פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים שלוםאני מנסה להשתמש בפונקציית mail מהמחשב הבייתי.שיניתי בphp.ini לכל מה שצריך אך הוא דורש ממני אוטנטיקציההאם השם משתמש והסיסמא של שרת הsmtp הם אותו דבר כמו של החיבור לאינטרנט?ואיך אני מכניס אותם לPHP ?הרי בפונקציה ובPHP.INI אין מקומות להכניס שם משתמש וסיסמא.תודה.
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים מחבר אני כמעט בטוח שכן.גם במפרט שלה ובכל מדריך עליה מצוין שכן.ועצם מה שרשום בשגיאה גם מוכיח זאת.(השגיאה בתמונה המצורפת)[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים אוקי מצאתי משהו.עד כמה שאני זוכר במקור ההגדרה היא לשלוח בלי שרת SMTP, אבל אתה עובד על ווינדוס אולי שם ההגדרה שונהתקרא את הקישור הזהhttp://email.about.com/od/emailprogrammingtips/qt/et073006.htm
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים מחבר לחבילה שהם מציעים שם יש בעיות מודולריות קשותאני אחפש חבילה אחרתבכל אופן, הסיסמא והשם משתמש של סרבר הSMTP הם אותו סיסמא ושם משתמש של החיבור לאינטרנט?
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים כן, אם כי יש ספקיות שלא דורשות בכלל שם וסיסמא בשביל לשלוח דואר מהשרתי SMTP שלהם.
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים מחבר בדקתי ונטוויזן כן דורשתעכשיו הוא רושם לי:Warning: mail() [function.mail]: Failed to connect to mailserver at "mailgw.netvision.net.il" port 25, verify your "SMTP" and "smtp_port" setting in php.ini or use ini_set()כאשר הכנסתי את השם משתמש והסיסמא דרך פונקציה של מודול מוכןיש דרך להכניס אותם לphp.ini ?יש איזו פקודת CMD לבדוק מה הSMTP סרבר שלי כדי לוודות שזה אכן זה?
פורסם 2008 בנובמבר 3017 שנים בטח הורידו את זה בויסטה.. גאונים.. בכל מקרה, אתה יכול לשלוח מייל ב OUTLOOK ולראות אם זה עובד, או להשתמש בתוכנות דואר אחרת (או להשתמש בתוכנות כמו netcat).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.