיף שהנתב יבצע את החיבור.

דבר אחר זה שHOT נותנים לך IP קבוע וזה לא קשור לצורת ההתחברות אלא לשיטת עבודה של HOT מולך.

וכאן לטעמי זה רק מפריעה, עושה בעיות להורדת קבצים מאתרים שעובדים לפי IP למשל RAPIDSHARE ויוצר איטיות בקטנה במקרים מסוימים

אבל אם נגיד אתה רוצה להתחבר לעצמך מרחוק ואין לך כוח להסתבך עם DNS דינימי אז זה דווקא חיובי.

רגע,אני רוצה להבין.

האם בניסיון לעקוף את מיגבלות ההורדה של RAPIDSHARE אתה טורח להתנתק ולהתחבר כל פעם מחדש בשביל לשנות את מספר ה-IP שלך?

פורסם

רגע,אני רוצה להבין.

האם בניסיון לעקוף את מיגבלות ההורדה של RAPIDSHARE אתה טורח להתנתק ולהתחבר כל פעם מחדש בשביל לשנות את מספר ה-IP שלך?

טורח? אם יש קובץ שנמצא רק ב RAPIDSHARE או ששאר השירותים הם יותר איטים

אז כן אני מטריח את עצמי ולוחץ על DISCONNECT ואז CONENCT בנתב (זה לוקח 5ש)

מובן שמדובר על קבצים לא גדולים במיוחד עד 400M גג אחרת בשביל זה יש טורנטים.

פורסם
  • מחבר

טורח? אם יש קובץ שנמצא רק ב RAPIDSHARE או ששאר השירותים הם יותר איטים

אז כן אני מטריח את עצמי ולוחץ על DISCONNECT ואז CONENCT בנתב (זה לוקח 5ש)

מובן שמדובר על קבצים לא גדולים במיוחד עד 400M גג אחרת בשביל זה יש טורנטים.

כן אני מבין אותך ,לפעמים הטירחה המועטה באמת שווה את זה.

אם כבר הזכרת את זה ,תאמר בבקשה באיזה קליינט bittorent ותוכנת firewall שבהם אתה משתמש מפני שאני ממש לא מבסוט מ-utorrent

היות והוא מתנגש עם תוכנת ה-firewall שלי .

תודה

פורסם

כן אני מבין אותך ,לפעמים הטירחה המועטה באמת שווה את זה.

אם כבר הזכרת את זה ,תאמר בבקשה באיזה קליינט bittorent ותוכנת firewall שבהם אתה משתמש מפני שאני ממש לא מבסוט מ-utorrent

היות והוא מתנגש עם תוכנת ה-firewall שלי .

תודה

אני משתמש ב utorrent ובחיים לא היתה לי איתה שום בעיה ...

אני ממש לא יודע איזה התנגשות יש לך אבל אם תרשום את שם התוכנה שאתה משתמש ומה הבעיה אז אולי נסדר את זה.

פורסם
  • מחבר

אני משתמש ב utorrent ובחיים לא היתה לי איתה שום בעיה ...

אני ממש לא יודע איזה התנגשות יש לך אבל אם תרשום את שם התוכנה שאתה משתמש ומה הבעיה אז אולי נסדר את זה.

אני משתמש ב-zonealarm -הגירסא החינמית וכנראה שהוא חוסם את ה-UTORRENT.

כנראה שהפיתרון הקל ביותר הוא להחליף firewall לכזה שהוא גמיש בהגדרות ומאפשר ביצוע התאמה ופתיחת פורטים

עבור תוכנות שיתוף קבצים כמו UTORRENT.

באיזה firewall אתה משתמש?

פורסם

אני גם משתמש בZoneAlarm, ואין לי בעיה עם uTorrent. פשוט, תפתח את הפורטים בפיירוול.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני גם משתמש בZoneAlarm, ואין לי בעיה עם uTorrent. פשוט, תפתח את הפורטים בפיירוול.

פתחתי ,לא עזר.

שים לב אני משתמש ב-zonealarm -הגירסא החינמית וכנראה שהוא חוסם את ה-UTORRENT.

כנראה שהפיתרון הקל ביותר הוא להחליף firewall לכזה שהוא גמיש בהגדרות ומאפשר ביצוע התאמה אופטימלית

עבור תוכנות שיתוף קבצים כמו UTORRENT.

באיזה גירסאת firewall אתה משתמש?

אילו firewall מומלצים לשימוש עם תוכנות שיתוף קבצים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים