עבור לתוכן

בעיות גלישה איטית באינטרנט

Featured Replies

פורסם

לא משנה איזה מחשב אני שם בקו ADSL שלי חדש / ישן יש אותה תופעה של " פריזים " בגלישה .

אתרים נתקעים או הכול נפתח איטי ... חשבתי בהתחלה אולי מחשב לא טוב שמתי על אותו קו מחשבים אחרים נחשו מה ? אותו דבר !

בקיצור ... לקחתי את אותם מחשבים שהיו " איטיים אצלי" באינטרנט לחבר שיש לו EDIMAX ( לי יש ROTAL ) אצלו האינטרנט " טס " עם אותם מחשבים !

בבזק בינלאומי אומרים לי " אצלנו הכול תקין " , בבזק אומרים לי " הכול תקין " אבל זה לא תקין

מה עושים ?

פורסם

כשאתה בודק מהירות בקו הזה - אתה מקבל מהירות תקינה? (לפי החבילה שלך?)

פורסם
  • מחבר

בזק - תשתית תמיד תקין

בזק בינלאומי - לא תמיד לפעמים אני קולט מהירות 30 במקום 187 .

הם אמרו לי שזאת בעיה בראוטר של בזק החלפתי ראוטר והבעיה נשארה אותו דבר

פורסם

תשמע אני אגיד לך מה תנסה לעשות

במקום שם המשתמש שלך

תשים 1@1 (רק תרשום את שם המשתמש שלך בצד על דף שתזכור)

ואז תנסה לגלוש לאתר: 147.235.246.92

שמה תעשה "המשך" בהתחלה ואז יהיה לך אפשרות להוריד קובץ....

אם מיהרות ההורדה שלך תקינה שמה ולא באינטרנט עצמו...הבעיה מהספק.

אם שמה המהירות הורדה שלך לא מלאה....

תנסה להתחבר 2@1 ותנסה את אותו הדבר..

רק תגיד לי איזה מהירויות אתה מקבל

אם ב 2@1 אתה מקבל מהירות תקינה וב1@1 לא...אז דבר איתי הפרטי אני אנסה לפתור לך את הבעיה דרך בזק.....

אם ב1@1 אתה מקבל מהירות תקינה ובספק לא.....אתה יכול לבדוק וירוסים על המחשב שלך

ואגב אם פתוחות לך תוכנות שיתוף כגון אימיול וכאלה ששולחות באותו רגע...אז תסגור אותם ותנסה....

אם ב2@1 אתה מקבל מהירות לא תקינה גם כן...דבר איתי בפרטי אני כבר יעזור לך דרך בזק גם כן...

פורסם
  • מחבר

יש לי הרגשה או שהבעיה אצל בזק בינלאומי או שהבעיה עם הראוטרים של בזק הפשוטים !

יש להם ראטורים זבל עובדה שב EDIMAX הגלישה חבל על הזמן יש לחבר שלי ראוטר שלהם עם 3 אנטנות משהו בן זונה וזה טס .

פורסם

אם אתה חושב שזה הראוטר, נסה לבדוק את הראוטר שלך אצל חבר, כמו שבדקת את המחשב. נסה פעם אצל חבר עם אותו ספק כמו שלך (הבנתי שזה בזק בין-לאומי), ופעם אצל חבר עם ספק אחר. לפי זה תדע אם יש בעייה בראוטר, או בספק.

אתה יכול גם (למיטב ידיעתי) לבקש מבזק להחליף לראוטר של סימנס (אני קיבלתי כזה מבזק, בחינם, והוא עובד מצויין).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים