עבור לתוכן

עזרה בבקשה .. בעיית ניתוקים ואיבוד קשר לנתב

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים,

הבעיה שלי היא כזו : כל הזמן יש לי ניתוקים ברשת ואני לא מדבר רק על האינטרנט אלא גם על הרשת הפנימית..אני בחיבור קווי לראוטר משולב עם אלחוטי מדגם

level one : wbr-3406tx , עכשיו כאשר הבעיה מתרחשת הניתוק הוא בכל המחשבים שלי בבית ...גם במחשב הקווי וגם באלחוטי

הבעיה התחילה רק מאז שהחלפתי את המחשב שלי (שלשום) : עכשיו במחשב החדש יש החיבור רשת תומך ב1gbps אבל הגדרתי אותו בWINDOWS שיעבוד בקצב של 100 FULL DUPLEX (אחרי ששמתי לב לבעיה..) כי אני דיי בטוח שהראוטר לא יודע לעבוד בקצב המהיר יותר.. ניסיתי לשנות הגדרות בראוטר/במחשב עם החיבור הקווי ...שום דבר לא נראה עוזר בשלב זה..כאשר יש ניתוק אז גם אני לא יכול לגשת לדף ממשק WEB של הנתב עצמו למרות שהVISTA לכאורה מראה שיש רשת לוקאלית וחשוב לציין שהמחשב החדש עובד עם WINDOWS VISTA 64BIT אם אמורה להיות לזה השפעה כלשהי על הבעיה..

חיפשתי ברשת וגם פה בפורום לא מצאתי מישהו שנתקל בבעיה דומה ..

בקיציר חברים אני מיואש , אני פונה אליכם בתקווה שתצילו אותי

תודה מראש לכל העוזרים ,

פורסם

אתה משתמש במחשב בתוכנת שיתוף קבצים? יש על המחשב FIREWALL בתוכנה? כאשר המחשב החדש אינו מחובר לנתב, האם גם אז יש התנתקויות?

פורסם
  • מחבר

טוב יש מצב שסדרתי את הבעיה...

שכחתי שהמדפסת שלי היא גם מדפסת רשת אלחוטית חדשה ושכחתי להגדיר בה את הקוד WPA ככה שהיא הציפה את הראוטר ממה שראיתי בלוג

אני מקווה שזאת באמת הייתה הבעיה ,

לשאלתך לא לא ניסיתי לבדוק מה קורה שהמחשב לא מחובר ( זנחתי את האופציה הזאת משום מה :silly: )

יש לי FIREWALL על שתי המחשבים של ESET SMART SECURITY וכן אני משתמש בתוכנות שיתוף קבצים אבל יש ניתוקים גם כהשתוכנות לא פועלות .

אני אתן לזה לרוץ עכשיו כמה דקות ואז אני אחזור עם תשובה אם סבבה או :s07:[br]פורסם בתאריך: 7.12.2008 בשעה 15:22:57

לא ,הניתוקים עדיין קורים אבל רק במחשב החדש...בנתיים אחרי חצי שעה עם ההגדרות החדשות

המחשב שעובד אלחוטית עובד תקין בלי ניתוקים...

בעוד המחשב הקווי החדש מתנתק ומאבד קישוריות ועד שאני לא מאתחל את הראוטר ע''י הוצאת חשמל בדר''כ הוא גם לא מזהה את הרשת

הבעיה נפתרה.. הדרייבר שסופק בדיסק שבא עם הלוח אם לא היה עדכני ואומנם זיהה את הכניסות אבל לא מהסוג הנכון...עידכון של הדרייבר אתר של RELTEK פתר את הבעיה . תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים