עבור לתוכן

ערב טוב שאלה בקשר לראוטר

Featured Replies

פורסם

האם יש ראוטר אלחוטי שקולט ומשדר הלאה כדי לשפר קליטה במקום שאין חיבור חוטי .כלומר הוא מהוה תחנת מעבר קולט ומשדר

תודה לעונים

פורסם
  • מחבר

תודה לעונים

האם יש מכשיר שמחברים לחשמל והוא קולט ומשדר?

פורסם

ראוטר אחר. אפשרי להפוך אותו בהגדרות שישמש כ AP

אבל לגבי מכשיר ספציפי שכל היעוד שלו הוא AP זה אני לא ראיתי. אולי המנהלים פה של הפורום יצא להם לראות כזה...

פורסם

בוודאי שיש מכשירים יעודיים שכל יעודם הוא לשמש כ-AP :s05:

המחירים נעים מ-200 ש"ח, ויכולים להגיע ל-1500, ויותר.

פורסם

אני חושב שמה שavilev צריך זה משחזר (repeater), כלומר מכשיר שקולט את הרשת ומפיץ אותה מחדש.

זה משהו אחר מנקודת גישה (Access point, AP), למרות זאת רוב המכשירים שמסומנים כAP ידעו לעבוד גם כמשחזרים, רק צריך לבדוק את זה לפני שקונים.

לדוגמא הEW-7206APg של אדימקס. לא שאני יודע להמליץ עליו, זה פשוט אחד שאני יודע שקיים.

פורסם

אני דיי בטוח שהראוטר של בזק של חברת אסוס הוא משתמש כAP גם כן אם מגדירים אותו נכון....

תגיד לי את יש לך אפשרות להשיג ראוטר כזה....אם יש לך חבילת 2.5 מגה ומעלה בבזק אתה מקבל אותו מתנה בשיטת חיוב|+זיכוי

מה שאומר שאתה לא באמת משלם עליו.....

אם יש לך אפשרות להשיג כזה..תגיד לי לפני ואני אבדוק לך לעומק את העניין.....

פורסם

חח אני יודע את זה טוב מדי

אבל...

המוןם אנשים לקחו את הראוטרים.....ולא ממש הפריע להם והם לא עברו להוט

כי בהוט השירות לא משהו ואני אומר לך את זה חבר שלי עבר להוט ודיברתי עם אמא שלו ואמרתי לה אני לא יכול להסביר לך פרטים לעומק רקאל תעברי ותאמיני לי וזהו

ובמשך שבוע וחצי האינטרנט לא עבד או שהתנתק

הם זרקו לו חוטים בבית כמו לא יודע מה...

השירות שלהם חרא...

וגם את שידרגת מהירות ולקחת ראוטר ואז היו לך נפילות...וטכנאי הוריד לך מהירות גלישה עקב בעיות מרחק.....סביר להניח ששירות לקוחות לא יחייבו אותך על הראוטר...אם הורידו אותך נגיד למהירות 1.5 ואז הראוטר אמור להעלות לך 10 שקל לחודש או 5 שקל חודש...

אני כבר באדסל של בזק מאחרי הניסוי שלהם ולא עברתי

אז תחשוב כמה מבצעי אינטרנט שלהם יכולתי לקחת אפילו עם התחייבות או לא...

אני יכול לספר לך המון סיפורים על הוט אבל זה יהיה בפרטי ולא פה...

פורסם

אני דיי בטוח שהראוטר של בזק של חברת אסוס הוא משתמש כAP גם כן אם מגדירים אותו נכון....

תגיד לי את יש לך אפשרות להשיג ראוטר כזה....אם יש לך חבילת 2.5 מגה ומעלה בבזק אתה מקבל אותו מתנה בשיטת חיוב|+זיכוי

מה שאומר שאתה לא באמת משלם עליו.....

אם יש לך אפשרות להשיג כזה..תגיד לי לפני ואני אבדוק לך לעומק את העניין.....

בזק מחלקים עכשיו ראוטרים של אסוס? או שהתכוונת לסימנס? (כי זה מה שאני קיבלתי)

פורסם

בזק מחלקים עכשיו ראוטרים של אסוס? או שהתכוונת לסימנס? (כי זה מה שאני קיבלתי)

גם אסוס גם סימנס וגם רוטל

פורסם

הסימנס והרוטל הם אותו נתב של dynalink באריזה שונה (קצת ::)). האסוס זה המכשיר הכי LOW-END שלהם.

בכל נתב אלחוטי יש AP, כמו שבכל נתב (עם יותר ממבואת LAN אחת) יש מתג. זה לא אומר שהוא יכול לשמש כמשחזר, וגם אם הוא יכול זה לא אומר שהתוצאות יהיו טובות (למשל, אין אפשרות להגדיר הצפנה יותר חזקה מWEP).

פורסם
  • מחבר

תודה לעונים

אני מחובר בבית דרך הוט ואין לי בעיה .הבעיה במקום העבודה אני קולט את השכן אבל לא חזק ולא תמיד ואני מחפש להגביר את האות שנקלט

תודה לכווולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים