עבור לתוכן

איי פי קבוע איך משנים ?

Featured Replies

פורסם

היה לי חיבור בחייגן , ומאז שהבאתי ראוטר זה הפך לאיי פי קבוע. אם איזו תוכנה או פקודה גורמים לאיי פי להשתנות ?

פורסם

1. לנתק ראוטר מהחשמל.

2. לחבר בחזרה.

או פשוט לכבות ולהדליק. זה בעצם מתנתק ומתחבר שוב פעם עם אייפי שונה.

זה יעבוד רק במידה ואין לך IP קבוע מהספקית.

פורסם
  • מחבר

מה פתאוםםםםם עשיתי את זה , ניתקתי והוצאתי את הראוטר מהחשמל ..כמעט שברתי אותו חח ואותו איי פי.

יש לי ראוטר בסך הכל 10 ימים ככה...לפני זה הייתי מתחבר בחייגן l2tp וזה פתאום השתננה ולא דורש חייגן..

כנראה שהוט שינו לי על דעת עצמם ?

אין דרך לעקוף את זה ? נגיד שהיה לי חייגן כל 10 שעות ככה שהייתי מרגיש מהירות איטית או עומס הייתי מנתק ומחבר מחדש..

ומה הקטע באיי פי קבוע ? ככה ספייוורים יכולים לתקוף לי את האיי פי חופשי ...אין דרך לעקוף את זה?

פורסם

מנתקים מהחשמל גם את הראוטר וגם את המודם, סופרים עד 5 ומחברים בחזרה.

פורסם

איפה אתה בודק שכתובת הIP שלך השתנתה?

אם זה דרך IPCONFIG או הגדרות כרטיס הרשת, אז אתה בכלל לא מסתכל על הIP האינטרנטי שלך.

תקרא את ההסבר הזה ע"מ להבין טוב יותר.

תבדוק את הכתובות שלך באינטרנט או דרך הנתב או ע"י אתרים כדוגמאת www.whatismyip.com

פורסם
  • מחבר

לא לא , אני יודע שבכרטיס רשת במאפיינים זה מציג את האיי פי של הראוטר שזה קבוע ולא משתנה.

אני מסתכל באתר שנתת , וגם בהגדרות של הראוטר ב ip שמקבל ה wan

אני במשך שנתיים גלשתי עם 014 והוט בלי ראוטר בחייגן l2tp ...ויש לי ראוטר שבועיים בערך

ומאז זה נהיה איי פי קבוע ואין צורך בחייגן.

אין מה לעשות ?

פורסם

תדבר עם 014 ותבקש לעבור חזרה לחיבור עם חייגן, אם יש לך נתב שעובד עם L2TP בלי בעיות אז תוכל להגדיר בו את החייגן.

ד"א, אם אתה לא בטוח שהחיבור הוא ללא חייגן, תסתכל בנתב בהגדרות החיבור: dymanic ip זה חיבור ללא חייגן וl2tp ואומר שהנתב מחובר עם החייגן הפנימי שלו.

פורסם
  • מחבר

בהתחלה שפעם ראשונה חיברתי את הראוטר , התחברתי רק עם l2tp ואחרי כמה ימים זה הפסיק לעבוד..

אז שיניתי את ההגדרות לאיי פי דינימי , כדי שאני אוכל לקבל איי פי ולהתחבר לרשת.

אני לא מבין איך הם שינו לי את זה בלי שביקשתי ?

פורסם

יש תקלות כאלה לפעמים. לי קרה המצב ההפוך. פתאום קלטתי שאין לי אינטרנט והנתב מושך IP פנימי של הכבלים - 172.X.X.X, ו-L2TP עובד יופי. התקשרתי ל-HOT ואמרו לי שכנראה באמת מדובר בתקלה אצלם, שכן 014 לא שלחו שום הוראה להעביר אותי, ותוך מספר דקות שינו לי את החיבור חזרה.

פורסם
  • מחבר

אז אתה בעצם התקשרת כי אתה מעדיף איי פי קבוע ? ולא איי פי משתנה עם חייגן ?

מה טוב באיי פי קבוע ? איך אתה שולט באיזה שרת של בזק אתה מתחבר אליו ?

אם פתאום איטי לך , ובא לך לעבור לשרת אחר של בזק ? יש gch.bezeqint.net ויש matav.bezeqint.net

מנסיון...כשיש איטייות באחד בשני יותר מהיר. חוץ מזה , אם ספיייוור או משהו תוקף את האיי פי שלך והוא נשאר קבוע לספוג עוד התקפות ?

פורסם

כן, התקשרתי כי אני מעדיף IP קבוע וחיבור ללא חייגן. וכמוני עוד הרבה אחרים.

ממש לא מעניין אותי לאיזה שרת של 014 אני מתחבר. אני לא צריך לעבור שום שרתים, שום דבר לא איטי לי ואף אחד לא תוקף אותי. תאמין לי שכשתוקפים אותך, זה יקרה כל-כך מהר שלא תספיק להגיד "אופס", שלא נדבר על לנתק חייגן ולחבר שוב.

מניסיון, כשיש איטיות בשרתי ה-L2TP הדפוקים האלה, חיבור ללא חייגן עדיין עובד מעולה.

פורסם

הייתה לי את אותה בעיה לא מזמן עם שינוי איי פי. ואני עוד מחובר בכבלים אז... בכלל זה סיפור.

בכל מקרה מה שתעשה זה ככה:

1. תכנס ל CMD ותלחץ IPCONFIG \ALL, שם אתה תראה את כתובת המק שלך.

2.תלך ל מנהל התקנים שלך ותגיע לכרטיס הרשת ושם תלך:

340520676.jpg

ושם תכניס את כתובת המק שלך הנוכחית ותשנה רק ערך אחד כלשהו.

והאיי פי שלך אמור להשתנות.

בהצלחה ;)

נ.ב.

אין לי ראוטר אישית אבל אני מקווה שזה לא יעשה לך בעיות

פורסם

יש תקלות כאלה לפעמים. לי קרה המצב ההפוך. פתאום קלטתי שאין לי אינטרנט והנתב מושך IP פנימי של הכבלים - 172.X.X.X, ו-L2TP עובד יופי. התקשרתי ל-HOT ואמרו לי שכנראה באמת מדובר בתקלה אצלם, שכן 014 לא שלחו שום הוראה להעביר אותי, ותוך מספר דקות שינו לי את החיבור חזרה.

קרה לי בדיוק אותו דבר היום - חיבור ללא חייגן ב-HOT הפך לפתע לחיבור עם חייגן ללא שיידעו אותי (ותוך כמה דקות מול 014 חזרתי לחיבור קבוע), אני לא יודע מה הולך אצלהם כי מדובר בפעם שנייה שזה קורה תוך חודש.

פורסם
  • מחבר

עוד מישהו , אני אנסה את הפתרון שלך ואעדכן תודה

qttp , מה לגבי הורדה מראפיד שר וכדומה ? מה לגבי זה שבעצם כל אחד יכול לדעת מי אתה ?

הבעיה היחידה שמפריעה לי...נניח אתה משאיר את המחשב בלילה והוא מחובר כבר 10 שעות ועשה הרבה תעבורה של אפלוד ודאוןלוד ,

אז אני תמיד רגיל לנתק את החייגן שיתחיל הכל מחדש , כי לדעתי זה משחרר את המהירות וכל הקבצי טמפ שנצברו.

מה אני עושה פה ? מנתק את הloca area network ?

חוץ מזה אתה גם יכול לגלוש על חייגן pppt[br]פורסם בתאריך: 25.11.2008 בשעה 22:50:40

קרה לי בדיוק אותו דבר היום - חיבור ללא חייגן ב-HOT הפך לפתע לחיבור עם חייגן ללא שיידעו אותי (ותוך כמה דקות מול 014 חזרתי לחיבור קבוע), אני לא יודע מה הולך אצלהם כי מדובר בפעם שנייה שזה קורה תוך חודש.

ובפעם הראשונה שזה קרה זה חזר למצב הנורמלי אוטומטית ? או שהתקשרת לבזק?

אולי הם רוצים פחות הורדות פחות ? איי פי קבוע = פחות נגישות להורדות[br]פורסם בתאריך: 25.11.2008 בשעה 22:51:56

הייתה לי את אותה בעיה לא מזמן עם שינוי איי פי. ואני עוד מחובר בכבלים אז... בכלל זה סיפור.

בכל מקרה מה שתעשה זה ככה:

1. תכנס ל CMD ותלחץ IPCONFIG \ALL, שם אתה תראה את כתובת המק שלך.

2.תלך ל מנהל התקנים שלך ותגיע לכרטיס הרשת ושם תלך:

340520676.jpg

ושם תכניס את כתובת המק שלך הנוכחית ותשנה רק ערך אחד כלשהו.

והאיי פי שלך אמור להשתנות.

בהצלחה ;)

עשיתי מה שאמרת , והאיי פי החיצוני שלי של נשאר אותו הדבר...

הדבר היחיר שזה שינה זה את האיי פי שהראוטר מקבל או הקבוע ? מ 192.168.1.102 וזה תמיד היה 100 בסוף

אז מה זה בעצם שינה ? גם כל הפורטים שלי פתוחים ל100 בסוף

פורסם

הפתרון של עוד מישהו לא יעזור במצב הזה כי החיבור נקבע ע"י כתובת הMAC (מה שאתה משנה שם) של הנתב ולא של כרטיס הרשת.

חיבור וניתוק החייגן לא משחרר כלום ולא מנקה קבצים זמניים, סה"כ מחליף לך IP. ככה כל החיבורים הנכנסים מתוכנות השיתוף לא חונקים את החיבור.

החיבורים האלו ממילא מפסיקים אחרי כמה דקות, כשהTIME OUT של החיבורי TCP פגים. אתה לא צריך לעשות כלום בנוסף...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים