עבור לתוכן

האינטרנט מפסיק לעבוד לאחר זמן לא מוגדר (בדרך כלל שעה) אבל לא מתנתק

Featured Replies

פורסם

המחשב לאחר פירמוט, הרצתי CCLeaner ומותקן NOD32 (המחשב עבר סריקה לאחר הפירמוט שוב פעם) אבל הבעיה שמצויינת בכותרת עדיין קיימת ואני לא יודע למה...

אני יכול לגלוש ולהוריד משהו כמו שעה ולאחר מכן האינטרנט מפסיק לעבוד אבל אני לא יכול לעשות Disconnect או בכלל לראות את ה- Status של החיבור הנוכחי...

רק לאחר שאני עושה Restart אני יכול להתחבר מחדש.. אבל עוד פעם לאחר זמן מה האינטרנט פשוט מפסיק לעבוד...

אשמח לעזרה..

פורסם

נשמע מופרך, אבל תנסה להסיר לחלוטין ולהתקין שוב את הדרייבר של כרטיס המסך שלך. (ATI)

לא עוזר? כנ"ל לגבי הדרייבר של כרטיס הרשת.

פורסם
  • מחבר

לאחר ההסרה להתקין את אותה הגירסה של הדרייברים שוב פעם?

מה שמוזר זה שכבר שנתיים שיש לי את המחשב הזה בחיים לא היה לי בעיה כזאת...

דרך אגב, התקנת SP3 תוכל לעזור כאן? או שאין קשר?

פורסם

לא יודע אם תעזור או לא, אני הייתי מתקין (אם כבר יצא, אז למה לא..).

אחרי ההסרה - להתקין דרייבר מעודכן שאתה מוריד מהאתר של ATI \ של יצרן כ.הרשת שלך.

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שהאינטרנט לא יספיק לעבוד עכשיו נשאר בדיוק 5 דקות לסיום הורדת SP3 :P

אני כבר משתמש בדרייבר האחרון של ATI שהוא 8.11, אבל בכל זאת אני יסיר אותו ויתקין 8.10 נראה אם יעזור ובנוסף אני יעדכן לגרסה האחרונה של כרטיס הרשת הפנימי שלי שאני לא חושב שהבעיה בו, כי כמו שאמרתי כבר שנתיים אני משתמש בו ואין לי אף תקלה, והדרייבר הוא מהדיסק שבא עם הלוח אם, אבל אני מוריד כרגע את הדרייבר הכי מעודכן של הכרטיס רשת לכל מקרה...

תודה רבה..

פורסם
  • מחבר

אוקיי בינתיים נראה שהכל בסדר לאחר התקנת SP3, הסרה של 8.11 והתקנת 8.10 ועדכון הדריברים של כרטיס הרשת... לא יודע מה מהשלושה היו הגורם לבעיה...

לפי מה שאמרת, האם באמת זו יכלה להיות בעיה עם הדרייבירם של ATI? מעניין אותי לדעת למה?

ותאמין לי שמה שעברתי עם המחשב הזה, שום דבר לא נשמע לי מופרך...

פורסם

זה פשוט שהיה לי מקרה ממש דומה בעבר הרחוק, ואחרי שחפרתי קצת גיליתי שהגורם היה הדרייברים,

לא ממש התעניינתי למה בדיוק הם גרמו לבעיה, רציתי לפתור אותה מהר, והסרה והתקנה של דרייבר מעודכן אכן פתרה את הנושא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים