עבור לתוכן

חיבור המחשב למודם\פקס כאשר בבית יש טלפון VOIP ולא בזק

Featured Replies

פורסם

כאשר יש בבית חיבור טלפון מסוג VOIP ולא בזק, האם ניתן לחבר את המחשב לפקס?

אם כן - כיצד? איזו חומרה? איזו תוכנה?

(VOIP הכוונה של אחת החברות המסחריות כמו הוט, 013ברק, סמייל 012 או 018)

פורסם

אתה יכול לקחת קן קל רק למטרת פקסמיליה אם אתה רוצה פיתרון מסורתי או ללכת על פתרון של fax over IP דיד לא מעט כאלו ובטוח גם אותו ספק VoIP יכול לתת.

פורסם

כאשר יש בבית חיבור טלפון מסוג VOIP ולא בזק' date=' האם ניתן לחבר את המחשב לפקס?

אם כן - כיצד? איזו חומרה? איזו תוכנה?

(VOIP הכוונה של אחת החברות המסחריות כמו הוט, 013ברק, סמייל 012 או 018)

[/quote']

אין לי ידע אישי או נסיון בזה, אבל לכאורה לא אמורה להיות בעייה עם זה.

החומרה הנחוצה לחיבור המחשב לפקס היא מודם דיאל-אפ סטנדרטי וחוט טלפון שיחבר בינו לשקע הטלפון.

התוכנה שאני ממליץ עליה היא BVRP FaxTools, אבל מן הסתם יש גם תוכנות פקס אחרות בשוק.

פורסם

אני לא חושב שיש עם זה בעיה, טלפוני VOIP בסה"כ הם כמו טלפון בזק לכל דבר שמדובר בחיבורים -

יש חיבור RJ11 רגיל, שאתה מחבר לטלפון או לפקס לפי בחירתך, יש צליל חיוג ואתה יכול להתקשר למספרים שהם פקס או טלפון רגיל.

אז אני לא חושב שיש צורך בציוד או תוכנה מיוחדת בקייס כזה.

בכל אופן, היום כשיש לך אפשרות לקבל ולשלוח פקסים דרך האימייל בעלות של גרושים

(דרך הספקית שלך או דרך שירותי אונליין אחרים שמספקים את זה, ולא חסרים כאלה) -

אז אני ממש לא מבין את האנשים שמחזיקים מכשיר פקס בבית, או עדיין משתמשים בקו טלפון (כלשהו) בשביל לעשות את זה.

פורסם

בכל אופן, היום כשיש לך אפשרות לקבל ולשלוח פקסים דרך האימייל בעלות של גרושים

(דרך הספקית שלך או דרך שירותי אונליין אחרים שמספקים את זה, ולא חסרים כאלה) -

אז אני ממש לא מבין את האנשים שמחזיקים מכשיר פקס בבית, או עדיין משתמשים בקו טלפון (כלשהו) בשביל לעשות את זה.

אין לי מושג איך שולחים ומקבלים פקסים דרך האימייל, ואולי בשבילך זה גרושים, אני מנסה לחסוך כל גרוש =)

אני לא מחזיק פקס בבית, שליחת פקסים בטלפון פשוטה וקלה ביותר (בהנחה שבמספר אליו אני מחייג אכן יש מכשיר שעונה ומקבל את הפקס), ועולה פחות מגרושים =)

פורסם

אם אתה מנוי של נטויז'ן למשל- אתה יכול לשלוח פקסים דרך העמוד הזה:

https://fax.netvision.net.il/

במחיר של כ-40 אגורות לדף אם אינני טועה, בלי הרשמה מראש

(תחוייב לפי שם המשתמש שלך בחשבון החודשי ב 40 אגורות כפול מספר הדפים ששלחת)

בשביל לקבל פקסים למייל - יש להרשם לשירות שיקצה לך מספר פקס, את הפקסים תקבל סרוקים למייל שלך.

(אם אני לא טועה שירות כזה קיים בכל ספקית אינטרנט בארץ ועולה משהו כמו 10-15 ש"ח לחודש).

לחלופין - אתה יכול לשלוח פקסים דרך האתר הזה בצורה חינמית לחלוטין:

(לפחות בעת כתיבת שורות אלה)

http://www.freefax.co.il/

ואני בטוח שיש שירותים נוספים שכאלה, שרק מחכים שתמצא אותם בגוגל.

אני מוצא את זה פשוט וקל יותר מאשר להחזיק בבית land line לטלפון, מודם RJ11, וכבל נוסף מהקיר למחשב.

אם אתה לא מפיץ פקסים פרסומי \ סדרתי ורק צריך לשלוח מדי פעם פקסים - אונליין זו הדרך הקלה והפשוטה יותר (והזולה יותר מסתבר)

פורסם

אם אתה מנוי של נטויז'ן למשל- אתה יכול לשלוח פקסים דרך העמוד הזה:

https://fax.netvision.net.il/

במחיר של כ-40 אגורות לדף אם אינני טועה, בלי הרשמה מראש

(תחוייב לפי שם המשתמש שלך בחשבון החודשי ב 40 אגורות כפול מספר הדפים ששלחת)]

אני לא מנוי של נטוויז'ן, וגם אם הייתי, 40 אגורות לדף זה מוגזם. בבזק אני משלם על שיחה בשעות הלילה 4 אגורות לדקה.

בשביל לקבל פקסים למייל - יש להרשם לשירות שיקצה לך מספר פקס, את הפקסים תקבל סרוקים למייל שלך.

(אם אני לא טועה שירות כזה קיים בכל ספקית אינטרנט בארץ ועולה משהו כמו 10-15 ש"ח לחודש).

10 ש"ח לחודש = 120 ש"ח לשנה.

לחלופין - אתה יכול לשלוח פקסים דרך האתר הזה בצורה חינמית לחלוטין:

(לפחות בעת כתיבת שורות אלה)

http://www.freefax.co.il/

ואני בטוח שיש שירותים נוספים שכאלה, שרק מחכים שתמצא אותם בגוגל.

תודה, אבדוק.

אני מוצא את זה פשוט וקל יותר מאשר להחזיק בבית land line לטלפון, מודם RJ11, וכבל נוסף מהקיר למחשב.

אם אתה לא מפיץ פקסים פרסומי \ סדרתי ורק צריך לשלוח מדי פעם פקסים - אונליין זו הדרך הקלה והפשוטה יותר (והזולה יותר מסתבר)

אין לי קו נפרד לפקס, והמודם הותקן במחשב על פי דרישתי בזמן שקניתי אותו. אני מוצא את המחיר ששילמתי עליו זול יחסית לסכומים שהייתי משלם על הפקסים ששלחתי מאז שקניתי אותו ועד היום.

יש לי חוט טלפון שמחבר את מכשיר הטלפון שלי לכניסה המתאימה במודם, ועוד חוט טלפון מהמודם לשקע הטלפון שבקיר. לא סיפור גדול.

פורסם
  • מחבר

לחבר מודם\פקס לבזק זה "פשוט וחינם" במובן של כל מי שרצה לשלוח אלי פקסים פשוט שלח למספר של הבית שלי. מספר קבוע.

האם קימת אופציה כזו גם ב VOIP מבלי לשלם תשלום חודשי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים