עבור לתוכן

האם יש תחליף טוב יותר ומהיר יותר ל"MY COMPUTER" והEXPLORER של WINDOWS ?

Featured Replies

פורסם

האם יש תוכנה שיכולה להתלבש על כל התשתית של הMY COMPUTER הקלאסי של ווינדוס, כמו דפדפן של המחשב... וכל לחיצה על תקייה תפתח את אותו דפדפן במקום הEXPLORER הרגיל ?

לא שאני בבעיה עם מה שיש היום אבל ככה גם הייתי לפני שגיליתי את FIREFOX ופתאום אתה לא מבין מה עשית קודם עם IE.

למישהו יש המלצות ?

תודה.

פורסם

יש את התוכנה Total Commander, אני אישית לא אוהב אותה, אבל יש אנשים שהתרגלו אליה ולא יכולים בלעדיה.

פורסם

xplorer2 לא יכול בלעדיה (יש גם גירסה חינמית):

http://zabkat.com/

בהחלט +1 :xyxthumbs: מניסיון עם עשרות חלופות.

יש גם גרסה פורטאבילית - חינמית שאינה דורשת התקנה כלל (אתה יכול לקחת אותה על ה-DOK לכל מקום).

פורסם

בחיי שלא הבנתי מה הוא ביקש ועל מה אתם ממליצים, אפשר הסבר פשוט? (אולי יתברר שגם אני צריך את התוכנות הללו)

פורסם

בחיי שלא הבנתי מה הוא ביקש ועל מה אתם ממליצים, אפשר הסבר פשוט? (אולי יתברר שגם אני צריך את התוכנות הללו)

מדובר על תחליף ל WINDOWS EXPLORER (דפדפן הקבצים (FILE BROWSER) של הוינדוס).

פורסם

ממליץ על QTBAR, פשוט סרגל כלים שמאפשר לך לפתוח חלונות בטאבים כמו בפיירפוקס.

עובד מצויין ומשפר את החווית שימוש בצורה מדהימה

פורסם

LOL

בתגובה הראשונה שלי שכחתי בכלל מQT TabBar, אני כל כך רגיל אליו שאני מתקין אותו אצל אחרים, אכן תוכנה מעולה, ההגדרות ברירת מחדל, לי אישית טיפה הציקו אחרי קינפוג מחדש התוכנה פשוט מדהימה.

פורסם
  • מחבר

תודה על כל ההצעות!

מה שכן, עוד לא מצאתי את מה שאני מחפש.

אני מחפש תוכנה שתתלבש על חלונות ותחליף את התשתית שקיימת היום... אני לא יודע אם יש דבר כזה אבל אם יש זה מה שאני מחפש.

למה אני מתכוון ?

כשאני בDESKTOP ואני פותח תיקייה אז היא נפתחת אבל במקום בMY COMPUTER הקלאסי, יש תוכנה אחרת שפותחת אותה...

מישהו יודע אם יש דבר כזה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים