עבור לתוכן

תעודת זהות חכמה על כרטיס מגנטי יצאה לדרך.

Featured Replies

פורסם

^

אבטחה .

אבל זה בדיוק הבעיה- אני לא סומך על הממשלה שתשמור על זה חסוי. לפני כשנה היה מקרה שבו פרטים של מתמודדים (מסוימים)למכרז דלפו לשגרירות הרוסית.

לא צריך להזכיר את הרשומון שזמין בתוכנת הורדה הקרובה לביתך.

שימו לב כמה ח"כ הצביעו בעניין החוק -44 איש. ועל זה הם מקבלים משכורת.

טעית ,בהצבעה השתתפו 18 ,מתוכם רק 1 נימנע(דוב חנין).

רק דבר אחד מפחיד אותי יותר מהחוק הדרקוני והפשיסטי הזה

וזה תהליך החקיקה הסהרורי ברפובליקת הבננות שלנו ,שבו 17 מטורפים (קצת יותר מ-10 אחוז מסך חברי הכנסת) מצליחים להעביר חוק

שפוגע בזכויות האזרח הבסיסיות ביותר של כולנו.

עגום ,פשוט עגום שכמעט כל שאר חברי הכנסת ,לא מצאו לנכון להביא את ישבנם המלכותי למשכן הכנסת.

אני בז להם ,החארות הללו מקבלים כל אחד יותר מ-50000 ש"ח כל חודש עבור עבודתם,אולם הם לא טורחים אפילו להגיע למקום העבודה.

צריך להעיף את כולם קיבנימאט ולקחת חברי פרלמנט רומנים בעלות של 5 אחוז ממה שהזבלים הללו עולים לנו.

אנחנו ,בתור משלמי המסים ממנים את המשכורות שלהם והם מצידם משתינים עלינו בקשת.

אני בטוח שלחברי כנסת שכירים שאפשר להביא מרומנייה בעלות מגוכחת, יש יותר שכל ישר מאשר 120 עלובי הנפש שלנו וחוק כזה לא היה עובר אצלם.

(למעשה חוץ מאותם חברי כנסת ספורים שחברים בוועדת "החוץ והביטחון" שמפקחת על השירותים החשאיים של ישראל,כל השאר יכולים להיות בקלות

חברי פרלמנט שכירים שאפשר לייבא בקלות ובזול ממדינות אירופה כמו הונגריה,בולגרייה,רומנייה וכיוצא בזה....).

ובכלל איך לעזעזל והחוקה (חה,חה,חה ,ליתר דיוק העדר החוקה,התבלבלתי לשנייה עם מדינות מתוקנות כמו ארצות הברית ומדינות אירופה.....)

מאפשרת להעביר חוקים ברוב של מיעוט שבמיעוט של חברי הכנסת.

אני לתומי סברתי שיש צורך ב-61 על מנת להעביר חוקים וברוב מיוחס של שני שליש (66 אחוז ) על מנת להעביר איזה שהוא חוק שפוגע בזכויות האזרח

אפילו במידה מועטה בלבד.

מתברר שטעיתי......

אני פשוט נידהם ומזועזע שחוק כזה אפילו זכה לרוב מבין אותם חברי כנסת שנכחו במישכן.

אני אתן לכם דוגמא עד כמה זה אבסורדי ומגוחך בעיניי:

זאת עובדה ש10 אחוז מהאוכלוסיה הם הומואים כלומר שככל הניראה 12 חברי כנסת הם "עליזים".

היעלה בכלל על הדעת שאותם 12 עליזים יעבירו הצעת חוק שכולנו צריכים לעבור ניתוח לשינוי המין ???

במדינות אחרות,על דברים הרבה יותר פעוטים ,בית הפרלמנט (הכנסת אצלינו) היה מזמן עולה באש......

• תגובות 110
  • צפיות 15.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

^^^^^^^^

:yelclap: :hizuk: ועוד סמיילים של הסכמה !!!

מתי נלמד?? :s05:

פורסם

בוא ניראה

150 איש הם ההבדל בפרימריס של מפלגת קדימה אשר היצביעו עבור ליבני יותר ממופז

בהנחה שקדימה תקים את הממשלה הבאה

150 איש במדינה למעשה בחרו את ראש הממשלה :bash:

זו דמוקרטיה ?

מה היא הגדרה של דמוקרטיה ?

למה אני לא יכול להרכיב הרשימה לכנסת שאני מעוניין שתהיה - אני רוצה גם את בני בגין וגם את שלי יחימוביץ בכנסת , למה אני צריך עיסקאות חבילה ?

רק לי זה ניראה דבילי ?

פורסם

בוא ניראה

150 איש הם ההבדל בפרימריס של מפלגת קדימה אשר היצביעו עבור ליבני יותר ממופז

בהנחה שקדימה תקים את הממשלה הבאה

150 איש במדינה למעשה בחרו את ראש הממשלה :bash:

זו דמוקרטיה ? סוג של...

מה היא הגדרה של דמוקרטיה ? 40 אנשים אומרים ל39 אחרים מה לעשות בחיים שלהם

למה אני לא יכול להרכיב הרשימה לכנסת שאני מעוניין שתהיה - אני רוצה גם את בני בגין וגם את שלי יחימוביץ בכנסת , למה אני צריך עיסקאות חבילה ?

רק לי זה ניראה דבילי ? ממממ... לא אבל לאף אחד לא איכפת מספיק (ויש לזה את הסיבות של זה, אחת מהן זה המאבק היום יומי לשרוד)

פורסם

יפה

אז זאת אומרת שתוכניות טלויזיה מטומטמות ( דיכוי המחשבה של הצופים ) ודיכוי כלכלי הן כלים להבטחת השילטון

אני שומע את הקישור שלך

פורסם

:yelclap:

האח הגדול לא פחות ולא יותר, כאילו מחביאים את זה מול כולם...

אבל אתה רואה את זה כמו שזה...

פורסם

יפה

אז זאת אומרת שתוכניות טלויזיה מטומטמות ( דיכוי המחשבה של הצופים ) ודיכוי כלכלי הן כלים להבטחת השילטון

אני שומע את הקישור שלך

:xyxthumbs:

כבר מספר שנים יש הדרדרות הולכת וגדלה של המעמד הבניוני ההולך ונעלם.

מצד שני יש מספר משפחות אוליגרכיות מקומיות(פישמן ,לבייב,האחים עופר,לובינסקי ועוד ) שהשתלטו על אמצעי הייצור והיבוא בארץ

והם מחזיקים את רוב האוכלוסייה בביצים ומשלמים לעובדים שלהם שכר מינימום (במקרה הטוב) ובלי שום זכויות סוציאליות.

הם מדרדרים את מצבם הסוציו-אקונומי של רוב האוכלוסייה וגורמים לניפוח מלאכותי של המחירים.

דוגמאות טובות :

מחירי הדלק שמושפעים במידה רבה מהמחיר שקובעים האחים עופר (שקנו את בז"ן-בית הזיקוק ו-"כימיכלים לישראל " בגרושים

מהמדינה בזכות כמה מעטפות שהחליפו ידיים מתחת לשולחנות).

מחירי הרכב שמנופחים באמצעות הקרטל של היבואנים הבלעדיים (לובינסקי למשל) שמנציחים את השיטה העקומה הזאת של זכיונות יבוא בלעדיים

שאין בשום מדינה מתוקנת (מלבד מדינות העולם השלישי באפריקה),באמצעות מעטפות שמנות לפקידים בכירים במשרד התחבורה.

ויש אין ספור של דוגמאות כאלו של שחיתות שהביאה לכך שמעטים התעשרו על גבם של הרוב.

אין יותר "ישראל ערבים זה לזה"ואין שום סולידריות חברתית.

בעיני רבים המושג "ציונות" רק מעורר גיחוך.

מה שיש כאן זה רק קפיטליזים חזירי מהסוג הגרוע ביותר שבו החזקים והעשירים דורסים את החלשים בדרך לעוד מיליון ועוד מיליון.

בסופו של דבר יגיע הפיצוץ.

כבר היום חלק גדול מהאוכלוסיה משתמט משירות בצבא והמוטיבצייה של רבים היא רק איך להסתלק מכאן.

החוק הפשיסטי הזה ,הוא בסך הכל עוד מסמר בארון הקבורה של המדינה.

החוק הזה לא יעיל כלל נגד משפחות הפשע שתוך זמן קצר ילמדו איך לעקוף אותו.

הוא יעיל אך ורק לשם דיכוי מוצלח של האוכלוסייה ולהגנה על העשירון העליון מפני זעמו של ההמון הרעב והמדוכה .

אבל אם החזירים הקפיטליסטיים חושבים שזה יעזור להם,אז הם טועים.

זה רק שאלה של זמן עד אשר ילדיהם,נשיהם יחטפו לצורך כופר.

לא יקח עוד הרבה עד אשר אנשים שכבר אין להם מה להפסיד, יסתערו על האחוזות המפוארות שלהם בכפר שמריהו,סביון וצהלה ושום

חברת אבטחה\חומות\מצלמות\כלבים\חוקים פשיסטיים לא יעזרו.

העולם השלישי :HERE WE COME

אני רק מקווה שישאר מי שיכבה את האור....

פורסם

אני לא יודע מי ישאר לכבות את האור אבל מה שאני בטוח שזה יהיה עבור שכר מינימום ;)

פורסם

אני לא יודע מי ישאר לכבות את האור אבל מה שאני בטוח שזה יהיה עבור שכר מינימום ;)

:yelclap:

אהבתי

פורסם

השאלה מה יהיה אז שכר במינימום ::)

והמס' שהבאתי לגבי מס' הח"כ היה שגוי. הוא היה כאשר הצביעו להקמת מאגר מידע משטרתי על כל אחד.

פורסם

השאלה מה יהיה אז שכר במינימום ::)

חבילת קש לתת לחמור שיסובב את הדינמו של תחנת הכח

פורסם

:xyxthumbs:

כבר מספר שנים יש הדרדרות הולכת וגדלה של המעמד הבניוני ההולך ונעלם.

מצד שני יש מספר משפחות אוליגרכיות מקומיות(פישמן ,לבייב,האחים עופר,לובינסקי ועוד ) שהשתלטו על אמצעי הייצור והיבוא בארץ

והם מחזיקים את רוב האוכלוסייה בביצים ומשלמים לעובדים שלהם שכר מינימום (במקרה הטוב) ובלי שום זכויות סוציאליות.

הם מדרדרים את מצבם הסוציו-אקונומי של רוב האוכלוסייה וגורמים לניפוח מלאכותי של המחירים.

דוגמאות טובות :

מחירי הדלק שמושפעים במידה רבה מהמחיר שקובעים האחים עופר (שקנו את בז"ן-בית הזיקוק ו-"כימיכלים לישראל " בגרושים

מהמדינה בזכות כמה מעטפות שהחליפו ידיים מתחת לשולחנות).

מחירי הרכב שמנופחים באמצעות הקרטל של היבואנים הבלעדיים (לובינסקי למשל) שמנציחים את השיטה העקומה הזאת של זכיונות יבוא בלעדיים

שאין בשום מדינה מתוקנת (מלבד מדינות העולם השלישי באפריקה),באמצעות מעטפות שמנות לפקידים בכירים במשרד התחבורה.

ויש אין ספור של דוגמאות כאלו של שחיתות שהביאה לכך שמעטים התעשרו על גבם של הרוב.

אין יותר "ישראל ערבים זה לזה"ואין שום סולידריות חברתית.

בעיני רבים המושג "ציונות" רק מעורר גיחוך.

מה שיש כאן זה רק קפיטליזים חזירי מהסוג הגרוע ביותר שבו החזקים והעשירים דורסים את החלשים בדרך לעוד מיליון ועוד מיליון.

