עבור לתוכן

האם ספק 550 יספיק למפרט הבא

Featured Replies

פורסם

כתוב ש - PCMARK מעמיסה גם על כרטיס המסך, מיותר להוסיף שהיא מעמיסה על המעבד וההארדיסקים.

• תגובות 40
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה דיון עקר.

אני לא אחסוך ללקוח 50-120 שקל +- ע"ח כאב ראש עם בעיות יציבות או בעיות עם הספק במערכת משחקים לאחר שנה שהוא עובד בצורה מאומצת. אם היה הבדל של מאות שקלים היה כדאי לבדוק זאת לעומק אז זה אינו המקרה. בכל אופן, לא תראה מחשבים יוצאים עם E8XXX/QXXX ומאיץ גראפי בסגנון 4870/260GTX וספק בהספק 350W. רוצה להמליץ לחברים שלך? סבבה. אני לא ממליץ על זה וגם לא אמליץ. מצד שני, אני מוריד אנשים מהעץ שלוקחים ומתעקשים על ספקי 550, 600 ויותר בשביל 9800GT ודומיו.

פורסם

למה שיהיו בעיות ? עוד לא ראיתי כאן אף טיעון מוכח שיצביע על זה.

וספקי 350W איכותיים גם ככה אין הרבה בארץ והמחירים שלהם לא משתלמים במיוחד אז אני ממליץ על 400W כמעט לכל מערכת (מלבד עם Q6600 מומהר מאד או עם HD4870X2).

פורסם

אתה רוצה לתפוס את מקומי לאיזה שבוע?

לא כל מה שקורה בעולם נמצא פה בפורום.

פורסם
:nixweiss:
פורסם

כתוב ש - PCMARK מעמיסה גם על כרטיס המסך, מיותר להוסיף שהיא מעמיסה על המעבד וההארדיסקים.

ולאור התוצאות ב XBIT היא לא מעמיסה כנראה מספיק.

פורסם

אתה יכול להמליץ דניס על מערכות של E8400 עם 4870 על ספק 400, אנחנו גם ככה לא מאפשרים להוציא ככה מפרט ואני מאמין שלא רק אנחנו.

פורסם

ולאור התוצאות ב XBIT היא לא מעמיסה כנראה מספיק.

אם היא לא היתה מעמיסה מספיק אני לא חושב שהיו משתמשים בה.

פורסם

אלו השערות.

פורסם

האם CORSAIR 520HX יחזיק את המערכת שלי עם 4870?

ומה לגבי 4870X2?

ולהוא מTMS, ביקשתי מכם לברר לי אם אתם יכולים להשיג מהיבואן כבלים של PCI EX 8 שמתחברים לספק המודולארי שלי במקום ה6 שבאו איתו.

עד היום לא החזרתם לי תשובה.

לפי מה שקראתי בפורום אנשים השיגו את הכבלים האלה מהיבואן פלוס משלוח בחינם.

פורסם

תתקשר ותשאל, פה זה לא המקום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים