פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים מחבר [move][shadow=blue, 2, 300][glow=red, 2, 300]כן, אני זקן!!!!!![/glow][/shadow][/move]ובשביל לא להרוס את ה1001 היפה זה.... אני ישמור את ה1002 למחר.... לילה טוב!!!
פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים זה הת'רד הכי פתטי שראיתי בחיים שלי באיזה שהוא אתר. מזל טוב על מספר הודעות???????
פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים אני מסכים שזה פתטי, אבל לא צריך להגזים...הת'רדים הרבים באתר כלשהו של חנות שבו כל חמשת "חברי המועדון הסגור" טופחים לעצמם על השכם הם הרבה יותר פתטים...זה אפילו קצת משעשע ש-4 מתוך כל 5 הגולשים באתר הם בכלל "חברי צוות\מנהלי פורומים\מעלי חדשות".. חחחח..
פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים אני מסכים שזה פתטי, אבל לא צריך להגזים...הת'רדים הרבים באתר כלשהו של חנות שבו כל חמשת "חברי המועדון הסגור" טופחים לעצמם על השכם הם הרבה יותר פתטים...זה אפילו קצת משעשע ש-4 מתוך כל 5 הגולשים באתר הם בכלל "חברי צוות\מנהלי פורומים\מעלי חדשות".. חחחח..תן לינק, אני אגיד לך מה דעתי.
פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים אני מסכים שזה פתטי, אבל לא צריך להגזים... הת'רדים הרבים באתר כלשהו של חנות שבו כל חמשת "חברי המועדון הסגור" טופחים לעצמם על השכם הם הרבה יותר פתטים... זה אפילו קצת משעשע ש-4 מתוך כל 5 הגולשים באתר הם בכלל "חברי צוות\מנהלי פורומים\מעלי חדשות".. חחחח.. הבנתי אותך. נרשמתי לשם והם באמת פתטיים, והם ממש מוציאים אותי מדעתי. יהיה בסדר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.