עבור לתוכן

King's Bounty: The Legend - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

בהחלט סרטון מגניב!

יצא לי מהחורים כרגע אבל זה מבחינתי המשחק של השנתיים שלוש האחרונות אם לא יותר.

• תגובות 113
  • צפיות 12.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ההרחבה הזו הוכרזה כבר בנובמבר שנה שעברה ועדיין אין צפי לשיחרור, לא נשמע ממש מעודד:

http://pc.ign.com/articles/928/928951p1.html

המשחק הזה אכן ענק, הבעייה שאחרי שמסיימים אותו במלואו פעם אחת אין שום מוטיבציה לשחק אותו שוב, הרי אלו אותן משימות ואותן מפות שוב.

פורסם

שלא לדבר על העובדה שהוא ארוך מאד מאד

פורסם

שכחת "מאוד" אחד ;D

זה שהוא ארוך היה יתרון מבחינתי - רק שזה לא מעודד התחלת המשחק מחדש. הייתי נותן לו ציון גבוה על משחקיות בסבב הראשון אבל ציון מאוד נמוך בקטגוריה של "רצון לשחק בו שוב" :xyxthumbs:

פורסם

ברור. הוא אומנם ארוך ומגוון אבל רק ממש לקראת הסוף התחלתי להיות מותש (יתכן שזה כי ממש חרשתי את המשחק כדי לנקות את כל השלבים וכל האיזורים)

פורסם

סיימתי 99 אחוז חוץ מדבר אחד. אם אתה הולך ימינה מהטירה (שמאלה אם אתה עם הגב אליה) ועובר איזור - יש מייד בצד ימין מעין פורטל אדום שמעביר אותך לעמק מסויים. מה שקורה לי שם זה שאם אני נכנס חצי מהכוחות שלי נעלמים להם - יש למישהו מושג למה?

פורסם

INT לא גבוה מספיק

פורסם

INT לא גבוה מספיק

הגיוני - אני לוחם, אבל לא הבנתי למה זה שאין לי INT גבוה גורם לי לאבד חצי מהכוחות שלי מייד עם הכניסה לאיזור. והאם הם חוזרים כשאני מסים את האיזור?

פורסם

זה הקטע של האזור... זה יענו איזה "מבחן לקוסמים" או משהו כזה

אני זוכר שבסוף עשיתי ציטים ונכנסתי פנימה... אני לא זוכר מה אתה מקבל אבל זה לא היה מרגש במיוחד (4 קרבות בינוניים לגמרי)

והם לא חוזרים עד כמה שאני זוכר

פורסם

יש פרס של 5 רונות מג'יק אם אני זוכר נכון. בתכלס לא שווה את הקרבות שצריך, זה ריסק לי את הצורה המקום הזה, אבל אולי הלכתי אליו מוקדם מידי או משהו.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

לא מבין מה ההתלהבות מהמשחק

המשחק מתקדם ממש לאט שזה משעמם

קרב אחרי קרב כך המשחק בנוי ועד שעולים דרגה לוקח לא מעט זמן

שיחקתי עד דרגה 5 ופשוט נמאס לי להכנס למצב קרב עשרות פעמים בשביל לעלות דרגה

ציון שלי 6

פורסם

זה משחק של קרבות טקטיים, כל דמות יש לה את התכונות שלה וככל שאתה עולה יש לך דמויות יותר מעניינות ואפשרויות יותר חכמות, אם זה משעמם אז אל תשחק, לא כולם אוהב משחקים בתורות, אם אתה מחפש אקשן מהיר זה ממש לא בשבילך.(עשית לי חשק לחזור לזה)

פורסם

אני דוקא אוהב משחקים בתורות כמו סדרת heroes אבל הקצב התקדמות איטי מידי

גם לא אהבתי שיצורים עוינים רצים אחריך

בheroes יש את השילוב הנכון גם התקדמות יותר מהירה וכל משהו עוין יושב בשקט

שמח שעשיתי לך חשק לחזור לזה

בשבילי המשחקים היחידים שחזרתי אליהם זה fallout ו deus ex

פורסם

יש חדש לגבי החבילת הרחבה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים