עבור לתוכן

איי פי קבוע איך משנים ?

Featured Replies

פורסם

qttp , מה לגבי הורדה מראפיד שר וכדומה ?

אני לא מוריד מ-rapidshare. אין לי צורך בזה וזה גם עניין עקרוני עבורי לא להשתמש במערכת כל-כך דפוקה. אני מוריד מטורנטים, כולל טראקרים איכותיים וכו', ולעיתים רחוקות מוריד מ-eMule דברים שאין לא בטורנט ולא ברפידשייר. :)

מה לגבי זה שבעצם כל אחד יכול לדעת מי אתה ?

באמת? אז אולי תגיד לי אתה מי אני? :lol:

הבעיה היחידה שמפריעה לי...נניח אתה משאיר את המחשב בלילה והוא מחובר כבר 10 שעות ועשה הרבה תעבורה של אפלוד ודאוןלוד ,

אז אני תמיד רגיל לנתק את החייגן שיתחיל הכל מחדש , כי לדעתי זה משחרר את המהירות וכל הקבצי טמפ שנצברו.

אז הכנסת לעצמך לראש שניתוק וחיבור החייגן מחדש זה איזה פתרון קסם שמשחרר לך מהירות, מעביר אותך לשרת פחות עמוס, מגן עליך מפני וירוסים, וגם מכין קפה. ;D

בפועל כמו ש-Czar_salad אמר זה לא עושה כלום חוץ מלהחליף IP, מה שלא עוזר לך במאומה, חוץ מלהתגבר על מערכת ההגנה המטומטמת של רפידשייר. ולמי שמוריד הכל מרפידשייר באמת קשה להבין שזה לא כל העולם. :)

פורסם
  • מחבר

אני לא מוריד מ-rapidshare. אין לי צורך בזה וזה גם עניין עקרוני עבורי לא להשתמש במערכת כל-כך דפוקה. אני מוריד מטורנטים, כולל טראקרים איכותיים וכו', ולעיתים רחוקות מוריד מ-eMule דברים שאין לא בטורנט ולא ברפידשייר. :)

באמת? אז אולי תגיד לי אתה מי אני? :lol:

אז הכנסת לעצמך לראש שניתוק וחיבור החייגן מחדש זה איזה פתרון קסם שמשחרר לך מהירות, מעביר אותך לשרת פחות עמוס, מגן עליך מפני וירוסים, וגם מכין קפה. ;D

בפועל כמו ש-Czar_salad אמר זה לא עושה כלום חוץ מלהחליף IP, מה שלא עוזר לך במאומה, חוץ מלהתגבר על מערכת ההגנה המטומטמת של רפידשייר. ולמי שמוריד הכל מרפידשייר באמת קשה להבין שזה לא כל העולם. :)

1. האמיול מת - הימים שהורדתי ממנו ב180 קיי עברו מזמן.

2. ברפיד שר יש לך כמעט הכל בהרבה נגישות.

3. ראוטר וטורנט ביחד ממה שניסיתי די פוגע במהירות.

4. מי אתה ? אתה באטמן :lol:...אבל אם היה לי נגישות למאגר של הספקית או כל מאגר אחר , ונגיד אני ספיירוור זדוני חח ?

5. לא אמרתי שזה קסם...אבל אני רגיל לעבודה מסויימת , נגיד השארת את המחשב 24 שעות ? אז לבוא לסרוק עם ad aware להעיף את מה שהוא מצא. ולנקות את sent , recived מהחייגן ולהתחבר מחדש.

פורסם

1. האמיול מת - הימים שהורדתי ממנו ב180 קיי עברו מזמן.

2. ברפיד שר יש לך כמעט הכל בהרבה נגישות.

ב-EMULE עדיין יש דברים שאין בשום מקום אחר, ומה לעשות, אתה תוריד אותם לאט מאוד, אבל כשצריך וזה המקור היחיד, אין ברירה. ב-RAPIDSHARE אין כלום שאין ב-TORRENT. היתרון היחיד שלו זה להוריד דברים חדשים במהירות מטורפת. זה טוב למי שמכור להורדות וחייב להוריד כל מה שיש. אני לא כזה.

3. ראוטר וטורנט ביחד ממה שניסיתי די פוגע במהירות.

אני עובד ככה כבר זמן רב ואין לי שום בעיות. כשאני מוריד כמה קבצים עם הרבה מקורות או כמה מקורות טובים, אני מגיע לרוויה של רוחב הפס (5Mbit) ללא בעיות.

4. מי אתה ? אתה באטמן :lol:...אבל אם היה לי נגישות למאגר של הספקית או כל מאגר אחר , ונגיד אני ספיירוור זדוני חח ?

אכן LOL. ספיירוור זדוני שיש לו נגישות למאגר של הספקים... הייתי רוצה להיות את זה. בשביל הספקים אני שום דבר חוץ מכתובת MAC של הנתב שלי. :)

5. לא אמרתי שזה קסם...אבל אני רגיל לעבודה מסויימת , נגיד השארת את המחשב 24 שעות ? אז לבוא לסרוק עם ad aware להעיף את מה שהוא מצא. ולנקות את sent , recived מהחייגן ולהתחבר מחדש.

אין שום דבר רע בהרגלים כאלה. למרות שהם לא בדיוק עוזרים, הם בטח לא מפריעים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים