פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים הכונן הקשיח שלי מחולק ל - 3 חלקים( C D ו-ניחשתם נכון: E)מאז שקניתי את המחשב לא היה ניתן לגשת לכונן E מהדוס אלא רק מה WIN , זה לא הייתה אף-פעם בעייהרק שהשבוע רציתי לפרמט, והשאלה היא האם E מוגדר דרך איזה דרייבר חיצוני בווינדוס או משהו כזה, כך שאחרי הפירמוט הוא יעלם , או ש WIN יזהה אותו גם אחרי הפירמוטעזרה מישהו?
פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים מחבר לא נראה לי שהכונן דחוס כי הוא , כמו שהזמנתי אותו 20GB , כמו שרשום עליואולי יכול להיות משהו עם ה FAT 32 ?יש איזה תוכנה/דרך לאבחן אותו ולבדוק מה הבעייה?
פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים אתה בטוח שהמחיצה הזאת שאי אפשר לגשת אליה ב-DOS היא FAT או FAT32 (במקרה שה"דוס" הזה הוא תקליטון הפעלה של חלונות 98 ומעלה) ? אולי מישהו פירמט לך אותו ל-NTFS ? ? ?
פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים המלצה שלי פרמט אותו ותעשה מקסימום מחיצה אחת אם אתה רוצה שיהיה לך מקום לגיבוי וכו' התוכנה בדרך כלל לא אוהבת דברים כאלה במיוחד כשמדובר בההרדיסקים בעלי נפח קטן ותוכנות על בסיס 32 ביט....
פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים מחבר אני מתכוון לפרמט אותו, והמידע עליו מגובההשאלה היא האם אחרי שאני יעלה את הווינדוס אחרי הפירמוט הוא יזהה את E: אוטומטיתולא ישאיר אותי עם 13GB במקום 20GB.......
פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים אם לא תנסה לא תדעמה כבר יכול להיות ? מקסימום תשתמש בפרטישן מג'יק גירסה 7 כדי לבדוק מה קורה עם הדיסק קשיח שלך
פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים מחבר סחטיין על התגובה המהירה.........בדקתי עכשיו ב"ממיר הכוננים" וכולם ב FAT32אין איזו דרך לבדוק לפני הפירמוט? אין לי כסף לבזבז על תוכנות מיותרות כמו PARTITION MAGIC ודומיהםבכל מקרה תודה על התגובה המהירה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.