עבור לתוכן

צריך כיוון בכתיבת אלגוריתם לשליפה סלקטיבית מדף אינטרנט

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז ככה

אני מתכוון לבנות תוכנה מסויימת שלא חשוב כרגע מהי ב c++

בכל אופן, המטרה היא כזאת ואני אתן דוגמא:

אני רוצה לשלוף מידע מדף אינטרנט אבל רק חלקים, כלומר לעשות באיזה שהיא צורה סלקציה

לדוגמא, התוכנה תקלוט string של מילה באנגלית, תריץ חיפוש באתר של בבילון ותקח את הפירוש שבבילון הביא

הבעיה שאין לי כיוון

לנסות לעשות זאת עם ביטוים רגיולרים תיהיה קצת בעיה, כלומר בעיה בעיה

מומלץ שזה יהיה ב c++ בקשר לשימוש בסוקטים וכו'.. אין לי בעיה איתם

ולאא שלא יהיה עם mfc אני משתמש בסיפריות אחרות

פורסם

הפתרון הפשוט (ודפוק) יהיה להסתכל איפה בעמוד מופיע החלק שאתה רוצה, ובאין איזה טאגים של HTML הוא מופיע, ואז עם פעולות split על המידע פשוט להוציא את המידע הזה (ואז אם רוצים להעיף מבפנים טאגים של HTML זה כבר לא בעיה עם ביטוי רגולרי).

פורסם
  • מחבר

הפתרון הפשוט (ודפוק) יהיה להסתכל איפה בעמוד מופיע החלק שאתה רוצה, ובאין איזה טאגים של HTML הוא מופיע, ואז עם פעולות split על המידע פשוט להוציא את המידע הזה (ואז אם רוצים להעיף מבפנים טאגים של HTML זה כבר לא בעיה עם ביטוי רגולרי).

זה מה שאני חשבתי, אבל בינינו זאת תיהיה קומבינה נוסח ישראלי

חחחחחחחחחחחחח כל הישראלים עם אותו ראש

שמע, אם היה לי גישה לאותו מסד נתונים של בבילון, מיותר לציין שאין פה שאלה, הבעיה שאין, ואני לא מתכוון ליצור אחד משלי

לכן אני צריך לקחת את זה מהאתר עצמו

השאלה המרכזית היא כזאת, האם אני חייב לקבל את הקוד .html של הדף המתקבל

או שיש איזה סיפרייה ש c++ נותנת לי רק את הטקסט שנוצר מהקוד(שזה חוסך לי סינון של tags וכו'.. של html)

פורסם

לא קשור לקומבינה, להוציא מידע מ HTML זה לא הדבר הכי פשוט וגם אז, אתה עדיין צריך להגדיר לו איזה חלק מהמידע אתה צריך...

להמיר את זה לטקסט דווקא זה לא בעיה, תנסה לעשות ביטוי רגולארי שזורק את כל מה שבין סוגריים משולשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים