עבור לתוכן

מארז HTPC כמה שיותר פשוט וזול, עד 400 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום וערב טוב חברים,

בעבקות סידור שאני מתחיל לבנות לחדרי מצאתי לנכון אחר חודשים טובים של חשיבה ונסיון לבניה שכשל ואולי יקום לתחיה יותר מאוחר של מארז HTPC בצורת קוביה/ DVD שכזה. מטרת המארז היא לשבת על השולחן שלי בצד כי המחשב הרגיל יותר מדי גדול והשולחן לא בנוי לזה לגמרי ויש לי בעיות מיקום כאן בחדר.. (קטן מאוד..)

חיפשתי וחיפשתי והיום עשיתי חיפוש באתר של פנדה כאשר באתי עם הגישות הבאות:

שיהיה בסגנון של מארז MID TOWER שפשוט "שוכב" במטרה שיהיה כמה שיותר פשוט.

אחרי זה גם רציתי שיהיה כמה שיותר זול, שיהיה "עמיד" ולא ממתכת דקה וזולה כמו איזה 1001 מארזים ג'אנרים מעפנים שיצא לי לראות בחיי.. (מאמין שכשקונים מארז ולא "מקבלים" המצב משתנה..)

בכל מיקרה, אחרי שיטוט בפנדה מצאתי את המארז הנ"ל-

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1844_2835&products_id=23264

לדעתי מאוד יפה דקורטיבית וגם אפיקטי לעתיד במקרה ואני ארצה לעולל לו קצת מודינג שזה התכנון העתידי שלי כנראה אם אני באמת ארצה אחרי כמה חודשים.

סה"כ נראה לי שהוא מאוד טוב למטרה שלי- ישב על השולחן ולתוכו יכנס הלוח M בגודל ATX וכל הכרטיס מסך והשטויות הנוספות..

מפני שהוא נורא זול, (270 שקל) פשוט וחמוד לדעתי הוא הבחירה הכי טוב לדעתי.. גם אחרי שראיתי תמונות שלו מכל מיני כיווינים באתר הזה-

http://www.overclocker.com.cn/index.php?option=com_content&task=view&id=565&Itemid=37

בכל מיקרה, הייתי שמח לקבל קצת דעות אם מישהו מכיר ת'חברה או מה דעתו על המארז או אם הוא יתחמם על יתר בתוך מארז כזה קטן בגלל שיש לו רק מקומות למאוורר 120 מ"מ..

אני מאוד אשמח לעזרה/ דעות וכדומה.. :xyxthumbs:

פורסם

הוא נראה אחלה, אבל אתה מודע לעובדה שהוא Matx?

פורסם

זה המארז שיש לי בסלון

http://tms.co.il/product/5525

הוא שקט מאוורר היטב ועושה את העבודה

פורסם

עם מאוררים של 80mm הוא אמור להיות פחות שקט, אבל אין לי ניסיון איתו בפועל.

בכל מקרה יש לו יתרון בכך שהוא יכול להכיל לוחות ATX רגילים

פורסם

הוא מגיע עם מאווררי 80 אבל ישאופציה לתוספת של עוד 2 מאווררי 120 בצדדים

פתח אוורור עליון למאוורר של הספק

יש לי בתוך המארז 8800GTS , ליברטי 620 , ו ATHLON 4800 שכולם תורמים לחום במארז

ועדיין יש שקט וחום סביר

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה רבה חברים! :xyxthumbs:

במהלך החודש הקרוב אני אתחיל לעבוד על לחסוף ולסדר כסף למחשב ואז אני אקנה ת'מארז, בחודשיים הקרובים כבר נעביר ת'מחשב פנימה.

וכמו שאמרו, לקחתי במיוחד את המארז הזה כי הוא תומך ATX ולא מייקרו שאין לי..

דרך אגב, כמה שאלות פחות חשובות אבל שמעניינות אותי בנוגע למארז הנ"ל..

1. הצורת גג של המארז שהיא ח שכזו כמו במארזים של פעם מפריעה כאשר מנקים אותו/ מפרקים אותו או משהו?

2. הוא צובר הרבה אבק?

3. איך אני ממקם את הסירקולציה הכי טוב במארז כאשר מבחינת מאווררים לא חסר לי.. (אני אשים כחולים שכאלה שיהיה זוהר.. :smile1:)

4. מה המידות שלו? X גובה X רוחב X אורך?

5. איך מפעילים/ מכבים אותו? בתמונות ראיתי שיש רק כפתור אחד בפינה השמאלית.

6. ממה הפאנל של המארז עשוי? פלסטיק? מתכת?( כי כשפותחים אותו הוא נראה כזה "זול" מעט.. :lol:)

וכמו שנאמר, המארז לא נראה לי בעייתי מבחינת רעשים/ חום.. המתכת נראת עבה בגבול הטוב להולכת חום וגם אין לי מערכת כבדה מדי,

מעבד E6550

לוח אם של ג'יגבייט (לא זוכר בדיוק)

כרטיס מסך של נבידיה (גם כן לא זוכר)

סטיק זכרון של ג'יגה שיהפוך בעתיד ל-2

הארד דיסק של 160

זהו בכללי ונקווה שילך בסדר עם המארז בסוף.. :P

דרך אגב, למישהו יש נסיון עם פנדה בכל הנוגע למארזים? ::)

פורסם

פנדה באופן כללי אחלה חנות ואין תלונות מיוחדות.

לגבי מארזים זה ממש לא משנה. מארזים אתה יכול לקנות גם מאייבורי ומכל חנות שכונתית שתרצה - מארז לא יכול להתקלקל ובדר"כ אם המאוררים עובדים בכמה ימים ראשונים אז הם לא ימותו מהר.

פורסם

ל- YogiBear

לשאלותייך,

א. אין בעיה לפרוק הגג לצורך ניקוי.

ב. בחדר נקי הוא לא יצבור אבק :smile1:. מארז לא צובר משהו שלא נמצא בסביבה בה הוא ממוקם.

ג. המארז מגיע עם רגליות הדבקה שכן ניתן להציבו גם על כל צד שתבחר בהתאם לרצונך ומכאן מיגוון אפשרויות הרכבת המאווררים.

ד. מידות המארז מצויינות באתר והן Dimension (DxWxH) : 140x370x420mm.

ה. לכמה כפתורים אתה רגיל להפעלת מחשב?

ו. חזית המכשיר מדגם זה הינה מפלסטיק אך קיים מארז זהה רק עם פנל קידמי ממתכת ועם תצוגת LCD קיים בחנויות

http://jsp-tech.com/upload/image/product_tb_0_206

צביקה

פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה רבה אנשים! :yelclap: עזרתם לי מאוד וכנראה אני אלך להזמין את המארז בשבוע הקרוב ואז כבר עוד שבועיים אני מקווה לקבל אותו ואז אני אעביר ת'מחשב לשם..

בנוגע לכפתור הפעלה היתכוונתי אם יש לו כמו במרבית המחשבים כפתור ON/OFF ו- RESET (ואין לו ממה שהבנתי לפי התמונות, אז איך "מרסטים" אותי? ).

בנוגע למידות שלו אני חייב לומר שחיפשתי כמה פעמים בכמה אתרים ולא מצאתי! ??? מעניין מאוד.. :smile1:

בכל מיקרה, סוף שבוע רגוע.. :hat:

פורסם

הסר חשש מליבך

יש כפתור RESET

ובאשר למידות, הן נמצאות באתר היבואן כמו גם באתר היצרן

צריך רק לדעת היכן לחפש

שבת שלום

צביקה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים