עבור לתוכן

התלבטות : WD 1TB EACS או Seagate 1TB

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים,

איזה כונן מומלץ יותר בעצם מבחינת ביצועים ?!

ה SEAGATE עולה 570 שח ה WD עולה 590 ....

פורסם

שמעתי כבר הרבה תלונות על הסיגייט, רצוי להוסיף 20 שקל ל WD.

פורסם

אני לא שמעתי תלונות על ה1TB.. ממי שאני מכיר שקנה אותו, מרוצים כולם.

אבל תקנה מה שאתה רוצה.. מבחינת ביצועים אין הבדל ממשי בניהם.

אבל ל-Seagate יש יותר אחריות, אפילו שהיא חלקית..

פורסם

יש לי חודש את הסיגייט והוא עובד טוב

שקט וקר

קניתי ב 540 ש"ח

פורסם
  • מחבר

סגור אני אלך על הסגייט.

אם אני לא טועה תלונות על אמינות היו על הדגם של ה 1.5TB ...

פורסם

נכון, בערך... תלונות על קפיאה של הכונן לכמה שניות בתדירות של כמה שעות.

וזו לא בעיה של אמינות. זו בעיה של תפקוד.

פורסם

לי יש סיגייט של 1 טרה

מת לי לאחר 3 חודשים

פורסם

הWD10EACS וגם הST31000333AS נמכרים במחיר דומה בחנות נעה מחשבים, מחירים מאוד אטרקטיביים. 580 לסיגייט ו-560 לWD.

הWD הוא כונן שקט מאוד אך גם איטי, והסיגייט כונן מהיר מאוד (גרסאת ה333AS ולא ה340AS שנמכרת בKSP).

פורסם

אפרופו קפיאה לכמה שניות... איך אפשר להבדיל קפיאה של הארדיסק מקפיאה של המערכת מסיבה אחרת לכמה שניות?

פורסם

לי יש סיגייט של 1 טרה

מת לי לאחר 3 חודשים

איפה רכשת אותו אם אפשר לשאול? ומהו הדגם המדויק?

פורסם

הWD10EACS וגם הST31000333AS נמכרים במחיר דומה בחנות נעה מחשבים, מחירים מאוד אטרקטיביים. 580 לסיגייט ו-560 לWD.

הWD הוא כונן שקט מאוד אך גם איטי, והסיגייט כונן מהיר מאוד (גרסאת ה333AS ולא ה340AS שנמכרת בKSP).

רק שלא הייתי קונה כלום בנעה מחשבים...

בכל מקרה, הייתי הולך על Seagate.

פורסם

אני אדגיש את מה שנייק אמר כי נראה שאנשים לא שמו לב לזה:

הכונן הזול של WD טרה שעולה פחות מ 600 ש"ח הוא לא סתם כונן איטי יותר אל כונן שעובד ב5400 RPM. זו הסידרה הירוקה שאמורה לצרוך פחות חשמל ולעשות פחות רעש. המחיר של זה זו פגיעה משמעותית בבביצועים.

לא מומלץ הארדיסק שעובד רק ב5400 RPM.

פורסם

השאלה היא מה השימוש לדיסק הזה: למי שמחפש שרת קבצים עם עומס נמוך ושקט גם ה-5400 (שמצורפים להם מספר טויקים שמשפרים מאוד את הביצועים) הם די והותר. מה גם שבדיסק עם מהירות נמוכה יחסית וטכנולוגיה עדכנית בשאר הפרמטרים אני מצפה לאמינות יותר טובה לאורך זמן, שזה פרמטר חשוב לשרת קבצים.

כמובן שלא הייתי משתמש בדיסק זה כדיסק System במערכת בה הביצועים חשובים.

יש לי בבית מחשב עם שלושה דיסקים כאלה ואני מרוצה מהם.

פורסם

שלום,

אני מריץ שני שרתי קבצים בRaid 5 ורכשתי 10 דיסקים 1TB של סיגייט מאיבורי לפני מספר חודשים. מדגם 340 (כל אחד עלה בערך 500 ש"ח למיטב זיכרוני).

לא רק שלא היו לי בעיות, אלא שאני ממש מרוצה. הם לא פולטים חום בטירוף, והם עובדים 24X7 כבר 4 חודשים ללא בעיות. הם יושבים במארז רגיל, ללא איוורור טוב במיוחד ומוזנים מספק כוח פשוט של EZCool 420W ללא שום טענות.

אני בד"כ לא רוכש מאיבורי, אלא אם יש להם מבצעים ששווים את זה, ובמקרה הזה אני יכול לומר שזה היה שווה.

בנוסך יש לי גם עוד כ-5 דיסקים אחרים של סיגייט בגדלים של 250, 320, 500 ו-750 ולא היו לי בעיות למעט דיסק אחד שהלך תוך מספר ימים והוחלף ללא כל בעיות על ידי איבורי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים