עבור לתוכן

הוספת מחשב נייד חדש לרשת חוטית

Featured Replies

פורסם

יש לי בבית שני מחשבים שמחוברים ברשת חוטית ביניהם ואחד מהם הוא SERVER לאינטרנט והשני CLIENT, כלומר תצורה של ICS.

קניתי נייד ואני מעוניין לחבר אותו למחשב ה-SERVER בצורה אלחוטית ולהשתמש בו כדי לגלוש באינטרנט בנייד. אני לא מעוניין להשתמש בנתב. קניתי גם כרטיס רשת אלחוטי למחשב ה-SERVER.

כיצד אני מגדיר את הרשת האלחוטית ועושה בה ICS כך שגם הרשת החוטית תמשיך לפעול וגם בה יהיה ICS?

הבנתי שאני צריך לעשות Network Bridge בין שתי הרשתות, אבל אני לא יודע איך להכין את הרשת האלחוטית.

האם המדריך הזה קשור?

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=266993.0

אם אני עושה את הרשת AD-HOC האם אוכל לגלוש עם הנייד שלי במקום אחר שהוא לא הבית אלא בחיבור ל-HOTSPOT אחר?

פורסם

אהלן דימה :hi:

חיבור ad-hoc יהיה מוגדר רק בכרטיס רשת שלך כי הוא יהי מוגדר בתור AP כך שזה לא יגביל את אפשריות החיבור של המחשב הנייד שלך ולא ידרוש שום שינוי בהגדרות מהצד שלו.

לגבי חיבור הממשק של הכרטיס רשת האלחוטי לחייגן צריך באמת לבדוק את הרעיון של network bridge למרות שזה לא עובד כמו שצריך ברוב המקרים...

פורסם

יש לי בבית שני מחשבים שמחוברים ברשת חוטית ביניהם ואחד מהם הוא SERVER לאינטרנט והשני CLIENT, כלומר תצורה של ICS.

קניתי נייד ואני מעוניין לחבר אותו למחשב ה-SERVER בצורה אלחוטית ולהשתמש בו כדי לגלוש באינטרנט בנייד. אני לא מעוניין להשתמש בנתב. קניתי גם כרטיס רשת אלחוטי למחשב ה-SERVER.

כיצד אני מגדיר את הרשת האלחוטית ועושה בה ICS כך שגם הרשת החוטית תמשיך לפעול וגם בה יהיה ICS?

הבנתי שאני צריך לעשות Network Bridge בין שתי הרשתות, אבל אני לא יודע איך להכין את הרשת האלחוטית.

האם המדריך הזה קשור?

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=266993.0

אם אני עושה את הרשת AD-HOC האם אוכל לגלוש עם הנייד שלי במקום אחר שהוא לא הבית אלא בחיבור ל-HOTSPOT אחר?

מה יש לך נגד נתבים? הצורה בה אתה מנסה להתחבר היא הרבה יותר עקומה ובעייתית מכל נתב שאני מכיר.

פורסם
  • מחבר

מה יש לך נגד נתבים? הצורה בה אתה מנסה להתחבר היא הרבה יותר עקומה ובעייתית מכל נתב שאני מכיר.

אני לא רוצה לבזבז עוד כסף על נתב ושימוש בו יכריח אותי לשנות את המבנה של כל הרשת. גם אין לי ניסיון עם נתבים ולא בא לי ללמוד, אין לי זמן לזה.

אולי אני טועה, לא מכחיש, אבל, לא נורא.

בינתיים הצלחתי לעשות את מה שרציתי. ;D

תודה לשניכם על העזרה!!!

פורסם

תעדכן פה את החבר'ה לגבי קונפיגורציית הגשר שעשית שגם הם ילמדו. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים