פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים הא אוקי לא הבנתי את הכוונה שלך בהתחלההתוכנית תראה ככהusing System; class Program { static void Main(string[] args) { int a,minum=100,counter=0,count; a = int.Parse(Console.ReadLine()); while((a = int.Parse(Console.ReadLine()))>0){ if(a <= minum){minum=a; count = counter+1; } counter++; } } }כאשר count מציין את מיקום המספר
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים בכיף אחילפחות הבנת את הקודכי אם לא זה לא שווה כלום נשמהאם לא הבנת זה ממש פשוט להסביר
פורסם 2008 בדצמבר 816 שנים התשובה שקיבלת פה לא טובה.היא קולטת את המספר הראשון ומייד אחרי זה קולטת את המספר הבא בלי לבדוק את התנאי וככה אם המספר הראשון היה מינימלי איבדת אותו.וminum לא יכול להתחיל מ100 בגלל שאם המספר המינימלי שקלטת הוא 102?בנוסף מיקום בסדרה מתחיל מ0 לכן אין צורך לעשות במיקום counter +1 (צרפתי פיתרון)אני לא הבנתי את הסיבוך.התרגיל לא מנוסח נכון בגלל שאומרים לך שהתוכנית קולטת עד שקלטת 1- אבל מצד שני המספרים חייבים להיות חיובייםאז יש את האפשרות לא להתחשב בשליליים חוץ מ1- אבל אני מניח שהתכוונו במקרה של קלט שלילי נסיים.אז עושים את זה בצורה מאוד פשוטה:int nMin,nCur=0,nLocation=0,nCurLocation=0;nMin = nCur = int.Parse(Console.ReadLine());while (nCur >= 0){if (nCur < nMin){nMin = nCur;nLocation = nCurLocation;}++nCurLocation;nCur = int.Parse(Console.ReadLine());}בהצלחה.
פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים עזוב, אתה פשוט לא מבין מה הוא עשה, זה טריק תכנותי שחוסך חוסר ארגון.את הציניות שלך תשמור לעצמך, בטח בהיעדר דברים חשובים לאמרהתשובה שהבאתי, למעט העניין עם הקלט הראשון שבזה אתה צודק, היא בסדר גמוראני גם כן לא הבנתי מה הוא רצה אז הסתמכתי על מה שהוא כתב קודם לכןהמינימום 100המספר יכול ליהיות בין 0 -100using System; class Program { static void Main(string[] args) { int a,minum=100,counter=0,count; while((a = int.Parse(Console.ReadLine()))>=0){ if(a <= minum){minum=a; count = counter+1; } counter++; } } } }הקוד שלי מתוקןלשיקולךעוד דבר אחד בקשר למה שאמר זה שמעלי, המיקום הוא באמת 0(הראשון), אך בצורה מילולית המיקום של [0] במערך הוא במילולי גם הראשוןלכן הוספתי את זה כדי שהפלט יהיה קריא
פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים אתה צודק, פרט לעובדה ש"הקוד" שלך לא עושה את מה שהוא אמור לעשות, הוא בסדר גמור. עצה קטנה לך, אם אתה כבר פותר למישהו שעורי בית ( במקום לעזור לו להגיע לפתרון לבד ) ועוד מתיימר להיות מומחה גדול, עדיף שלא טיפול על שטויות. /משהו חשוב לומר/ אפשר להשתמש בערמת מינימום אשר תכיל את כל המספרים + האינדקס שבו הם הוכנסו, ובסוף הקלט ( -1 ) להוציא את המינימום. אבל זה ניראה לי קצת מוגזם / סוף משהו חשוב /
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים אין טעם לריב על כלום עכשיו הפיתרון שהבאת סבבה לגמרי. בנוגע לערמת מינימום, תראה את התרגיל שנתנו לו לעשות אתה באמת חושב שהם הגיעו לשלב הזה בחומר? למרות שזה אחלה רעיון אם אתה רוצה להציג אותו כגאון בכיתה כשבעצם הוא עדיין לא יאללה אני חושב שעכשיו הוא יסתדר עם הפיתרונות שפה.
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים אין טעם לריב על כלום עכשיו הפיתרון שהבאת סבבה לגמרי. בנוגע לערמת מינימום, תראה את התרגיל שנתנו לו לעשות אתה באמת חושב שהם הגיעו לשלב הזה בחומר? למרות שזה אחלה רעיון אם אתה רוצה להציג אותו כגאון בכיתה כשבעצם הוא עדיין לא יאללה אני חושב שעכשיו הוא יסתדר עם הפיתרונות שפה. הגזמת אחי לא הבאתי משהו מסובך ברמות ותאמת לא קראתי את התרגיל שלו סתם ערכתי את הקוד שהוא יצר בכל אופן התוצאה שהבאת בהחלט יותר קריאה ומתאימה לבית ספר לא חשבתי על זה בצורה הזאת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.