בסופו של דבר יגיע הפיצוץ.

כבר היום חלק גדול מהאוכלוסיה משתמט משירות בצבא והמוטיבצייה של רבים היא רק איך להסתלק מכאן.

החוק הפשיסטי הזה ,הוא בסך הכל עוד מסמר בארון הקבורה של המדינה.

החוק הזה לא יעיל כלל נגד משפחות הפשע שתוך זמן קצר ילמדו איך לעקוף אותו.

הוא יעיל אך ורק לשם דיכוי מוצלח של האוכלוסייה ולהגנה על העשירון העליון מפני זעמו של ההמון הרעב והמדוכה .

אבל אם החזירים הקפיטליסטיים חושבים שזה יעזור להם,אז הם טועים.

זה רק שאלה של זמן עד אשר ילדיהם,נשיהם יחטפו לצורך כופר.

לא יקח עוד הרבה עד אשר אנשים שכבר אין להם מה להפסיד, יסתערו על האחוזות המפוארות שלהם בכפר שמריהו,סביון וצהלה ושום

חברת אבטחה\חומות\מצלמות\כלבים\חוקים פשיסטיים לא יעזרו.

העולם השלישי :HERE WE COME

איזה נבואות זעם

איך אתה מגיע מדיון על תעודות זהות

להאשמת אנשים בשוחד

ונבואות שלא היו מביישות את אליהו הנביא

פורסם

הכל קשור גם אם לא כולם רואים זאת - עדיין הכל קשור

פורסם

איזה נבואות זעם

איך אתה מגיע מדיון על תעודות זהות

להאשמת אנשים בשוחד

ונבואות שלא היו מביישות את אליהו הנביא

הקשר הישיר הוא החיבור הקלוקל בין הון לשילטון (אחת הדוגמאות האחרונות היא אולמרט וה-"נדבן האמריקאי" שלו).

הבהרה:

הון:אוליגרכים מקומיים שהשתלטו על אמצעי הייצור,היבוא והשירותים ואילי הון מחו"ל שיש להם אינטרסים כלכליים בארץ(כמו טלנסקי עם תעשיית

המיני-ברים ומכונות השתייה האוטומטיות שלו).

שילטון:

פוליטיקאים מקצועיים שמחזיקים בכיסאות שלהם שנים רבות שבמהלכם הם יוצרים קשרים פסולים עם ההון שמשפיע על יושרם וההחלטות שלהם.

הקבוצה השנייה מורכבת מהאנשים שאחראים בפועל על יישום ההחלטות של הפוליטיקאים, ואלו הם הפקידים הבכירים במשרדים בממשלתיים ובעיריות

שאחראים על ישום מדיניות ההפרטה ,זיכיונות יבוא,תפירת מכרזים למקורבים,ועדות התיכנון והבנייה וכיוצא בזה....

הקבוצה האחרונה שלא נימצאת באור הזרקורים ואמצעי התיקשורת היא גם למרבה האבסורד הקבוצה המושחתת ביותר ובעלת הכוח הרב ביותר.

היא מסוגלת למסמס לחלוטין את ביצוע ההחלטות של הפוליטיקאים ולעוות אותם לצרכיהם .

דוגמא קלאסית לכך היא מדיניות ההפרטה של הממשלה שבוצעה על ידי פקידים מושחתים שהביאו למכירת החברה "כימיכלים לישראל",צים,

,מפעלי ים המלח ובית הזיקוק בחיפה לאחים עופר בגרושים במקום להפריט אותם בצורה הוגנת כך שגם אני וגם אתה היינו יכולים לקנות את המניות שלהם.

(ברוסיה ובהרבה מדינות אחרות אנשים כמו האחים עופר היו מוצאים את עצמם עומדים בפני כיתת הוצאה להורג.....)

פורסם

זה שהממשלה מחזיקה בעסקים מוביל לשחיתות

פחות ממשלה יותר טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים