פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים חברים,יש לי בעיה דיי רצינית בהתקנת ווינדוס שפשוט מסרב להתקין את עצמו על המחשב.כשאני מנסה להתקין אותו יש לי המון קבצים פגומים שלא מועתקים מהדיסק.ניסיתי 2 דיסקים שונים של ווינדוס וזה לא עוזרREPAIR בעצמו נתקע בגלל קבצים פגומים מה לעשות? מה הדרך לתקן את זה. מה שכן הוא כתב לי הודעת שגיאה במסך שחור כזה עם כתוביות לבנות שיש REGISTERY DAMAGEושצריך לעשות RECOVERY CONSOLE או אופציה אחרת משהו כמו GOOD CONIFIGURATION או משהו כזה....אני באמת מבולבל מה יכולה להיות הבעיה????
פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים קונן CD שלך כנראה חולה.תנסה לנקות אותו עם דיסק נקוי ושיש שגיאה בקריאה - אפילו אחת - מפסיקים ההתקנה ולאאומרים לו להמשיך !
פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים מחבר לא בדקתי אותואבל נראה לי הזוי שפתאום הוא לא מצליח להתקין ווינדוס עליוכי לפני יומיים הייתי משחק במשחקים הכי כבדים עליו ומוריד בלי סוף שירים ומשחקים וגם משחק ברשת חופשיופתאום אפילו ווינדוס לא מותקן עליו.ניסיתי לעשות RECOVERY CONSOLE chkdsk\rזה אמור לעזור לתקן קבצים וזה גם לא עוזרמה עושים?[br]פורסם בתאריך: 26.11.2008 בשעה 15:36:43IVANיש לי שני כוננים באף אחד מהם זה לא עובד כשורה
פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים לפעמים גם 2 כוננים חולים ביחד......תבדוק זכרון שלך עם MEMTEST86 או לנסות להתקין עם חלק מהזכרוןכל פעם חלק אחר. כל שגיאות שיש לך לא מענינות עד שלא תתקין מהתחלה עד הסוף בלי שגיאה אחת !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.