פורסם 2008 בנובמבר 2816 שנים שלום כולם. אני מעוניין לרכוש ספק למערכת חדשה שאקנה. מעוניין שיהיה חיבור ל-SLI/CF. הספק מתוכנן להיות משומש אפילו ב-5 שנים הקרובות, משמע שהמחשב שלי יעבור שדרוגים רבים. ניתן לראות בפורום כרטיסי מסך שהכרטיסים שאינטל מתכננת להציע ב-2010 צורכים לא מעט חשמל, כך שכדאי שיספק כמות גבוהה. אני רוצה שיהיה איכותי ואמין מחברה איכותית ואמינה. אני בהחלט מעדיף ואפילו חייב שיהיה שקט מאוד. אין לי שום בעיה לנצל את כל התקציב, בתנאי שאקבל תמורה מוצלחת למחיר. תודה רבה לכולם, המשך יום נעים ושבת שלום!
פורסם 2008 בנובמבר 2816 שנים מחבר זה ספק שיכול להחזיק מערכות של 3-4 שנים קדימה? עזוב רגע את התכנון ל-5 שנים..אין צורך להשקיע עוד כסף? אני גם מעדיף שהספק יהיה שקט מאוד
פורסם 2008 בנובמבר 2816 שנים מוזרה לי ההמלצה הגולש מבקש ספק שקט מאוד, לא? http://www.silentpcreview.com/article813-page5.html 12dBA הפרש בעמס של 400W מול ספק אחר זה לא הפרש זניח כאשר כל 6dBA משמעותו הכפלה ברמת הרעש !!! ועוד לא הזכרנו שאר ירקות כגון נצילות... say no more צביקה
פורסם 2008 בנובמבר 2816 שנים מחבר אני מעדיף לשמוע אותו וגם זה בקושי רק בעומס.. אני מניח שדניס (זה השם כן? ) יודע על מה הוא מדבר אפשר לנעול
פורסם 2008 בנובמבר 2816 שנים מה שצביקה מנסה להגיד לך אבל הוא לא יכול זה שהאנרמקס פרו יהיה שקט יותר ושההבדל יהיה משמעותי ככל שהעומס יגדל.
פורסם 2008 בנובמבר 2816 שנים לדניס,ואני מצטט את הגולש"אני בהחלט מעדיף ואפילו חייב שיהיה שקט מאוד."אני לא חושב שכדאי לצטט את פרשנות מילון אבן -שושן למשמעות "שקט מאוד" ולמקבילה שלך "חרישי לחלוטין".לאינטגראל,תודה על הפרשנות שמנועה ממני.צביקה
פורסם 2008 בנובמבר 2816 שנים תמיד אתה נטפל לקטנות.זה לא שהספק של קורסאייר קרוב להיות רועש בכלל (וסביר שיהיו רכיבים רועשים יותר במערכת).
פורסם 2008 בנובמבר 2916 שנים קטנות דניס, קטנות?הספק רועש פי 4, ואתה מכנה זאת קטנות? (כאשר זו במפורשות היתה דרישת הגולש)מילא אם היה הפרש מחירמילא אם היה הפרש בנצילותמילא אם היה הפרש באמינותמילא אם היה הפרש בזמן האחריותמילא אם היה הפרש בשירותמילא אם היתה בעיה בזמינותתן לי סיבה אחת מדוע להמליץ על א' ולא על ב'שבת שלוםצביקה
פורסם 2008 בנובמבר 2916 שנים מחבר אה, אתה לא יכול להמליץ על דגם מסוים בגלל שהינך חלק מחברה? בכל אופן, יש לי תקציב, כך שאשמח באמת לשמוע על ספק שלא איכפת לי שיעלה לי במחיר כל התקציב, כל עוד יהיה שקט מאוד (אפילו חרישי לחלוטין אם ניתן) ויספק כמות חשמל גבוהה, תוך כדי שהוא מיועד ל-SLI או ל-CF.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.