פורסם 2008 בנובמבר 2717 שנים שלום,קניתי לוח אם EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E חדשזכרונות OCZ DDR2 חדשיםכרטיס מסך ZOTAC 8600GTוספק תואם 500W חדש.עכשיו הרכבתי את המעבד E6700 על הלוח עם וחיברתי הכל וכאשר אני מדליק המחשב נדלק אבל לא נכנס אפילו למסך ה BOOT והמסך נשאר חשוך.עשיתי עוד בדיקה, נתקתי הכל מהלוח, כוננים קשיחים, לדים, DVD ועדיין אותה בעייה.למישהוא יש השערה מה זה יכול להיות ?
פורסם 2008 בנובמבר 2717 שנים חיברת רמקול של מארז ללוחאם?אם יש רמקול תוציא מלוח הכל חוץ ממעבד וספק ותגיד אם אתה שומע ביפים מרמקול וצריך שיהיו ביפים אם מעבד ולוח מחוברים נכון ולא מקולקלים.
פורסם 2008 בנובמבר 2717 שנים מחבר יש ביפים רצופים כאשר אני מוציא את הזכרון. והספק גם אם לא 500 באמת הוא אמור להריץ את הרכיבים בלי בעייה. אין על הלוח כלום שגוזל הרבה מתח. האם מעבד לא תקין יכול לגרור תופעה כזאת כאשר מסך הפתיחה לא עולה ?
פורסם 2008 בנובמבר 2717 שנים כשאתה מנתק את הכרטיס מסך , גם יש צפצופים?קודם כל תבדוק שהמסך בחשמל ושהוא מחובר למחשב
פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים מחבר המסך מחובר לחשמל. אני לא עד כדי כך סנילי ויש לי ניסיון בהרכבת מחשב. ניתקתי את כרטיס המסך והשארתי על הלוח רק זכרון ומעבד ואין צפצופים.
פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים שמת ספייסר מתחת ללוח במקום שאין לו חור בלוח לבורג?בקיצור קח את המחשב לחנות ותן למישהו שמבין משהו במחשבים להרכיב אותו לפני שתעשה לעצמך נזק
פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים תנעשה לעשות קצר במחשב כאילו תוציא את הRAMתקשיב המחשב יצתרך לעשטת ציפצופים אם הוא לא עושה יכול מאוד להיות שהלוח M פגום
פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים לפי מה אתה אומר ביוס נתקע אחרי בודק ראם.ראם בסדר טגם CPU נראה בסדר.חייב להיות ביפ אם אין כ מסך.לבדוק מגעים של כ מסך בלוח אולי עקומים.לעשות ריסט מלא לביוס.זה הביפים של לוח שלך לפי סדר של פוסט:A:The following Award BIOS beep code descriptions may help you identify possible computer problems.(For reference only.)1 short: System boots successfully2 short: CMOS setting error1 long, 1 short: Memory or motherboard error1 long, 2 short: Monitor or graphics card error1 long, 3 short: Keyboard error1 long, 9 short: BIOS ROM errorContinuous long beeps: Graphics card not inserted properlyContinuous short beeps: Power error
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.