עבור לתוכן

מחשב נכבה אחרי כמה דקות של עבודה, ואיפוס של ביוס

Featured Replies

פורסם

שלום,

מדובר במחשב P4 2GHz יחסית ישן עם 256MB זכרון ואני לא זוכר את הדגם המדוייק של הלוח אם.

בכל מקרה, אחרי פרמוט, המחשב התחיל עם בעיה מוזרה, הוא נדלק, מגיע לווינדוס, מאפשר כמה דקות של עבודה ואז נכבה או עושה ריסטרט בלי סיבה ברורה לעין.

רפרוף קצר בביוס לא הצליח לחשוף את הבעיה, לא הצלחתי למצוא שם שום לוג של ארורים, המוניטור של הטמפ' בסדר (כלומר לא מדובר בהתחממות) ולא ברור מה קורה שם. מה שכן שמתי לב אליו הוא שהתאריך מאופס לברירות מחדל, שיניתי את התאריך שמרתי את השינויים ובפעם הבאה שהמחשב נכבה נכנסתי שוב וראיתי שהתאריך שוב מאופס כמו כל הביוס כנראה.

בקיצור, זה מעלה את החשד שאולי הבטריה של הביוס נגמרה, אבל זה עדיין לא מסביר את הכיבויים התכופים. אם יש למישהו רעיון אשמח לשמוע!

תודה ויום טוב.

פורסם

SP2 מותקן ?

אז להכנס עם F8 כמו למצב בטוח ולבחור שמה כמו בתמונה.

עם יש עכשיו מסך כחול לרשום מה כתוב שמה מה ***STOP ועד סוף המסך.

וספר לנו איך בדיוק אתה עושה RESET לביוסץ

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

היה לי חשד שמדובר בספק כוח אז הורדתי פריים95 והרצתי על מקסימום Power Consumption ובשנייה שהוא התחיל המחשב קרס שוב.

ניתקתי את הספק וחיברתי אחד אחר, הרצתי שוב פריים ועכשיו הוא רץ כבר חצי שעה בלי בעיות כרגע.

במידה ויהיו שוב קריסות אני אנסה את מה שאתה אומר, ולגבי הריסט לביוס, מה שאמרתי זה לא שאני עושה ריסט לביוס אלא שאחרי כל פעם שהמחשב נכבה בצורה כזאת אז אני נכנס לביוס ואני רואה שהוא איפס את עצמו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים