עבור לתוכן

האם ANTEC SONATA III יתאים למפרט הבא

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב מאוד ושמתי עין על הסונטה. הבנתי (ממה שהולך פה בפורום) שהוא מאוד שקט שזה מאוד חשוב לי ואני רוצה מארז שחור ואלגנטי בלי לדים/חלונות שקופים וכ"ו.

המפרט יהיה משהו בסגנון של

E8400/Q6600

4GIG

HD4850

כל השאר לא נראה לי חשוב, אם זה כן חשוב אז אני אוסיף

אני מתכנן לקנות את המחשב בLOGIC PC ולכן אם יש לכם מארז+ספק יותר טובים עד 750 שקל שעונים על הדרישות שלי אז זה צריך להיות מפה:

www.logicpc.co.il

אני לא מתכנן OC, יהיה רק דיסק קשיח אחד.

השאלה היא האם אתם רואים בעיה במארז והספק או שאתם חושבים שיש משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה שייתן לי שקט וצורה אלגנטית?

פורסם

בכלל לא מושלם, וגם לא מהחנות שהוא ביקש.

הסונטה 3 זה מארז טוב בסה"כ אבל די קטן וצפוף.

אני ממליץ לקחת מארז CM 590 או ANTEC 300 ולשלב עם הספק +ENERMAX 425W PRO82.

פורסם
  • מחבר

האם זה אמור להיות משנה לי שהוא קטן וצפוף?

אני לא מתכוון להרכיב את המחשב בעצמי (הרכבה בחנות), אני בספק אם אני אעשה OC אי פעם

מה שבאמת חשוב לי זה השקט והמראה האלגנטי. האם העובדה שהוא קטן וצפוף צריכה לפסול את המארז לדעתך? זה באמת ישפיע בשימוש יומיומי במחשב?

עד עכשיו כל הניסיון שיש לי במארזים מסתכם בHEC ככה שאני לא מומחה גדול למארזים איכותיים...

פורסם

בטח שאמור להיות משנה לך.

זה משפיע מאוד על הטמפרטורה, ובאופן ישיר- גם על הרעש.

הסונטה הוא לא מארז שחוסם רעש בצורה טובה במיוחד, זה שאומרים שהוא "שקט"- הכוונה לעובדה שהמאווררים שמגיעים איתו שקטים.

מארז קטן וצפוף---->הצטברות חום במארז---->עליית מהירות המאווררים של כרטיס המסך והמעבד---->יותר רעש.

עדיף לך שהמארז יהיה "פתוח" יותר כמו ה 590, אבל מרווח ומאוורר יותר. התוצאה הסופית למעשה תהיה יותר שקטה (כנראה)

רצוי גם להשקיע עוד גרוש ורבע בכרטיס מסך עם קירור לא סטוק, ו 50 שקל בקירור בסיסי שקט למעבד (Alpine 7 או משהו בסגנון)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים