פורסם 2008 בנובמבר 2916 שנים ללא ספק כל הכבוד על ההשקעה.אני מקווה שפעילות כזו תיהיה מקור השראה ומודל חיקוי לחנויות איכותיות.
פורסם 2008 בנובמבר 2916 שנים כל הכבוד על בדיקת הספקים , מציאת הפגם , והורדתם מהאתר ... בהחלט מצביע על ההשקעה בלקוח מעולם לא נתקלתי בחנות כזאת. יישר כח ומקווה שחנויות אחרות ילמדו מכם.
פורסם 2008 בנובמבר 3016 שנים זה כל העניין, הם בדקו ויצא שהם כנראה תקולים אז הורידו אותם כדי לא למכור/להטעות לקוחות..
פורסם 2008 בנובמבר 3016 שנים מחבר בהחלט כל הכבוד לחנות אז עכשיו אני צריך המלצה לספק טוב למפרט שבנו לי (ראו הודעה ראשונה) כמובן מ- TMS תודה
פורסם 2008 בנובמבר 3016 שנים לך על אחד הסיסוניקים אם יש במלאי, גם ה - 400W יחזיק את המפרט שלך בקלות (אם היה 350W במחיר הגיוני אז הוא היה גם מומלץ).
פורסם 2008 בנובמבר 3016 שנים נדמה לי שהוא אמר שיש בעיה עם ה-400 לא?אם ככה לדעתי שווה לקחת M430 שהוא מודלרי
פורסם 2008 בנובמבר 3016 שנים מחבר בעיקרון התקציב לא רלוונטי כי המפרט זול בצורה משמעותית מהתקציב ששמתי לקנייה הזאת (6.5K אם זה משנה משהו)
פורסם 2008 בנובמבר 3016 שנים כל הכבוד ל-TMS עד לא מזמן התלבטתי אם כדאי לעשות הזמנה באינטרנט עם שליח וביטוח. מה אתם אומרים כדאי? כי אחרי הכל המעבדת תיקונים שלהם נמצאת בהרצליה, איפה שאני גר. זה מצויין לי. אבל התלבטתי ומצאתי עוד חנות בכפר סבא, בשם RSM שנשמעים אמינים ואחלה של חנות. אני עדיין לא החלטתי מה כדאי לי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.